.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38

Тема: Токчета

Благодаря ви много. В един магазин пробвах едни токове и платформи... не мога да вървя и сякаш стъпвам на облачета, клатушкам се... и реших, че ще съм с пантофки. Много ми помогнах те!!!

Ако не можеш да ходиш на високи обувки, не си слагай такива. Пантофките са вариант, платформите също. Годините не са определящи, но ако изглеждаш като на 10 и се качиш на ебаси токовете... ще е смешно.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Що пък? Ако и ходи на дрехите, на външния вид и така нататък, защо не?
    Да но BlackMeow е права...според мен а и на 13 тя може да си навреди от сега на глезените може и ниски обувки да и ходят на тоалета

Здравейте тъй като темата е токчета.. имам въпрос. Купих си едни обувки на 12см облечен ток носих ги само веднъж, искам още да ги нося но имам проблем с тях. Едното токче се изкриви, как да ги поправя без да ги нося на обущар?

Ем,за 7 клас толкова високи токчета ... Смяташ ли,че са подходящи?
    Може би доста късно го казвам,но според мен платформата е по-добър избор.

Повече от фен Аватара на petinkataaa
    Цитирай Първоначално написано от sweet1994 Виж мнението
    Здравейте тъй като темата е токчета.. имам въпрос. Купих си едни обувки на 12см облечен ток носих ги само веднъж, искам още да ги нося но имам проблем с тях. Едното токче се изкриви, как да ги поправя без да ги нося на обущар?
    няма как,не пробвай да го оправяш сама,най-вероятно ще ти остане в ръката на момента или при 1вия път,в който ги обуеш ще падне,при мен стана точно така..занеси ги,ще ти изкара тока и ще го сложи на ново,взимат някакви смешни пари за това

мерси да попитам, понеже дадох много пари за тези обувки, каква е причината да им се случи това? лошо качество или ходя като кон

Повече от фен Аватара на petinkataaa
    в повечето пъти се изкривява или пада от това,ако по-продължително си вървяла на някакви неравности и тока е видял "зор",така да го кажа,защото по принцип са закрипени с пироничета вътре в тях и лепило и ако някое се е изкривило или счупило започва целия да се деформира..не знам как да обясня какво искам да кажа

да, разбрах те мерси за полезната информация не го знаех

Аз на завършването на седми клас бях с ниски сандали, и к'во? Някой убил ли ме е, че не съм била на 10см ток?! Не. И сандалките ми бяха страшно удобни, даже все още си ги нося и не са се скъсали. А тази година седмокласниците бяха Т Р А Г Е Д И Я . Имаше някакви с по-високи токове от на сестра ми за бала. И повярвайте ми, отстрани е много смешно. Да, възможно е да отива на човека, но рядко при дете 7 клас. Ако толкова държите на високи обувки, аз бих заложила на платформи. Повече отиват.

тези обувки са секси бе хораа..как 13 годишна ще ги носи?аз където съм с 2 год по-голяма от нея едвам си позволявам зимата да ходя с 5 см боти и то АДСКИ рядко..представете си как ще изглежда...незнамсегашното поколение защо се опитваме да подражаваме на по-големите?! (не визирам себе си)..когато пораснеш ще носиш колкото искаш токове..сега ти предлагам ниска платформа,или балеринки... ще изглеждаш хипер сладка

пробвай нещо такова няма да натоварва краката ти и ще изглеждаш по-висока и нормална

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    12-16 са. С тази двойна платформа.
    16:ООООООООО ?! Не са повече от 12см. Имам подобни и са 16. По-долу съм постнала снимка, прави разлика.

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Сори, че ви се меся в темата.... приятелката ми ги има тия същите.. сложила ги е веднъж, правете си сметката.
    На колко години е? За мен тези изглеждат и са удобни, качили .. не знам.

Цитирай Първоначално написано от BlackMeow Виж мнението
    Щом е на 13, има почти нулев шанс да й ходи.
    Зависи от самото момиче. Някой 13годишни изглеждат по-големи от мен, а аз съм на 18.

И да. Както казахте , с пантофки ще е най-добре..

А ето ги 16 сантиметровите :

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си