.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Темата е била насадена у теб още, когато си решил да пишеш във форума. Аз просто задавам въпрос, породен от недоумение.

Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Темата е била насадена у теб още, когато си решил да пишеш във форума. Аз просто задавам въпрос, породен от недоумение.
    не бе човек то като цяло може и така да стане,ама може и нищо да не стане.обаче аз незнам какво недоумяваш.защо след като така и харесва на нея,аз искам да се променя.ако е за това мога да ти кажа че и аз незнам.може пък да не трябва да променям нищо.

Цитирай Първоначално написано от kzendar Виж мнението
    не бе човек то като цяло може и така да стане,ама може и нищо да не стане.обаче аз незнам какво недоумяваш.защо след като така и харесва на нея,аз искам да се променя.ако е за това мога да ти кажа че и аз незнам.може пък да не трябва да променям нищо.
    И ето го логичния отговор на въпроса ти, даден от самия теб!

ами може би е трябвало да видя въпроса ми написан,за да намеря отговор.

Което ме подсеща за качествата на писаното слово, но това май е за друга тема. Да, точно така е - когато говориш със себе си, сякаш говориш с друг - странни неща могат да се получат.

е не че говоря с друг човек,а не с себе си.нали ме разбираш кво искам да кажа.като всичко в главата на човек се формулира на изречения и се напише мислите се подреждат и всичко е по ясно и чисто.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Твоето не е до мислене, а до навик. Дай си един месец да го пребориш със съзнателни усилия. Статистически около 21 дена отнема да се откажем от навик, което варира много от свръхкомплексни фактори, но е указателно.
    Навик е да е обсебен от чувство? Що за нелепост?
    Робин Шарма има съвсем друго предвид с тия 21 дни, например киснене във фейсбук, ядене на боклуци и т.н.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Навик е да е обсебен от чувство? Що за нелепост?
    Робин Шарма има съвсем друго предвид с тия 21 дни, например киснене във фейсбук, ядене на боклуци и т.н.
    Твое мнение.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си