.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 148

Hybrid View

Мега фен
    не пия ,ама нивата си е най-яката джипка на всичко времена от всякъде минава

Град
    Sofia/London
    Аз ще се съглася с климатроник, че повечето добри ловци правят повече за природата, от еко-активистите, които се противят на лова, а набиват яко месо. Вие сте виновни за смъртта на много повече невинни пиленца, които се отглеждат САМО за да бъдат изядени.

Мен това особено не ме притеснява, но вас трябва да ви.

Аз познавам много лекета ловци и рядко съм се домогвал до контакт с някой истински, ловът е далеч от мен.

По темата. Каквото и мъжете, и всеки човек. Всекиму, своето.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    еко-активистите са тъпи тревомани и хипита, активността им се свежда до това да се нацелят и да влязат в трейнспотинг...
    смърт за тия боклуци

Мега фен Аватара на Chacho
    Ако ловците ловуваха природозащитници, всичко щеше да си е на мястото.

Климатроник, ти дебнал ли си зовът на екоактивиста в размножителен период?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    ... питай psychopath, той повече се възпламенява на тази тема ;д..
    ,,еко-защитниците'' не ми пречат, всеки си им собствени представи за света и тнт.
    от тяхното викане -файда няма.. както се вижда..
    Пък тези дето се правят на еколози и искат разрешаването на строежи на лифтове... е те са за убиване .

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Всички да се самозапалят в знак на протест!!!

Цигарата ми подкрепя протеста. Аз я подкрепям нея и ще я запаля!!!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Що не го правиш с хората това? Щото е животно, нали? Ми тогава кво пробутваш сантименталните оправдания

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Що не го правиш с хората това? Щото е животно, нали? Ми тогава кво пробутваш сантименталните оправдания
    Щото има закони , да го прая тва с хората тряя да вляза в армията пък тя не ме кефи В смисъл да получавам команди от простаци

Колкото то ЦУКУДАТА , също тука не си прав щото рибата в магазина е замразена , може да е хваната месеци назад , имаше меса с години стояли в ирландия , да не говорим за ГМО и за вкуса къв е лайнян. Най вкусното е горското , и натуралното , горски плодове или доматите на баба на село са много по яки от хлебните мутанти домати в магазина ФАКТ
    Не съм на лов щото хората там не допадат , пиянки са и не го праят заради тръпка нито заради нищо , просто от комплекс и от пиянка И после бих изял животното , не да утрепя и да хвърля

Мега фен
    А те щот във фермите много хубаво ги гледат животните и не ги стресират , прелестно!?!
    Не предпочиташ ли да ядеш качествено месо ?
    Месото от дивите животни е много вкусно , полезно, а останалата част или се препарира , или си направи едно хубаво пълно или шапка заа през зимата

Оф...

Нема смисъл.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    На лов и риболов го обърнахте.
    maDamn

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    На лов и риболов го обърнахте.
    Що бе, мога да ти напиша теза по какво двете теми си приличат.
    Жените заслужават правото да фък офф-ват разни подобни индивиди като горния :д

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Що бе, мога да ти напиша теза по какво двете теми си приличат.
    Жените заслужават правото да фък офф-ват разни подобни индивиди като горния :д
    А мъжете заслужават правото да оставят на сухо и на мастурбация такива индивиди като теб , между другото ако видиш в нета статистиката не е в твоя полза , на всеки 3 жени се пада по 1 мъж

Мега фен
    жените заслужават - мъже ловци и успех на матурите утре

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Някои женски заслужават права лопата по главата, други хубаво чукане, а някои...като мен : малко спокойствие и разбиране
    maDamn

Мега фен
    Изпуснах партито А така ми се искаше да питам Пантерката рони ли крокодилски сълзи като настъпи някоя мравка на улицата.

anonymous708973
    Guest
    Изобщо не е същото, много добре го знаеш.

Мега фен
    дискриминация! расизъм!

