- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се "режат" момичета?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Няма нужда да започнеш да бъдеш БЕЗСКРУПУЛЕН*. : )Виждала съм ти постове,не съм впечатлена,да ти кажа ли.Изказвах си мнението,това е.Просто по някакъв начин виждам една тенденция,която хич не ми харесва-именно хората да са ограничени и да лежат върху някакви стереотипи и догми,наложени в общесвтвото по една или друга причина,но повечето безпочвени.Айде със здраве ; )
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
ето ти го цитата
Ми именно ти стоиш върху стереотипа пък иначе нападаш себеподобните си , що тъй ?Към настоящият момент точната причина за възникването на анорексията не е открита. Изследванията в областта на медицината и психологията продължават да изучават възможните причини за появата на този тип хранително и психологическо разстройство.
Последно редактирано от AnarchyBoy : 05-18-2013 на 08:54
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Интересно ми е кога ще ти сложат един хубав бан,че ми омръзна да ти гледам малоумните коментари.Проблема е там,че комплекса при теб е явен,нито допрочиташ,нито вникваш в това,което се пише-от там ти идва проблема.Мислиш,че трябва да подкрепям неграмотността и слабоумието,не мисля,че би ми се получило.Аз проблеми нямам,живея си както си ми е добре,но явно ти не би могъл да дадеш съвет,който да не включва нападки и слаб речник.А тези емотиконки,колко изнервят нямаш си и на идея : )Аз мисля,че е ненужно да се оспамва темата,но на теб това вече ти е изграден навик.Каза ти се със здраве,а ти си продължаваш...незряло.
ЛЕК ТИ ДЕН : )
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
аз повече забележки няма да правя
другият път, ще ти се наложи да си починеш
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Значи чакай да видя дали съм разбрал , другия път когато ме нападнат и обидят че си изказвам мнението , аз ще си почина , ясноНямам какво повече да добавя , нека хората сами да си направят извода за теб колко си справедлива например
За мен имат мнение че съм простак , ама нека и за теб да изградят че си........
Другото което не мога да схвана е как ти от всички в тоя форум се оказа да си най злобната ? Защо просто не се отпуснеш малко а се държиш като че ли работиш в атомна централа ?
Или по скоро дрилл инструктор в казармата
Също може да ти отива и учителка да обиждаш учениците
И да си галиш егото
Тази извадка от текст може да съдържа прекалено сложни думички за nosferatu23, но въпреки това го моля да прочете и да се помъчи да осмисли прочетеното:
Анорексия нервоза (на латински: Anorexia nervosa) е заболяване, при което индексът на телесната маса става 18,5 или по-нисък.[1]
Заболяването се развива на психическа основа. То е типично предимно за младите жени и много често е резултат от налаганите в медиите представи за идеалната жена[2]. При болните от анорексия нервоза се наблюдава понижено тегло, нереалистична представа за външния вид, натрапчив страх от напълняване, контролиране на теглото чрез доброволно гладуване, предизвикано повръщане, прекомерна употреба на разхлабителни и диуретици. В медиите, а понякога дори в научната литература заболяването е наричано само анорексия, което технически не е съвсем правилно, защото анорексия (от гръцки: an (липса на) и orexis (апетит)) е медицински симптом (понижен апетит, липса на апетит).
Държа да отбележа, че не нападам никого, просто мисля, че това е информация, която трябва да се знае
Dr. Gregory House
Авторе, стига се хвали. Просто казваш, че не искаш да те закачат и ако все пак продължат, просто спираш да обръщаш внимание и толкова.
Чисот самохвалстов си беше
Просто им казваш ,че не искаш и тва е . И сам можеше да се сетиш затова вместо да пускаш темата .
Вземаш една ножовка и почваш да търкаш с равномерни движения.
Welcome to the Jungle...
Балъченце, Балъченце, умно момиче си, защо не четеш какво е написано. На покровителка на китовете в размножителен период ли го обърна сега ?
За никакви стереотипи не става въпрос в случая - от свой опит говоря. Една педя луфт между краката или със силует на обърната кофа - с това свързвам крайно незагряващите от намек женски. Ела ми се натискай и ти ако толкова ти е мерак да ми промениш мнението ... при условие, че не отговаряш на предходните критерии, разбира се.
Вие неадекватни ли сте бе? Каква ми е файдата да се хваля в някъв форум? Исках да разбера просто как да им отклонявам тактично поканите, така че да не ме изкарват после, че съм имал голямо самочувствие и съм се мислел за голяма работа... Благодаря на всички, които изказаха мнение и дадоха съвет по темата.![]()
Хеее, бати проблема. ***** ги и ги пускай после по допирателната.
Автора на темата се оказа Казанова
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n