.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 56 от общо 56
    Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Тва гейовете се множат като зайци
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на bilqnavod
    ще ти пишат и ще те канят до едно време... искам да ти кажа да не се притесняваш

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Цитирай Първоначално написано от T-Rawww Виж мнението
    Адски много момичета ми пишат и ме канят да излизаме на "по кафе" или в тях, все им казвам, че съм зает и имам работа, но просто не искам да излизам с тях... Как да им го кажа без да се засегнат?
    И кво мислиш, че ще се помислиш за як като споделяш FAKE истории
    Първо: нищо не печелиш като се мислиш за толкова як и го пускаш теми по форумите живей си живота така както ти харесва!!
    Второ: като толкова искаш да не ти звънят не им дигай няколко пъти или им кажи: имам си сериозна приятелка в момента не искам да излизам с други .. или ще ги накара още повече да са привлечени към теб или ще спрат зависи от момичето
    Трето: виждам, че имаш вкус към музиката щом си сложил Tyga

и като не искаш да общуваш с момичета какво толкова те интересува дали ще се засегнат, боже господи
    Азис - Хоп [music]

Повече от фен Аватара на analgin
    Кажи й ,че си гей , ако се засмее и го приеме за шега го повтори със сериозен тон , ако и тогава продължи да се смее и кажи окей не съм гей , ама не те харесвам и не бих имал каквито и да е отношения с теб , казах първото за да не те засегна , приятен ден . Сериозната част от отговора е ,че все пак не е хубаво да режеш момичета , обяснявам си го като начин за вдигане на самочувствието ,което не е много правилно и зряло, но въпреки всичко между всички такива досадни и тъпи може и да има някое по-свястно момиче (не че да ти досажда по фб е много нормално , но ако е чела някоя тема колко напориста и директна трябва да бъде може и на това да се дължи) и просто ще я нараниш с поведението си

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Е к'во те боли тебе дали ще се засегнат или не? Казваш им го и въпроса е приключен.

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Казвай им , че нямаш намерение да правиш секс до сватбата
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си