.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    bodyartgymboy
    Guest

Моята връзка и странния проблем в нея

Искам да се консултирам с други жени/момичета и още повече на зодия близнаци..

така,имам си приятелка от 2 месеца,2 месеца в които се сближихме адски много,да не кажа задомихме,рядко излизаме по кафета и тн вече,излизахме в началото само докато се зарибим както се казва,вече сме си доста близки,познаваме си родилите,ходиме си по гости,правим секс през ден,доста си говорим за бъдещето ни дори и макар на гъзик,определяме какво ще ни е детето след време и къде ще живеем.Тя е на 17 и за годините си е доста зряла..аз съм на 21.на 1вия ни месец ми подари наша снимка в рамка.Техните не са случайни хора и сега се опитва да ми уреди доста добре платена работа.Прави всичко за мен,почна да ходи на солариум заради мен,дори си взе карта за фитнес в мойта зала която се намира на 1 час път от тях...(има страхотно тяло),дори в секса прави каквото аз и кажа,тоест,тя ми казва,ще направя каквото искаш за теб... даже го направихме отзад (тя пожела и аз съм и първия там). Имала е само една сериозна връзка миналата година и то на растояние и е правила секс само с това момче тогава. И ето къде идва проблема ми ... в началото на връзката ми говорише мило,постоянно си пишехме и говорихме по телефона.След това тя ми каза,че ме обича и правише доста мили неща за мен,като картички,рисунки,подаръка със снимката..а тя наистина е супер красива и адски много я желаят!и мога да кажа,че съм късметлия,че съм с нея,защото освен,че е красива,умна и има страхотно тяло,е и голяма мръсница в леглото и не бих я заменил за друга.И аз я обичам.И стигаме до проблема,от както си направих един татус,с гола мадама и глава на фараон.Тя много се разтрои,макар,и да не се вижда,защото ми е под мишницата и трябва да си изпъна ръката да се вижда.От тогава и отношението и се промени,смисъл,вече не ми говори така миличко..пак го прави,но много рядко и то като сме заедно само.Пишем си доста рядко или говорим,оправдава се,че е на училище и сега има много контролни,тя ходи и на блуване след училище и вечер,едвам я навивам да си говорим , оправдава се ,че и се спи адски и да може би е така,ляга си веднага.. но в началото на връзката тя искаше да си говорим вечер..Питах я,защо така се държи вече,тя ми отговори , че нормално в началото докато се зарибим така да ми пише и така да си говорим,че не била такъв човек,че.. тя си ме обича,просто не може пък постоянно да е в добро настроение и да се лигавим така.И тя наистина е такъв според мен,защото и с майка си се държи така на приливи и отливи,макар ,че я обича много.Каза ми,че този бившия й който е обичала доста време ,дори с него се държала много гадно.Като сме заедно наистина се държи доста добре с мен,гушка ми се целува ме,но да бъдем чесни и аз правя доста неосъзнати глупости,от които тя много се дразни и разтройва.Единствения проблем е,че ме убива това,че вече като не ми говори така , не ми казва,че ме обича ,че не си говорим толкова време като преди ( въпреки,че всеки ден сме заедно дори и за малко когато нямаме възможност си е същата,даже вчера видяхме едно бебенце и тя ми каза,такова ще е нашето) и си мисля,че вече не изпитва тези чувства към мен,или наистина прекалено я задушавам,защото и правя фасони постоянно,защо не ми звъни,защо не ми пише докато е на училище и не се сеща за мен и такива,тя ми каза дори да се успокоя.. че и на нея и трябва малко почивка от даскало и тренировки и не може всяка свободна минута да ми се обажда,права ли е? вие какво мислите? да я оставя ли малко и да спра да я търся постоянно.и дали чувствата и към мен са отлетели , или просто явно си е такъв човек който не обича да ги показва,макар и да ги има.Объркан съм,защото продължаваме да си говорим какво ще прави в бъдеще,как ще си изкараме на море ,как скоро почвам новата работа при сестра й,пък в същото време не си говорим така както преди или говорим.. а аз не мисля,само аз да я лигавя.. и аз имма нужда от време на време.Дайте съвет,зодия близнаци е.

