Окей, с едно момче сме вече най-добри приятели от повече от четири години. Всички простотии сме ги правили заедно, включително и в началото ходехме като двойка. Разбрахме се да останем приятели, защото това приятелство наистина е безценно, а връзката никак не вървеше.
Скоро последната му приятелка го заряза, мен също ме огорчиха и напоследък почти всяка вечер стоим на една полянка един в друг, гушкаме се, говорим си.. Но понякога го усещам как прокарва ръката си през врата ми и се готви да ме целуне и се отмествам. Или как докато уж се гъделичкаме и всякакви такива глупости започва да ме докосва на местата, на които знае, че обичам. И уж си говорим за супер рандом неща и изведнъж той превключва на нещо сексуално и вади някакъв еротичен глас и ме гледа в очите... Напоследък търси страшно много близост с мен, навира си ръката под блузата ми даже, натиска ми се, диша във врата ми и когато ходя на гости у тях не пропуска да ме затисне под себе си на леглото и да ме гъделичка пък аз се огъвам като глист -.-
Проблемът е, че действията му показват какво иска, въпреки че не го казва с думи директно. Иска секс. И то секс по приятелски, знаете- като в онзи филм. Не съм девствена, но знам ли, дали няма да ни се прецака приятелството много здраво след тоя секс.. Правилно ли е да му дам? О, да- когато преди около две години аз поисках отново да тръгнем, той категорично отказа и аз бях много засрамена и отблъсната, whatever преживях го. Мисълта ми е тази- дали да спазим сделката си от преди години и да го отблъсна на свой ред, оставайки приятели или да поема риска и да поемем по различен път..