Здравейте. С приятеля ми сме заедно от 7 месеца, в момента сме разделени, но се чувствам объркана. Карахме се постоянно, за какво ли не, разделяхме се няколко пъти заради негови лъжи, макар и дребни, за инфантилното му поведение на моменти, но след много обещания му давах шанс след шанс. Не ми е изневерявал, но това е единственото, за което мога да се хвана. Той не знаеше как да ме направи щастлива, обиждал ме е много пъти, бил е груб, никога за нищо не искаше мнението ми, не ме защитаваше, когато се е налагало, твърдеше, че ме обича, а пред техните бях просто момичето, с което излиза. Всички негови грешки ги осъзнавам, но не знам дали няма да сгреша ако го оставя окончателно. Не се срещат често верни момчета, не знам дали изобщо ще срещна по-свестен от него. Питала съм го какви са нещата, които го дразнят в мен, за да ги променя, той ми отговори, че единственото е това, че му нямам доверие. Много се старах отново да му имам доверие, след като то изгуби заради лъжи първите 3 месеца. В момента и двамата сме изморени, не се търсим, не се виждаме.. Чудя се дали е способен наистина да осъзнае грешките си, да се промени и да започнем отначало.. Звучи ми на мен дори почти абсурдно, но ме е страх един ден да не съжалявам. Мерси предварително!