да допълня,че тя ме ревнува адски,дори като погледна друго момиче навън за секунда и ми прави физиономии и фасони, и аз я ревнувам,но нейното е прекалено според мен,защото не 1 път съм и показал,че държа на нея и не бих я оставил и че тя за мен е номер 1 по всички показатели..дори ми прегледа фейсбук без да ми каже,влизам си в стаята и тя ми четеше нещата.
    Последно редактирано от bodyartgymboy : 05-17-2013 на 07:49

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Айде стига, а?
    Другият път като си измисляш история, поне пиши, че си в четвърти клас, че да си оправдаеш неграмотността.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Голям фен Аватара на notlike
    В една връзка не може да е както началото. С времето нещата се успокояват и тези "импулси", както викат романтиците "пеперуди в стомаха"(много тъп лаф, честно), просто изчезват. Нещата се успокояват и почваш да се държиш нормално. Всъщност тогава разбираш дали човекът, с когото излизаш, би си паснал с теб.
    Иначе, пич, ти си голям филм. Това, че няма време да е цял ден с теб, не значи, че чувствата са "отлетели". Може би просто момичето е от богато семейство и техните искат тя да успее в живота? Освен това тя те ревнува. Рядко се срещат хора, които ревнуват другите без причина. Обаче това един ден започва да дразни жестоко. Личният живот си остава личен и никой няма право да ти се бърка в него.

P.S. Защо си направи татуировка с гола мадама и фараон?
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Ох, мале, все едно слушам за себе си.
    Не знам дали е шот съм същата зодия или не, но пък вярвам до няква степен в дивотиите за зодиите.
    Само дето това, което ще ти кажа, хич няма да ти хареса.

Аз лично започвам да се държа така и да правя всичко това когато вече нямам интерес.
    При нас любов се заражда малко по-късно, някъде примерно месеци след това, не още на първия.
    В началото е много силно привличане, страшно силна емоция, която ни заблуждава, че е любов.
    Може и да не е от зодията, може да е от това, че е тийн, но вече си започнал да й писваш.
    И преди да седнеш да се обвиняваш - не си ти виновен, тя сама си е виновна.
    Не е заради татуса или заради нещо друго, направено или казано от теб, просто интересът й е започнал да изчезва и не знае какво да прави от тук нататък.

Говори с нея, защото само с мнооооого разговори ще се оправи ситуацията.
    Но недей да си много настоятелен или да се караш, мен ме загубиха по този начин, спокойно и с добър тон й говори и има вероятност да се оправят нещата.
    Успех.

bodyartgymboy
    Guest
    Амиии..аз я питах,има ли нещо,да не би да съм ти писнал,ако има нещо да ми го каже,тя ми вика да не се филмирал,че е нямало нищо и че това били глупости... може просто да спра,да я търся толкова ,да и дам малко повече свобода,да видя,дали тя ще ме търси така ,както преди.. не знамм

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Зодиите нямат нищо общо в случая. Момичето си се държи съвсем нормално спрямо ситуацията, дори според мен, а аз не съм близнаци. Просто много бурно ви е започнала връзката и твърде бързо е придобила дълбока сериозност. Това в повечето случаи се оказва пагобно. Поне при мен е така, а и при някои мои познати, които са имали подобни изживявания - колкото по-бурно е началото, толкова по-преедвидим е края. При вас може и да не е край, ама поне забави темпото, не я задушавай най-малкото. За 2 месеца кога успя да ти каже, че те обича, че "вече" да е и спряла с това...

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Аз пък мисля,че се държи нормално.Не става да я караш насила да прави неща,който на теб ти се искат,защото така рано или късно ще я отблъснеш.Трябва да си и идва отвътре
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си