- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Скарахме се и убидих приятелката си...и тя ме заряза
Ще бъда кратък правех нещо важно тя ми звънна по телефона и аз и казах кажи? Ест тя се нацупи и затвори след това нещата продължиха да се караме,според нея съм я убидил по тоя начин вместо да и кажа че имам работа съм и казал кажи. По късно тя ми каза да не разговарям с една неина приятелка аз говорих по точно си писах с нея и казах на гаджето ми че е манипулаторка праи се на сардита иначе ми забранява с кого да си пиша че чак и хистори му иска да видела какво съм бил казал по неин адрес!!!!
Да отбележа неината приятелка си има приятел от много години и аз и тя знаем тва....
Та гаджето ми ме изтри и блокна от скаип и тн тея номера ест ми ги прави над 2г като каза че това било за последно и краи, ние не сме от един и същ гград и се виждаме по скоро рядко особбено като имаме изпити и други..
Тя е най големия инат и сърдещ се човек на планетата, аз я обичам въпреки че според нея не съм я обичал само тя ме обичала преди и тн аз искам да си я върна и да възкреся връзката ни,за съжаление не разполагам с много време,поради факта че тя отида да работи в америка за няколко месеца и заминава след няколко седмици.няма как да и ида на гости и да и се натрапя нито тя на мен защото не иска да ми доиде на гости нито иска аз да и ходя нито иска да ме вижда чува и тн
Ще съм благодарен ако някои даде съвет евентуално как да закрепя нещата,моля без неща от сорта търси си друга и тн
She is the number one!!!!!!!!!!
She is my baby!
Според мен ти не й показваш достатъчно колко всъщност я обичаш, и за това тя ти се сърди и ревнува и един вид е несигурна в любовта ти. Не знам може и да греша, но просто така си мисля.
Щом имате няколко седмици преди тя да замине заведи я някъде, отидеде на екскурзия за 2-3 дни, планина дрън дрън, изненадай я като отидеш в града й без тя да знае с букет рози пред тях, прати и малко колетче по пощата, такива малки нещица, с които ще й покажеш че държиш на нея и я обичаш.
Вземи се научи първо да пишеш, после си намери някоя от твоя град. Не се лъжи че имаш връзка.
Държите се като във втори клас, порастнете малко.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Колко си неграмотен!
Въобразяваш си, че имаш някаква връзка, Влади е прав, държите се като деца. Изтрила те от фейсбук, защото сте се скарали. Поведението и на двама ви е под всякаква критика.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Аз не съм я трил от никъде, мога да отида до неиния град но тя не ми говори и няма как да се свържа с нея как мислите да стане да идем на екскурзия идеята не е лоша .чакам други идеи.
She is the number one!!!!!!!!!!
She is my baby!
Наистина, нямаш точно връзка. Държите се като деца, да. Обаче ти казваш, че това е от 2 години насам. Аз лично такова нещо не бих търпял повече от месец.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Не се занимавай с глупости. Вашето връзка не е, затова по-добре си хващай пътя вече и си намери момиче, а не глезла.
P.s. малко поограмотяване няма да ти се отрази зле.
Абе момче не се излагай бе, вземи се стисни малко по ташаците.... за кво са ти? Кво ще ходиш до нейния град все едно ти е някаква принцеса. Махай я тая фльорца и си оправяй живота. Не знам как си го търпял тва 2 години верно, при мен повече от седмица ако се случи е аут.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Единственият ти проблем е, че не си убедителен. Ето тук има малко съвети за това, после можеш да я убедиш да си подновите връзката:
http://www.rinkworks.com/persuasive/
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Приятелката ти е ебати кифлата.
И аз се 'цупя' понякога за такива неща, ама не го правя на ебати проблема, да не говорим за късане о м г..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
ъхъ .... и как така от 2 години сте заедно и правите такива детски истории ?! от скоро ли е така или винаги е било така ? говорил ли си с нея за цупенето ? с какъв тон и ги каза тия неща ? опита ли се да и се извиниш ? - нали имате обща приятелка,прати и нещо по нея
Вашето не е никаква връзка.
И по - скоро тя е осъзнала това, защото й е писнало да си губи времето и вече се чуди как да се отърве от теб.
М... и за какво изобщо ти е такава? Хайде прати я по дяволите!
oтново тая тема показва,че тва интернета е*а майката на всичко