- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво заслужават жените?
Някои жени заслужават да ги глезят, аз лично обожавам да се чувствам като малко момиченце, като към това предразполага и външният ми вид. Винаги съм усмихната и съм дребна, което приятелят ми много харесва
Понякога се лигавя малко, но винаги по време на секс, например, показвам колко много всъщност обичам моето момче и като почти всяка друга жена не знам какво искам, но чистите ми отношения с него го убеждават, че заслужавам всичко, което бих поискалатака се прави .. засега поне връзката ни е страхотна ;д (първият ми път беше с него и дори тогава свърших три пъти, с други думи и сексът не ни куца)
Ако си разглезвате жените твърде много има 2 възможности
1.Ще и писне
2. Ще си берете ядове на стари години
IMO
Според мен и мъжете и жените заслужават уважение. Зависи обаче как се държат. Без значение от пола, ако някой ми се качва на главата ще срещне доста неща у мен, но не и уважение. Не знам защо хората винаги се делят на Левски и ЦСКА, на София и провинция, на Наши и Ваши... Мъже и жени... Хората са си хора. Всеки си има индивидуални потребности, страхове, възгледи. Не се отнася до пола. Каквото заслужават мъжете, това заслужават и жените. Колко, как и дали го получават, обаче - това е друг въпрос вече...
Едни заслужават много, други не заслужават нищо. И това не важи само за жените.
От мнението ти съдя, че си от хората, които мразят насилието и по-специално това над животните. Напълно те разбирам и също се дразня на изродчетата, дето трепят котки или други хайванчета за кеф. Ям месо, не съм някакъв заклет вегетарианец-фанатик, но едно е да убиеш, за да се нахраниш, друго е да е за удоволствие. Това не са хора... за мен.
Повечето нищо не заслужават
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Кво да й отваряме? Лично аз като момиче мога със сигурност да твърдя, че ако момче, с което съм се запознала и се свалям, ми заяви, че обича да ходи на лов, веднага му пиша голяма черна точка. Преследването, раняването и убиването на животни като забавление е пълно извращение за мен.
Tsukuda_Hiroshi, напълно съм съгласна![]()
Е това е...
Хората скачат без да знаят , без да са чели , без да са се запознавали с проблема.
Преследването, раняването и убиването на животно , далеч не е смисълът на лова.
Нито пък самото убийство предоставя някакво удоволствие на ловеца.
Плюс това, едно е да ходиш на лов, друго е да си ловец.
Познавам ловец, не ми се обяснявай. Баш гоненето на животните, лаят на кучето и изстрелите им запалват кръвта.
Изпитвам чисто отвращение към това.
Това ,че познаваш ,,ловец'' и си гледала по хоби ТВ някакъви (повечето пъти нереални и псевдо ) филми , въобще не означава ,че разбираш нещо от тази сфера.
В България има вече около и 130 000 идентифицирани ловци и още хиляди без ловни билети.
Това не означава ,че са истински.
Може би по-малко от 30% могат да се нарекат ловци.
Изпитите се взимат лесно.
Но ловецът не е този, който ловува просто законно.
Дълго е за обясняване. Човек не е ловец , само защото притежава дадено чувство или страст , които не ги притежават всички хора, не да има само любов към животните, природата, дивото, гората и полето, не само да изучава биологията им - той трябва да полага усилия и грижи за дивеча, да пази природните богатства, да връща в замяна това, което е отнел.
Последно редактирано от klimatronik : 05-19-2013 на 20:32
Интересно. Значи взима един глиган, развъжда го и тогава го отстрелва? На принципа, че връща това, което е отнел?
А ти претендираш, че познаваш въпросните истински ловци, така ли?
Защо възприемаш всичко толкова буквално?
Да, познавам някои ,, от въпросните ловци'', ако искаш може и да те запозная.
Малко ли хранилки се правят?
Същност , кой ходи през тежките зими да мъкне чували и да подхранва хранилките?
А това ,че в лова се изпитват всякакви емоции , адреналин , радост от сполуката.... не означава ,че се получава удоволствие от самото убийство.
Разбирам ви, наистина ловците не са ангели, каквото и да правят - убийството е факт, но... точно вие ,които мрънкате колко много, аджеба, обичате животните.... нз, ама бъркате дивата котка с домашната..
Заслужават това което е огледално на тях,жалко че понякога сляпото им самочувствие изградено от фейсбук,онанисти във фейсбук и други отрасли ги кара да искат повече отколкото им се полага.
90% от псевдо природозащитниците са за лудниците
От моята...и предполагам на всеки друг.
Примери няма да давам, ще се сетиш и сама.
ПС- аз съм супер против лов и всякакъв вид подобни дейности, а що се отнася до социалнонеприети извергщини съм доста краен и съм за насилието над такива хора.
klimatronik, а къв е смисъла?
да пиете ракия, да карате лада нива и да стреляте?
никога до момента ловец не ме е убеждавал, дори не ме е карал да се съмнявам в мнението си, защото аргументите са повече от нелепи...
пожелавам на всички ловци да загинат нелепо от изстрел на колега ловджия! :*
айде откриваме сезона, да го закрием с ден на траур, пукнете :*
Ето, отново, доказателство , че нищо не разбирате.
Отново ще кажа, че както има много псевдо-еколози, така и голяма част от ловците са фалшиви, които само петнят името.
Да си ловец е гордост и преди време хората са ги уважавали.
А относно пожеланието ти - ти какво си направил за природата? Или ще се аргументираш , че нямало смисъл от каквато и да е намеса, защото ,,природата си знаела работата'' и заради това, най-добре нищо да не правиш по въпроса с екологичните проблеми?
Значи , когато достигнете и на 5% от знанията на опитните ловци за животните, оцеляването в природата - тогава пищете. Аз съм почти на 100% убеден, че нито ти, нито някой от присъстващите във форума - е ходил в гората, за да наблюдава и издебва ,например, рева на Благородния елен през брачния му период, или някакво друго диво животно или нещо подобно.