.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 148
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    На лов и риболов го обърнахте.
    Що бе, мога да ти напиша теза по какво двете теми си приличат.
    Жените заслужават правото да фък офф-ват разни подобни индивиди като горния :д

Мега фен
    жените заслужават - мъже ловци и успех на матурите утре

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Някои женски заслужават права лопата по главата, други хубаво чукане, а някои...като мен : малко спокойствие и разбиране
    maDamn

Мега фен
    Изпуснах партито А така ми се искаше да питам Пантерката рони ли крокодилски сълзи като настъпи някоя мравка на улицата.

anonymous708973
    Guest
    Изобщо не е същото, много добре го знаеш.

Мега фен
    дискриминация! расизъм!

Мега фен
    Същото е :Д Не ти пука, 'щото не я възприемаш като нещо одушевено /или поне не толкова, колкото куче, да речем/. Сигурно не би я стъпкала нарочно , но факт е, че не ти пука. Същото е и с някое диво прасе - тичаща мишена и ти е кеф да я гръмнеш. Теб ако ти доставяше удоволствие да тъпчеш мравки сигурно танго върху някой мравуняк щяхте да въртите с умри

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Що бе, мога да ти напиша теза по какво двете теми си приличат.
    Жените заслужават правото да фък офф-ват разни подобни индивиди като горния :д
    А мъжете заслужават правото да оставят на сухо и на мастурбация такива индивиди като теб , между другото ако видиш в нета статистиката не е в твоя полза , на всеки 3 жени се пада по 1 мъж

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Същото е :Д Не ти пука, 'щото не я възприемаш като нещо одушевено /или поне не толкова, колкото куче, да речем/. Сигурно не би я стъпкала нарочно , но факт е, че не ти пука. Същото е и с някое диво прасе - тичаща мишена и ти е кеф да я гръмнеш. Теб ако ти доставяше удоволствие да тъпчеш мравки сигурно танго върху някой мравуняк щяхте да въртите с умри
    Ти глупав ли си или просто си инат като костилка на гъз?
    Мравката я настъпвам БЕЗ ДА ИСКАМ.
    Животното в гората го убивам НАРОЧНО.

Тоя пък ще ми дава аргумент с няква статистика, което явно предполага, че жените трябва да се мятаме на врата на първия срещнат, щото другият може и да не "се пада" на нас. Баси смешката.

Намери си путяк , под път и над път такива , най смешното като те засърби да оправиш първия срещнат клоун , тва говори толкова зле за теб че имаш нисък критерии , знаеш ли как ми е през кура за теб между другото Момиче като теб бих го наврял в най отдалечената гора и да оставя да оцеляваш сама , да спиш сред животните и да видим колко ще ги заобичаш От най насраната лисичка ще изтръпнеш и ако я видиш пред теб ще я нападнеш веднага , много моралните се оказват най НЕМОРАЛНИТЕ

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от sicknessprevails Виж мнението
    Намери си путяк , под път и над път такива , най смешното като те засърби да оправиш първия срещнат клоун , тва говори толкова зле за теб че имаш нисък критерии , знаеш ли как ми е през кура за теб между другото Момиче като теб бих го наврял в най отдалечената гора и да оставя да оцеляваш сама , да спиш сред животните и да видим колко ще ги заобичаш
    Втф хахахаххахахахаххахахахах хахахха
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от sicknessprevails Виж мнението
    Намери си путяк , под път и над път такива , най смешното като те засърби да оправиш първия срещнат клоун , тва говори толкова зле за теб че имаш нисък критерии , знаеш ли как ми е през кура за теб между другото Момиче като теб бих го наврял в най отдалечената гора и да оставя да оцеляваш сама , да спиш сред животните и да видим колко ще ги заобичаш От най насраната лисичка ще изтръпнеш и ако я видиш пред теб ще я нападнеш веднага , много моралните се оказват най НЕМОРАЛНИТЕ
    А ти кво очакваш - да я разцелува ли?
    Тука май 90% изобщо не схващате за какво говори Пантерата.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен
    Успокой се малко. Въобще не става въпрос нарочно ли го правиш или не - важно е жал ли ти е. Питах те дреме ли ти за живота на някоя мравка - ти не ми отговори, а се направи на вчерашна, но вероятно не.
    Е, с какво моят, твоят или на куче животът е по-стойностен от този на мравка и защо за нея не те ебе особено ?
    И тя изпитва емоции. И тя е изключително сложно устроен огранизъм. Само дето не пуска мили очички.

Тука май 90% изобщо не схващате за какво говори Пантерата.
    Не съм съгласен с просташкия му изказ в случая, 'щото Пантерката с нищо не го е заслужила, но има право - тоя 'разбирания' се вадят изотзад и както човек му е удобно. Лошо няма - мен ми е просто любопитно да видя реакциите когато бъдят оспорени. Засега ми се оправдават очакванията.