Мега фен
    Същото е :Д Не ти пука, 'щото не я възприемаш като нещо одушевено /или поне не толкова, колкото куче, да речем/. Сигурно не би я стъпкала нарочно , но факт е, че не ти пука. Същото е и с някое диво прасе - тичаща мишена и ти е кеф да я гръмнеш. Теб ако ти доставяше удоволствие да тъпчеш мравки сигурно танго върху някой мравуняк щяхте да въртите с умри

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Същото е :Д Не ти пука, 'щото не я възприемаш като нещо одушевено /или поне не толкова, колкото куче, да речем/. Сигурно не би я стъпкала нарочно , но факт е, че не ти пука. Същото е и с някое диво прасе - тичаща мишена и ти е кеф да я гръмнеш. Теб ако ти доставяше удоволствие да тъпчеш мравки сигурно танго върху някой мравуняк щяхте да въртите с умри
    Ти глупав ли си или просто си инат като костилка на гъз?
    Мравката я настъпвам БЕЗ ДА ИСКАМ.
    Животното в гората го убивам НАРОЧНО.

Тоя пък ще ми дава аргумент с няква статистика, което явно предполага, че жените трябва да се мятаме на врата на първия срещнат, щото другият може и да не "се пада" на нас. Баси смешката.

Намери си путяк , под път и над път такива , най смешното като те засърби да оправиш първия срещнат клоун , тва говори толкова зле за теб че имаш нисък критерии , знаеш ли как ми е през кура за теб между другото Момиче като теб бих го наврял в най отдалечената гора и да оставя да оцеляваш сама , да спиш сред животните и да видим колко ще ги заобичаш От най насраната лисичка ще изтръпнеш и ако я видиш пред теб ще я нападнеш веднага , много моралните се оказват най НЕМОРАЛНИТЕ

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от sicknessprevails Виж мнението
    Намери си путяк , под път и над път такива , най смешното като те засърби да оправиш първия срещнат клоун , тва говори толкова зле за теб че имаш нисък критерии , знаеш ли как ми е през кура за теб между другото Момиче като теб бих го наврял в най отдалечената гора и да оставя да оцеляваш сама , да спиш сред животните и да видим колко ще ги заобичаш
    Втф хахахаххахахахаххахахахах хахахха
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от sicknessprevails Виж мнението
    Намери си путяк , под път и над път такива , най смешното като те засърби да оправиш първия срещнат клоун , тва говори толкова зле за теб че имаш нисък критерии , знаеш ли как ми е през кура за теб между другото Момиче като теб бих го наврял в най отдалечената гора и да оставя да оцеляваш сама , да спиш сред животните и да видим колко ще ги заобичаш От най насраната лисичка ще изтръпнеш и ако я видиш пред теб ще я нападнеш веднага , много моралните се оказват най НЕМОРАЛНИТЕ
    А ти кво очакваш - да я разцелува ли?
    Тука май 90% изобщо не схващате за какво говори Пантерата.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен
    Успокой се малко. Въобще не става въпрос нарочно ли го правиш или не - важно е жал ли ти е. Питах те дреме ли ти за живота на някоя мравка - ти не ми отговори, а се направи на вчерашна, но вероятно не.
    Е, с какво моят, твоят или на куче животът е по-стойностен от този на мравка и защо за нея не те ебе особено ?
    И тя изпитва емоции. И тя е изключително сложно устроен огранизъм. Само дето не пуска мили очички.

Тука май 90% изобщо не схващате за какво говори Пантерата.
    Не съм съгласен с просташкия му изказ в случая, 'щото Пантерката с нищо не го е заслужила, но има право - тоя 'разбирания' се вадят изотзад и както човек му е удобно. Лошо няма - мен ми е просто любопитно да видя реакциите когато бъдят оспорени. Засега ми се оправдават очакванията.

едит .. ще се науча да пиша някой ден. мързи ме да поправям , ще търпите ;д
    Последно редактирано от Auriss : 05-20-2013 на 18:46

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си