.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 148 от общо 148
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Имам чувството, че мачока пуска някаква супер модерна дрога по сървъра на тийнпроблем, няма друго обяснение.

ПС- оня ден смачках един охлюв, без да искам...и ми стана супер тъпо нек'во, а иначе не ми е проблем и не би ми станало тъпо да разбия главата на някой с паве или бутилка.
    Лош човек ли съм?

klimatronik, кажи ми, че се е'баваш...или, че имаш синдром на Даун или нещо подобно. :O
    Като ходим на село през пролетта и започваме да събираме охлюви за манджа.
    А други хора ги отглеждат само за тази цел.

Супер фен Аватара на lubovvv
    Както беше споменато по-горе, ние заслужаваме ВСИЧКО, защото жената минава през много болка в живота си, за разлика от мъжа. Ние сме крехки, нежни и беззащитни, така че, мъже, ВИНАГИ носете на ръце партьорките си и ги ценете като истинско злато!
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от lubovvv Виж мнението
    Както беше споменато по-горе, ние заслужаваме ВСИЧКО, защото жената минава през много болка в живота си, за разлика от мъжа. Ние сме крехки, нежни и беззащитни, така че, мъже, ВИНАГИ носете на ръце партьорките си и ги ценете като истинско злато!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Епик простотия ис епик.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Как може да сравнявате настъпването на мравки с лова...?! Не знам някой, който трепе мравки (случайно или не) да се нарича ловец...
    А относно яденето на сърца - това в клип на Cradle of Filth ли го гледа или от Dimmu Borgir ти дойде тоя лаф...? То куче дето лае не хапе. Такива пишман-авджий дето са хванали 1 сюрия лъвове и тигри ги зная аз... "Дела трябват, не думи!" - ти от тоя форум най-много 2 хлебарки и половин хомяк да хванеш...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Как може да сравнявате настъпването на мравки с лова...?! Не знам някой, който трепе мравки (случайно или не) да се нарича ловец...
    А относно яденето на сърца - това в клип на Cradle of Filth ли го гледа или от Dimmu Borgir ти дойде тоя лаф...? То куче дето лае не хапе. Такива пишман-авджий дето са хванали 1 сюрия лъвове и тигри ги зная аз... "Дела трябват, не думи!" - ти от тоя форум най-много 2 хлебарки и половин хомяк да хванеш...
    Тоя коментар към мен ли е насочен, или към някой друг? :Д
    За пишман ловците, които ходят да трепят защитени лъвове и зебри в Африка, ще кажа,че не са никакви.
    Днешно време ловът все повече си губи смисъла и се превръща в хоби само за богатите.
    А от ловен туризъм държавата ни печели милиони.

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Не знам,ама колко пари се хвърлят по тоя лов. Гончета,мончета,билети, екипировки,пушки,патрони и за два дена хвръкват 200 лв. от тежкарлък...пффф
    Последно редактирано от pifiella : 05-22-2013 на 15:34
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от pifiella Виж мнението
    Не знам,ама колко пари се хвърлят по тоя лов. Гончета,мончета,билети, екипировки,пушки,патрони и за два дена хвръкват 200 лв. от тежкарлък...пффф
    Не е лесно като се има и предвид,че кандидат изпитите струват колкото шофьорските. Един благороден елен може да стигне до 10, 15 , 30 хил лв , не знам и точно, но за това има и бракониерство.
    Единствено за хищници не се плаща

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Не е лесно като се има и предвид,че кандидат изпитите струват колкото шофьорските. Един благороден елен може да стигне до 10, 15 , 30 хил лв , не знам и точно, но за това има и бракониерство.
    Единствено за хищници не се плаща
    Кви елени,кви сърни,то това цялото си е бракониерство.Не знам някъде в България да се издават билети за благородни елени,а и къде вече има свободно тичащи еленчета?Само в Бамби...щото друго си е да си закачиш едни еленови рога над камината.
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от pifiella Виж мнението
    Кви елени,кви сърни,то това цялото си е бракониерство.Не знам някъде в България да се издават билети за благородни елени,а и къде вече има свободно тичащи еленчета?Само в Бамби...щото друго си е да си закачиш едни еленови рога над камината.
    Именно,защото популациите на елените са малки, а те са изключително ценни животни - е толкова скъпо. С изчезването на животните - ловът се превръща само за богаташи. С пари дори можеш да прескачаш законите.
    Това е заради лошата организация и прекаленото избиване.. бракониерство и тнт.
    Преди години ,пътувайки по между градски пътища е можело да забележиш стада, сърни... Само неща ,които сега се виждат само като илюзии и мечти. След още 30 години... положението няма да е трагично, ами няма да има положение... просто няма какво да се говори. Държавата не си мърда пръст.. не отпуска пари.. а ловно рибарския съюз ,който беше единствения,който вършеше нещо полезно - се разпада, корумпира така както е при ловните стопанства
    ю

Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Тоя коментар към мен ли е насочен, или към някой друг? :Д
    За пишман ловците, които ходят да трепят защитени лъвове и зебри в Африка, ще кажа,че не са никакви.
    Днешно време ловът все повече си губи смисъла и се превръща в хоби само за богатите.
    А от ловен туризъм държавата ни печели милиони.
    Всъщност мисля, че Auris се изцепи пак и сравни лова и убиването на дивеч с настъпването на мравки...

