.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 148
    BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Това, че ти и още 4-5 човека правите по-различно от това, което казах, не означава, че останалите 20 000 не правят точно това... от кога изключенията стават тенденции?

Ама ти нали разбираш, разкажи ни, обясни на нас непросветените, ама ако може този път наистина да кажеш нещо, а не само да се плюнчиш и да твърдиш ти колко разбираш, а ние колко не разбираме и така и да не говориш по същество.

Ако ще казваш нещо - казвай, ако не...не се пеняви като пубер в цикъл.

Мега фен
    Не са 4, 5 човека, ами много повече.
    Както и да е.
    Аз казах това,което трябва и повече не мисля да споря.
    От тук на татък ви оставям да пишете каквото искате , колкото си искате плюйте - това са думи на вятъра.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Евала, сам си отвори нова тема...
    да :Д

Град
    София
    Заеби...отивам при ония капути, които си мислят, че разбират от футбол, те поне имат някакви тези, колкото и малоумни да са.
    Айде пали нивата и вади ракията!

Мега фен
    не пия ,ама нивата си е най-яката джипка на всичко времена от всякъде минава

Град
    Sofia/London
    Аз ще се съглася с климатроник, че повечето добри ловци правят повече за природата, от еко-активистите, които се противят на лова, а набиват яко месо. Вие сте виновни за смъртта на много повече невинни пиленца, които се отглеждат САМО за да бъдат изядени.

Мен това особено не ме притеснява, но вас трябва да ви.

Аз познавам много лекета ловци и рядко съм се домогвал до контакт с някой истински, ловът е далеч от мен.

По темата. Каквото и мъжете, и всеки човек. Всекиму, своето.

Град
    София
    еко-активистите са тъпи тревомани и хипита, активността им се свежда до това да се нацелят и да влязат в трейнспотинг...
    смърт за тия боклуци

Мега фен Аватара на Chacho
    Ако ловците ловуваха природозащитници, всичко щеше да си е на мястото.

Климатроник, ти дебнал ли си зовът на екоактивиста в размножителен период?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    ... питай psychopath, той повече се възпламенява на тази тема ;д..
    ,,еко-защитниците'' не ми пречат, всеки си им собствени представи за света и тнт.
    от тяхното викане -файда няма.. както се вижда..
    Пък тези дето се правят на еколози и искат разрешаването на строежи на лифтове... е те са за убиване .

Град
    София
    Всички да се самозапалят в знак на протест!!!

Цигарата ми подкрепя протеста. Аз я подкрепям нея и ще я запаля!!!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Кво да й отваряме? Лично аз като момиче мога със сигурност да твърдя, че ако момче, с което съм се запознала и се свалям, ми заяви, че обича да ходи на лов, веднага му пиша голяма черна точка. Преследването, раняването и убиването на животни като забавление е пълно извращение за мен.

Tsukuda_Hiroshi, напълно съм съгласна
    И кво си мислиш че ще накривиш на някой шапката ли ? Лично пък като момче аз мога да заявя че чуя ли подобен начин на мислене от момиче , ще и сложа не 1 , ами 2 черни точки , само ти ли си мислеше че можеш да го правиш ?

При 3 черни точки любезно казвам Фък офф

И като добавка има лов на вредител примерно ЧАКАЛ , намалянето на популацията на вредителя помага когато е извън границите и застрашава други животински видове , но това шматарочка като теб няма да го знае

Има и една река в щатите на юга където е пълно с някъв хищен сом дето трепе всичко наред и не могат да го избият Избива местната популация , това е втори пример

Навремето убиването е било задължение , A MUST, не само за храна но и за тренировка примерно убиване на движеща мишена , в момента мъжете са педали а момичетата префарцунки , за жалост 20 + 21 век еба майката на всичко
    Последно редактирано от sicknessprevails : 05-20-2013 на 14:23

Мега фен
    Вреден дивеч е грубо казано, няма вреден и полезен , но хищниците са една от главните причини ( след бракониерството) за намелия брой на дивеча.
    С навлизането на чакала от планината Странджа - той се разпространява и става най-голямата напаст в България.

В Западна Европа - няма толкова много хищници , както е тук. Поради тази причина популациите им от сърни, зайци , елени и тнт са огромни.
    Там обаче освен хищници - няма никакво бракониерство .
    Факторът определящ изчезването на животните в България не са ловците, ами лошата организация и управление. Не може един горски стражар да взима 300 лв заплата и да очакваш от него да се бори срещу корумпирани мутри.
    Преди 20 години , по време на промяната - настъпи пълен хаос и за няколко години се избиха милиони животни.
    Сега нищо не може да се сравнява с преди 30 години. И става все по-зле.
    Като прибавим отсичането на горите.- буквално се оголват цели части от планините.

