- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Никой не се сеща за мен
Здравейте!
Никой не се сеща за мен, ама като казвам никой имам предвид НИКОЙ. Ако аз не ги потърся приятелите ми. Те ще забравят че съм жива. Ако умра, никой няма да се сети за мен. Ако имам Ч.Р.Д., ако не им кажа, никой няма да се сети. Имам 2 приятелки на кръст и даже не се сещат за мен. Понеделника започна панаира. Не съм ходила нито веднъж. Всички ходиха не дойдоха, да ми кажат "ей, ела с нас". А си говорихме по скайпа, някой звънна на вратата й. И тя ми вика "айде имам работа чао". След 2-3-4 часа, ми пише ходих на панаир. Двете са ходили и дума не са ми казали. Когато ги питам "може ли да дойда с вас" те ми викат "Ние мислихме да ...". Ама като им трябвам, за услуга или като им е скучно. Аз съм някоя. Само веднъж на 3-4 месеца съм някоя. Лятото добре че и подсещам че ми е обещала да ходим на басейн, иначе щеше да забрави. Като изляза на вън и отида при тях говорят си нещо и фют, изчезват на някъде и мен ме забравят. Пиша и по скайпа "хии" след ден два може и да ми пише, ама може.
Аз нямам приятели, имам само егоисти.
Е това е де, исках просто да си го излея, на някой след като, никой не се сеща за мен.
Стани като тях
и не бъди себе си
Защо не си им го заявила? Аз ще ви правя услуги, а вие ще се държите така с мен?! Това приятелство ли е? Спри да се жалваш и да бъдеш в ролята на жертва. Бъди твърда и отстоявай себе си. Едва тогава ще те забележат.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Ти си допуснала това да се случи
Заяви им как се чувстваш и отстоявай себе си
Ако те забележат ще си променят отношението ако ли не прав им път![]()
Ахаха, интересно само на къв принцип ги слагаш тия точки и запетаи... и как пресичаш изреченията :Д
Намерси си нови приятелки, с които да си паснеш. Явно тези ги дразниш и те отбягват, тва е несходство в характерите. Не ги мисли, а създавай нови контакти за напред.
Намери си други приятели няма смисал да се занимаваш с тях явно не ти влиаяят добре
F$@k suicide silence!
Отбягват те. Не се занимавай с тях и току-виж си им станала интересна.
always late but worth the wait!
Не виждаш ли, че с тях не се получава - не си пасвате, не си им приятна, не искат да прекарат време с теб. Защо изобщо се тикаш там, където си нежелана.
Не им вдигай егото.
Не им прави услуги.
Бъди като тях.
И си намери други познати, в последствие с които да си станете приятели. Защото с тия наистина няма как да стане. Не се насилвай.
Както една съученичка "без да иска" каза: Приятелството не е даване, взимане е., когато отказах да и дам пари за шейк...
ти си си виновна,че толерираш такова държание към теб
изнеси им една сериозна реч и им кажи как стоят нещата,че или започват да те имат за човек и те уважават,или прав им път,кажи им,че не си някоя евтина курва на повикване ( извинявам се за израза ама си е точно така) .. даже най-добре не им оставяй избор - кажи каквото имаш да казваш и им кажи,че повече няма да се занимаваш с такива като тях,спри да ги търсиш,когато им ''потрябваш'' ги отрежи и толкова.. намери си други приятели - не е толкова трудно,колкото си мислиш
а да.. друг вариант е нищо да не казваш и следващия път като им ''потрябваш'' да кажеш ''не мога щото ще излизам с една приятелка''
а да - и аз не успях да разбера как ги слагаш тия запетайки
Ако бяха само запетайките пак добре. Не се получава с тях, хвани си дърмите и достойнството и не си трови нервите.
Това момиче точно не бих я критикувал за правописа. Нищо, че е малко грешен.
Тези не са ти приятелки. Намери своята среда. Никога не е късно. Общувай с хора, които ще се интересуват от теб. Тези сега те използват. Запознавай се с нови хора. Усмихвай се.![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Не знам каква трябва да си, за да не видиш, че те отбягват. Защо изобщо им се буташ?
Тези двете сериозно не са ти приятелки! Ама как може да се движиш с тях, или по-точно СЛЕД тях?! Не бъди с такива хора, които само се възползват от теб! А пък тези очевидно изобщо не те заслужават! Отдалечавай се малко по малко от тях. Миналата година аз така направих, защото от две или три години съм приятелка с едно момиче, което тотално се имаше за...носна кърпичка (точно това е определението-не ме имаше за никаква, търсеше ме само когато имаше нужда от мен, а после се буташе при готините... прощавах й, казвах си: "Просто иска помощ от мен, нали приятел в нужда се познава." ,ама аз съм си виновна, че не я зарязох още в началото...), но БЯХ с нея. Намерих си друго другарче и тихом-мълком се отдалечих от "приятелката", която ме използваше и сега нямаш идея колко свободна се чувствам! Седми клас съм, нямам търпение да отида в друго училище, защото храня надежди, че ще си намеря нови хора, които (надявам се) са истински, които не ме изцеждат. Имам само две приятелки, две, но са искрени! И съм сигурна, че и в новото училище ще намеря такива като тях. Вълк-единак съм в училище, но ми е сто пъти по-добре, отколкото с онова момиче, което считах за приятелка, но не издържах и спрях да дружа с нея. А що се отнася до теб-както ти казах, оставяй ги тези двете. В никакъв случай не ходи подир тях! Да ти кажа честно, по-добре е да си сама, отколкото да ходиш по петите за такива използвачи. Повярвай ми. Знам го от личен опит! Дано съм ти помогнала.![]()
Последно редактирано от ~The Smile~ : 05-22-2013 на 09:22