Мега фен
    Гаден ви е лова, а? Ама ядете месо, маймуни.
    Ебати позьорщината.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    ^Доста глупаво изказване. : )

Повече от фен Аватара на KokoDjambo
    Зависи от жената.
    Вива канари...!!

Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Гаден ви е лова, а? Ама ядете месо, маймуни.
    Ебати позьорщината.
    Ама аз да не ям елени, глигани и фазани бе? Ям това, което е в магазина, а то няма общо с лова...

Фен
    Цитирай Първоначално написано от lubovvv Виж мнението
    любов моя , да не обърка болката с удоволствието ? на жената общо взето функцията е никаква , не мисли за нищо и трябва другите да се грижат за нея нали , освен само да роди един кюфтак и да го дундурка бавачката след тва , и още повече откъде идва златото , от между краката ти ли ? толкова елементарно , чак ми се присра

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Ама аз да не ям елени, глигани и фазани бе? Ям това, което е в магазина, а то няма общо с лова...

От десет минути седя, зяпам монитора, чета и препрочитам постовете и просто ... както и да го гледам или мекотело някакво трябва да си, или лицемер. Нахвърляно набързо, че не ми се пише - вредиш повече на околната среда с покупки от магазина ; по-жестото ми се вижда да отглеждаш животно в помещение метър на метър ; от смъртоносна огнестрелна рана *на теория* не боли заради шока ; ако имаш проблем с това, че някой не изпитва съжаление/състрадание към Х се върни на примера с мравката.

Ти всъщност нещо някога убивал ли си - риба, кокошка, прасе ... нещо ? Смис. не се заяждам - от жените се очаква да реагират така, ама мъж ...

Всяка жена заслужава различни неща, едни заслужават уважение, любов и подкрепа, защото са постигнали нещо в тоя живот. А тва да родиш дете, да го отгледаш, да му помагаш в училище, да ходиш на работа след което да се прибереш, да изчистиш, да сготвиш и кво ли още не си е тегава работа. Такива жени заслужават уважение. А тъпи кучки, които са свикнали да си ровят в носа по цял ден и да разчитат само на парите на мъжа си, заслужават една патка.

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Що не четете какво ви е писал човека, на когото отговаряте? Пантерке, вярно е гадно да убиваш за кеф, било то човек или животно, ама истинските ловци, полагат много грижи за животните в гората. И аз не мога да приема убийството за някаква положителна емоция, но е факт, че ловните дружинки всъщност опазват повече животни, отколкото убиват. Не говоря за паляци като Слави Трифанов, дето само отиват, плащат и "преследват" животното в 5 декара оградена гора.
    ПП То една ловна дружинка я хване една свиня на две седмици, я не. И то само през разрешения период/май е към 3 месеца, не съм много запознат/.
    Последно редактирано от ge6aaaa3 : 05-25-2013 на 20:49

Заслужавате всеки ден с правата лопата през главата според мен..
    |DC -Wild#Cat!!♥

Супер фен Аватара на lubovvv
    Цитирай Първоначално написано от valentão Виж мнението
    любов моя , да не обърка болката с удоволствието ? на жената общо взето функцията е никаква , не мисли за нищо и трябва другите да се грижат за нея нали , освен само да роди един кюфтак и да го дундурка бавачката след тва , и още повече откъде идва златото , от между краката ти ли ? толкова елементарно , чак ми се присра
    Съжалявам те с това разбиране за нещата от живота.....
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    малки пишки заслужават !

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от ge6aaaa3 Виж мнението
    Що не четете какво ви е писал човека, на когото отговаряте? Пантерке, вярно е гадно да убиваш за кеф, било то човек или животно, ама истинските ловци, полагат много грижи за животните в гората. И аз не мога да приема убийството за някаква положителна емоция, но е факт, че ловните дружинки всъщност опазват повече животни, отколкото убиват. Не говоря за паляци като Слави Трифанов, дето само отиват, плащат и "преследват" животното в 5 декара оградена гора.
    ПП То една ловна дружинка я хване една свиня на две седмици, я не. И то само през разрешения период/май е към 3 месеца, не съм много запознат/.
    Значи гърменето по животни за кеф е оправдано, щом се спасяват повече. В такъв случай и да те гръмне доктор за кеф трябва да е оправдано.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си