- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво заслужават жените?
Всичко!
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
и какво точно искате да чуете?
Какво е представлява ловен излет на пъдпъдък, бекас , дива свиня, хищници? Питайте ме нещо, аз ви предложих 2 книги.
пантероо Ох малеееееее как ма дразниш , как щя поря кат риба , как ща скинвам кат прасе , все гадни неща ще правя с тебМръсна женичка от екоравновесие
кожените одежди и колани и чанти които носите вие женичките са от убити животни
Говори ми мръсно, бейбе![]()
няма да ти говоря мръсно , щото ма афектира , следващата събота животното което ще убия ще е убито в твоя чест задето ме ядоса уууууууууи ще ти изпратя кожичката му за рождения ти ден , бейбе
боом
фъкк офф ае затваряйте темата ми :X de vi imam v horata
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Е стига, де. Досега се обясняваше, че изобщо не опира до някакъв кеф от насилие. Мани го този с ножовете, това вече си е извращение, но се е случвало и на мен да гледам как се 'довършва' работата ...
Сега сигурно и риболова ще обявите за неморален, ама аз пак ще питам що.
При риболова поне после го изяждаш.
На един чакал какво му ядеш?
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
те чакалите не се ядат..... малко се и гърмят .... Да, но ако убиеш чакал - спасяваш сърничка . ;Д![]()
![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
еми убивайте ловци бе.. никой не ви пречи :Д
Ко искаш да ми кажеш с това? Че ловът трябва да се забрани ли? Еми то така или иначе - няма да ви се сбъдне това желание .. не виждам смисъл от аргумента ти.
Спори ми се с някаква егоцентрична кучка,налагаща повърхностното си мнение спрямо желанията на една жена,че няма какво да правя до 11 часа![]()
*Спирам да комуникирам с него. Като цяло, личи им, нямаше да го харесвам и без да знам.
Абсолютно
Ще отговоря и аз.
Не, ама ми е гадно, ама съм достатъчно зла и правя още по-гадни работи, и съм свикнала
Намери си нещо за ебане, пич, много е зле положението
Оо, много обичам риба
Наядох се с пуешко филе и сурови бадеми и ми иде да драйфам
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Айде в парка да ти наловя слънчевкиОо, много обичам риба![]()
Ама днеска съм много забавен ;d .
Спирам да комуникирам с него. Като цяло, личи им, нямаше да го харесвам и без да знам.
Аз , ако не ти кажа- вероятно никога няма да разбереш..... както винаги = банален , скорпионски хумор вадиш![]()
Имам чувството, че мачока пуска някаква супер модерна дрога по сървъра на тийнпроблем, няма друго обяснение.
ПС- оня ден смачках един охлюв, без да искам...и ми стана супер тъпо нек'во, а иначе не ми е проблем и не би ми станало тъпо да разбия главата на някой с паве или бутилка.
Лош човек ли съм?
klimatronik, кажи ми, че се е'баваш...или, че имаш синдром на Даун или нещо подобно. :O
Кво стана, оправдахте ли куршумите по животните?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.