Здравейте, пак съм аз. Понеже след месец нашия випуск имаме другарска вечер (последната вечер с класа), исках да ви попитам за обувките. Всички момичета ще са с токчета и естествено и аз отдавна имам мерак за такива обуща, но съм висока 167, а си харесах токове с почти 7-9 см. Майка ми ме посъветва да избера по- ниски, но те изглеждат супер... ъъъ бабешки. С нисък дебел ток... ужас поне на мен не ми стоят добре. Според вас странно ли ще бъде на това официално събитие да се появя на такъв ток? на 13 съм.
Не. Зависи от визията и дали ти отива. Другият вариант са платформите или пантофките.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Държиш ли да си с токчета ?
За мен варианта с пантофките е много по-добър и хубав за подобно събитие все пак на си 12 клас а 7
А и изнявай за въпроса но ти можеш ли да ходиш на токчета ? Защото ако се покатериш на 10 см токче само заради приятелките ти и ходиш като патица ще си уникално смешна гледка .
7-ми клас си.Сложи си красиви ниски обувки и се радвай пълноценно на вечерта си.
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Аз съм висока 165 и ще се изтипосам с теяhttps://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...57907868_n.jpg
една приятелка каза, че са над 10см..![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
^Адските са, чес'но.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
12-16 са. С тази двойна платформа. <3 Балните ми бяха 14 см, но са сребристи и не стават за всекидневно излизане.![]()
Това е моята настояща любов, но на живо са още по-хубав: http://prestashop.iasport99ltd.netdn...d160-white.jpg Не ги свалям!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Повечето днешно време са така... Една пред мен въвреше и си така си изкриви глезена...
Аз на маратонки си го кривя, а на токчета не се виждам просто..За края на годината (7ми клас съм) ще бъда с кецове и рокля-това винаги ми е било уникална комбинация, особено ако роклята го позволява..(не е някаква нежна)
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Сори, че ви се меся в темата.... приятелката ми ги има тия същите.. сложила ги е веднъж, правете си сметката.
На 13 сте и всички ще сте с токчета ?
Ако искаш да си малко по-висока и "различна" си купи някакви платформи, повече ще ти.. подхождат.
Ако не можеш да ходиш на тях, и не ти отиват на визията, по-добре не обувай такъв тип обувки.
Пантофките също са много сладки, лесно се съчетават, а и са удобни за танцуване.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Нямате идея колко са удобни обувките с платформи.Височината не се усеща толкова. Ако колежката каже отде ги е купила, заминавам да търся и аз.
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Щом е на 13, има почти нулев шанс да й ходи.
Das Feuer liebt mich
Откога пък годините определят това дали токчета ти отиват?
Авторке, отиваш - избираш си тия, които ти харесват и си ги носиш. Съветът ми единствено е да не ги избереш твърде високи, ако не си свикнала да вървиш с такъв тип обувки.
Аз ти предлагам да си с някви яки кецове, по-момичешки все пак, и няква сладурска рокля![]()
Точно за това казах, че ако и отива - защо не? Може да е висока, развита за възрастта си, с подходящо облекло и да може да ходи на тях. Най-добре да отиде в магазина, да пробва и да си избере най-удобните и подходящите за нея.
Защо да не е на ток но нека да е по-нисък а не 10 см. и нагоре. Аз на другарската бях с ток 6 см , но ака не е свикнала по-добре да е с пантофки.
Ако искаш да си с високи обувки по-добре си вземи платформи... на 13 едва ли имаш особено опит в ходенето на висок ток, с платформа ще ти е по-удобно. А и лично на мен ми е супер смешно като видя компанийка от 12-13 годишни девойки тръгнали всички да се кандилкат на висок ток.