Цитирай Първоначално написано от sicknessprevails Виж мнението
    И кво си мислиш че ще накривиш на някой шапката ли ? Лично пък като момче аз мога да заявя че чуя ли подобен начин на мислене от момиче , ще и сложа не 1 , ами 2 черни точки , само ти ли си мислеше че можеш да го правиш ?

И като добавка има лов на вредител примерно ЧАКАЛ , намалянето на популацията на вредителя помага когато е извън границите и застрашава други животински видове , но това шматарочка като теб няма да го знае

Има и една река в щатите на юга където е пълно с някъв хищен сом дето трепе всичко наред и не могат да го избият Избива местната популация , това е втори пример

Навремето убиването е било задължение , A MUST, не само за храна но и за тренировка примерно убиване на движеща мишена , в момента мъжете са педали а момичетата префарцунки , за жалост 20 + 21 век еба майката на всичко
    Пич, кротни се малко. Момичето каза, че не уважава ловът за забавление. Ти изтъкваш причини, които нямат общо със забавлението.

Мега фен Аватара на RagioL
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Заслужаваме хубав секс !!!
    Освен стабилно чукане други идеи?

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Пич, кротни се малко. Момичето каза, че не уважава ловът за забавление. Ти изтъкваш причини, които нямат общо със забавлението.
    Ми дори да се отстрелва чакал , никой не е ДОБРИЯ САМАРЯНИН ПИЧЧЧЧ , има си я тръпката да му изпукаш един слъг в кратуната и да падне с разбита глава

Що не го правиш с хората това? Щото е животно, нали? Ми тогава кво пробутваш сантименталните оправдания

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi

Аз пък като мъж, смятам, че лова е безсмислен. Отивам до магазина, купувам 1 риба - изяждам 1 риба; купувам 1 пържола, изяждам 1 пържола. За какво ми е да преследвам, да стресирам и да убивам животно, което така или иначе не изяждам цялото.
    Освен това - отдавна са отминали времената, когато мъжете в племето са ловували, за да нахранят останалата част от въпросното племе. Казваш, че мъжете в днешно време са педали, защото висят по офиси и си правят педикюр. Хубаво де, ами ти защо тогава не си на лов ами гледаш нас простите какви простотии пишем из форумите???

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Що не го правиш с хората това? Щото е животно, нали? Ми тогава кво пробутваш сантименталните оправдания
    Щото има закони , да го прая тва с хората тряя да вляза в армията пък тя не ме кефи В смисъл да получавам команди от простаци

Колкото то ЦУКУДАТА , също тука не си прав щото рибата в магазина е замразена , може да е хваната месеци назад , имаше меса с години стояли в ирландия , да не говорим за ГМО и за вкуса къв е лайнян. Най вкусното е горското , и натуралното , горски плодове или доматите на баба на село са много по яки от хлебните мутанти домати в магазина ФАКТ
    Не съм на лов щото хората там не допадат , пиянки са и не го праят заради тръпка нито заради нищо , просто от комплекс и от пиянка И после бих изял животното , не да утрепя и да хвърля

Мега фен
    А те щот във фермите много хубаво ги гледат животните и не ги стресират , прелестно!?!
    Не предпочиташ ли да ядеш качествено месо ?
    Месото от дивите животни е много вкусно , полезно, а останалата част или се препарира , или си направи едно хубаво пълно или шапка заа през зимата

Оф...

Нема смисъл.

anonymous708973
    Guest
    намалянето на популацията на вредителя помага когато е извън границите и застрашава други животински видове , но това шматарочка като теб няма да го знае
    Гледай си работата.
    Да, пиши черна точка, щот не съм фенка на лова :Д

Ми дори да се отстрелва чакал , никой не е ДОБРИЯ САМАРЯНИН ПИЧЧЧЧ , има си я тръпката да му изпукаш един слъг в кратуната и да падне с разбита глава
    Подобен индивид с такова изказване хич не ме трогва. Ти дори няма да ми се доредиш до списъка, камо ли да опреш до писане на каквито и да били точки от моя страна, пък от твоя да не говорим. Лайнар.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 05-20-2013 на 16:02

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    има си я тръпката да му изпукаш един слъг в кратуната и да падне с разбита глава
    Това и серийните убийци си го мислят.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    На лов и риболов го обърнахте.
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Това и серийните убийци си го мислят.
    Характеропатията му е готова за 3 минути в А4 формат, няма смисъл.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си