.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 148
    BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    пайаджина фостата

Някои жени заслужават да ги глезят, аз лично обожавам да се чувствам като малко момиченце, като към това предразполага и външният ми вид. Винаги съм усмихната и съм дребна, което приятелят ми много харесва
    Понякога се лигавя малко, но винаги по време на секс, например, показвам колко много всъщност обичам моето момче и като почти всяка друга жена не знам какво искам, но чистите ми отношения с него го убеждават, че заслужавам всичко, което бих поискала така се прави .. засега поне връзката ни е страхотна ;д (първият ми път беше с него и дори тогава свърших три пъти, с други думи и сексът не ни куца)

Ако си разглезвате жените твърде много има 2 възможности
    1.Ще и писне
    2. Ще си берете ядове на стари години
    IMO

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Според мен и мъжете и жените заслужават уважение. Зависи обаче как се държат. Без значение от пола, ако някой ми се качва на главата ще срещне доста неща у мен, но не и уважение. Не знам защо хората винаги се делят на Левски и ЦСКА, на София и провинция, на Наши и Ваши... Мъже и жени... Хората са си хора. Всеки си има индивидуални потребности, страхове, възгледи. Не се отнася до пола. Каквото заслужават мъжете, това заслужават и жените. Колко, как и дали го получават, обаче - това е друг въпрос вече...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Не знам защо хората винаги се делят на Левски и ЦСКА, на София и провинция, на Наши и Ваши... Мъже и жени...
    пушачи и непушачи
    възрастни и деца
    вегетарианци и месоядни
    високи и ниски
    слаби и пълни

Хората са си хора - абсолютно. Много хубаво мнение.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Едни заслужават много, други не заслужават нищо. И това не важи само за жените.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    пушачи и непушачи
    възрастни и деца
    вегетарианци и месоядни
    високи и ниски
    слаби и пълни

Хората са си хора - абсолютно. Много хубаво мнение.
    някои са по-хора...

Според мен и мъжете и жените заслужават уважение. Зависи обаче как се държат. Без значение от пола, ако някой ми се качва на главата ще срещне доста неща у мен, но не и уважение. Не знам защо хората винаги се делят на Левски и ЦСКА, на София и провинция, на Наши и Ваши... Мъже и жени... Хората са си хора. Всеки си има индивидуални потребности, страхове, възгледи. Не се отнася до пола. Каквото заслужават мъжете, това заслужават и жените. Колко, как и дали го получават, обаче - това е друг въпрос вече...
    +1
    Напълно съм съгласна!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    някои са по-хора...
    От чия гледна точка?
    Бих приела подобно твърдение, но се съмнявам на някого да му хареса изявлението ми, че който не обича животни, може да заминава под ножа.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    От чия гледна точка?
    Бих приела подобно твърдение, но се съмнявам на някого да му хареса изявлението ми, че който не обича животни, може да заминава под ножа.
    От мнението ти съдя, че си от хората, които мразят насилието и по-специално това над животните. Напълно те разбирам и също се дразня на изродчетата, дето трепят котки или други хайванчета за кеф. Ям месо, не съм някакъв заклет вегетарианец-фанатик, но едно е да убиеш, за да се нахраниш, друго е да е за удоволствие. Това не са хора... за мен.

Мега фен
    От мнението ти съдя, че си от хората, които мразят насилието и по-специално това над животните. Напълно те разбирам и също се дразня на изродчетата, дето трепят котки или други хайванчета за кеф. Ям месо, не съм някакъв заклет вегетарианец-фанатик, но едно е да убиеш, за да се нахраниш, друго е да е за удоволствие. Това не са хора... за мен.
    Сега да не се отвори отново темата за лова и риболова :Д

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Повечето нищо не заслужават
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Кво да й отваряме? Лично аз като момиче мога със сигурност да твърдя, че ако момче, с което съм се запознала и се свалям, ми заяви, че обича да ходи на лов, веднага му пиша голяма черна точка. Преследването, раняването и убиването на животни като забавление е пълно извращение за мен.

Tsukuda_Hiroshi, напълно съм съгласна

Мега фен
    Е това е...
    Хората скачат без да знаят , без да са чели , без да са се запознавали с проблема.
    Преследването, раняването и убиването на животно , далеч не е смисълът на лова.
    Нито пък самото убийство предоставя някакво удоволствие на ловеца.
    Плюс това, едно е да ходиш на лов, друго е да си ловец.

anonymous708973
    Guest
    Познавам ловец, не ми се обяснявай. Баш гоненето на животните, лаят на кучето и изстрелите им запалват кръвта.
    Изпитвам чисто отвращение към това.