едит .. ще се науча да пиша някой ден. мързи ме да поправям , ще търпите ;д
    Последно редактирано от Auriss : 05-20-2013 на 17:46

Не разбираме какво говори пантерата щото не е ходила в гората , тва от страх , и също щото е градски кроасан Нека първо пробва , тогава да говори колко ще ги защитава животните

БАЙ ДА УЕЙ , искам да съм животно , така да ме защитават и мен , пантерата ще е като МАЙКА ЗАКРИЛНИЦА , няма да даде нищо да ми се случи хахах

Напротив - градски кроасани са онези, които ги е страх да погалят едно куче, че видиш ли, ще им изцапа тоалета и ще ги полазят бълхи.
    И аз убивам осите, които ми влизат в стаята, но не би ми доставило кеф да осакатя котенце, защото днес ми е криво.
    Пантерата ме съмнява да ходи и да трепе мравки за удоволствие. Истината е, че не може да спасиш всичко и всички обаче това пак не означава, че ако видиш куче на улицата трябва да дадеш газ и да го размажеш нарочно.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен
    Много странно гледаш на нещата. И мен няма да ми е гот да ме пратиш в зоопарка да гърмя животни в клетка. Очевидно ще ми е жал.
    Но в гората е различно. Няк'во ... приключенско е. Има тръпка просто. И тя не е от това, че застрелваш някакво беззащитно животно, противно на това, което доста хора си мислят. Изстрелът е кулминацията.

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Много странно гледаш на нещата. И мен няма да ми е гот да ме пратиш в зоопарка да гърмя животни в клетка. Очевидно ще ми е жал.
    Но в гората е различно. Няк'во ... приключенско е. Има тръпка просто. И тя не е от това, че застрелваш някакво беззащитно животно, противно на това, което доста хора си мислят. Изстрелът е кулминацията.
    Именно братко , и също може и да не е изстрел , да завършиш с нож още по яко И глиган ако те копне ще те остави отворен , доста хора са изпукали така

anonymous708973
    Guest
    Аурис, как да ме е жал за нещо, като не знам, че съм го направила?! Мисли малко.

Оня горе, гледай сега. Ако съм в гората и трябва да се оцелява, ще направя необходимото, но ловът е ХОБИ, не оцеляване. За мен човек, на когото хобито му е да преследва и отстрелва животни, е пълен простак и не искам дори да го познавам. Мъжете, мърльо, не се делят на два вида - тип ловец мъжкар и путяк. Аз съм карала бивше гадже да сваля котка от дърво, щото си мислех, че не може да слезе. За мен това е мъж - силен, но състрадателен и готов да помогне. Не да се въоръжи с ен на брой патрони, с кучета и компания и да излезе срещу беззащитното животно ЗА КЕФ.
    И да, страх ме е от диви животни - глигани, да речем. Е, и?! Трябва да ме е срам от това ли, какво?

Добре разбрах , и аз ще стана истински мъж като сваля коте от дърво , после ще ми лижеш ли топките след като извърша ТАЗИ НЕВЕРОЯТНО ГЕРОЙСКА ПОСТЪПКА ? тоест сваляне на коте от дърво ? Ще ми пробваш ли дървото после ?

Мега фен
    представям си как през снежните виелици и студове - пантерката седи на щрек и дебне жертвата си :Д

anonymous708973
    Guest
    Ти истински мъж няма да си, ако щеш от война да се върнеш.

Климатроник, не е смешно. Неволята учи.
    Един познат имам в армията, обясняваше ми как 5 дни ги държали в планината. Първия им дали 300 грама ориз - за 10 човека, все здрави и прави мъже :д Хванали си риба, да видиш как се яде и опашка, и глава. Някъв заек хванали, слава Богу, имало някой, който знае как да го убие без да го изтормози яко, та се нахранили. В такива ситуации - окей. Ама като хоби ловът ми е страшно просташки.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Абе какво го сравнявате това! И аз и тя още на 2ра страница от темата (мисля, че 2ра беше) се съгласихме, че убийството е оправдано единствено, ако е с цел оцеляване. Не съм чувал ловеца да стреля по елени или глигани, за да осигури прехрана на семейството си... Поне не и през 21ви век в Европа!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Аурис, как да ме е жал за нещо, като не знам, че съм го направила?! Мисли малко.

Оня горе, гледай сега. Ако съм в гората и трябва да се оцелява, ще направя необходимото, но ловът е ХОБИ, не оцеляване. За мен човек, на когото хобито му е да преследва и отстрелва животни, е пълен простак и не искам дори да го познавам. Мъжете, мърльо, не се делят на два вида - тип ловец мъжкар и путяк. Аз съм карала бивше гадже да сваля котка от дърво, щото си мислех, че не може да слезе. За мен това е мъж - силен, но състрадателен и готов да помогне. Не да се въоръжи с ен на брой патрони, с кучета и компания и да излезе срещу беззащитното животно ЗА КЕФ.
    И да, страх ме е от диви животни - глигани, да речем. Е, и?! Трябва да ме е срам от това ли, какво?
    не не не ти изобщо не искаш да проумееш.... няма развитие при теб РАЗБИРАШ ЛИ :д :д:д
    Ти да не мислиш,че в лова е да отидеш с БАЗУКА, АК47 КАЛАШНИКОВ , 10 гранати, броникарана жилетка, Дж пи ес навигация, оптики за нощно виждане и топлинно насочване ... :Д първо прочети закона!
    смяях!

anonymous708973
    Guest
    Казах, че познавам ловец, вземи да млъкнеш.
    За мен не е тръпка да дебнеш животното в стил кой е по-по-най.

Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Ама ти нали разбираш, разкажи ни, обясни на нас непросветените, ама ако може този път наистина да кажеш нещо, а не само да се плюнчиш и да твърдиш ти колко разбираш, а ние колко не разбираме и така и да не говориш по същество.

Ако ще казваш нещо - казвай, ако не...не се пеняви като пубер в цикъл.
    Обърни внимание на удебеленото.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си