Мега фен
    Познавам ловец, не ми се обяснявай. Баш гоненето на животните, лаят на кучето и изстрелите им запалват кръвта.
    Изпитвам чисто отвращение към това.
    Това ,че познаваш ,,ловец'' и си гледала по хоби ТВ някакъви (повечето пъти нереални и псевдо ) филми , въобще не означава ,че разбираш нещо от тази сфера.
    В България има вече около и 130 000 идентифицирани ловци и още хиляди без ловни билети.
    Това не означава ,че са истински.
    Може би по-малко от 30% могат да се нарекат ловци.

Изпитите се взимат лесно.
    Но ловецът не е този, който ловува просто законно.
    Дълго е за обясняване. Човек не е ловец , само защото притежава дадено чувство или страст , които не ги притежават всички хора, не да има само любов към животните, природата, дивото, гората и полето, не само да изучава биологията им - той трябва да полага усилия и грижи за дивеча, да пази природните богатства, да връща в замяна това, което е отнел.
    Последно редактирано от klimatronik : 05-19-2013 на 20:32

anonymous708973
    Guest
    Интересно. Значи взима един глиган, развъжда го и тогава го отстрелва? На принципа, че връща това, което е отнел?

А ти претендираш, че познаваш въпросните истински ловци, така ли?

Мега фен
    Защо възприемаш всичко толкова буквално?
    Да, познавам някои ,, от въпросните ловци'', ако искаш може и да те запозная.
    Малко ли хранилки се правят?
    Същност , кой ходи през тежките зими да мъкне чували и да подхранва хранилките?
    А това ,че в лова се изпитват всякакви емоции , адреналин , радост от сполуката.... не означава ,че се получава удоволствие от самото убийство.
    Разбирам ви, наистина ловците не са ангели, каквото и да правят - убийството е факт, но... точно вие ,които мрънкате колко много, аджеба, обичате животните.... нз, ама бъркате дивата котка с домашната..

Голям фен Аватара на sneering
    Заслужават това което е огледално на тях,жалко че понякога сляпото им самочувствие изградено от фейсбук,онанисти във фейсбук и други отрасли ги кара да искат повече отколкото им се полага.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Евала, сам си отвори нова тема...

90% от псевдо природозащитниците са за лудниците

Град
    София
    От чия гледна точка?
    От моята...и предполагам на всеки друг.
    Примери няма да давам, ще се сетиш и сама.

ПС- аз съм супер против лов и всякакъв вид подобни дейности, а що се отнася до социалнонеприети извергщини съм доста краен и съм за насилието над такива хора.

klimatronik, а къв е смисъла?
    да пиете ракия, да карате лада нива и да стреляте?
    никога до момента ловец не ме е убеждавал, дори не ме е карал да се съмнявам в мнението си, защото аргументите са повече от нелепи...

пожелавам на всички ловци да загинат нелепо от изстрел на колега ловджия! :*
    айде откриваме сезона, да го закрием с ден на траур, пукнете :*

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    пожелавам на всички ловци да загинат нелепо от изстрел на колега ловджия! :*
    В., сърчицето ми напълни!!!
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    София

Мега фен

klimatronik, а къв е смисъла?
    да пиете ракия, да карате лада нива и да стреляте?
    Ето, отново, доказателство , че нищо не разбирате.
    Отново ще кажа, че както има много псевдо-еколози, така и голяма част от ловците са фалшиви, които само петнят името.
    Да си ловец е гордост и преди време хората са ги уважавали.
    А относно пожеланието ти - ти какво си направил за природата? Или ще се аргументираш , че нямало смисъл от каквато и да е намеса, защото ,,природата си знаела работата'' и заради това, най-добре нищо да не правиш по въпроса с екологичните проблеми?
    Значи , когато достигнете и на 5% от знанията на опитните ловци за животните, оцеляването в природата - тогава пищете. Аз съм почти на 100% убеден, че нито ти, нито някой от присъстващите във форума - е ходил в гората, за да наблюдава и издебва ,например, рева на Благородния елен през брачния му период, или някакво друго диво животно или нещо подобно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си