.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 56

Hybrid View

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Ей т'ва мъжката логика,к'во да кажа.
    Малко и не схванах идеята,че ако някоя се натиска то тя е дебела,но за акъла съм съгласна.Мога да дам множество примери,точно за обратният вариант.Много кльощави,но грозни кифли да се натискат,а и не само.Защо пълно момиче се свързва веднага с нещо отчаяно и грозно,много такива момичета имат свестни момчета до себе си,а и има такива които не могат да се оплачат от внимание.Но..не ми се спори.
    Искам да подчертая,че цялата идея на темата ми се стори-някакси повече пусната за хвалебствия.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Цитирай Първоначално написано от balu4ka Виж мнението
    Ей т'ва мъжката логика,к'во да кажа.
    Малко и не схванах идеята,че ако някоя се натиска то тя е дебела,но за акъла съм съгласна.Мога да дам множество примери,точно за обратният вариант.Много кльощави,но грозни кифли да се натискат,а и не само.Защо пълно момиче се свързва веднага с нещо отчаяно и грозно,много такива момичета имат свестни момчета до себе си,а и има такива които не могат да се оплачат от внимание.Но..не ми се спори.
    Искам да подчертая,че цялата идея на темата ми се стори-някакси повече пусната за хвалебствия.
    Като цяло дебеланите са повече от слабите , затова може би беше примера И примерно жените с анорексия нямат комплекси , за разлика от прасенцата Грух

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от nosferatu23 Виж мнението
    Като цяло дебеланите са повече от слабите , затова може би беше примера И примерно жените с анорексия нямат комплекси , за разлика от прасенцата Грух
    То пък щото е много яко, като чукаш някоя, да удря на кокал
    Аре, моля ти се.. анорексия вика... божее

И между другото самото състояние на анорексия е един огромен комплекс..
    За да стигнеш до това състояние, трябва да си много комплексиран
    И тези хора в огледалото се виждат дебели, за това се опитват да отслабнат, постоянно
    Това е сериозно психическо заболяване.. И се поражда точно от комплекси

РАЗБИРАЧО!
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 05-18-2013 на 08:49
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    И примерно жените с анорексия нямат комплекси , за разлика от прасенцата Грух
    Анорексията всъщност е заболяване предизвикано именно от комплекси.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    ето ти го цитата
    Към настоящият момент точната причина за възникването на анорексията не е открита. Изследванията в областта на медицината и психологията продължават да изучават възможните причини за появата на този тип хранително и психологическо разстройство.
    Няма нужда да започнеш да бъдеш БЕЗСКРУПУЛЕН*. : )Виждала съм ти постове,не съм впечатлена,да ти кажа ли.Изказвах си мнението,това е.Просто по някакъв начин виждам една тенденция,която хич не ми харесва-именно хората да са ограничени и да лежат върху някакви стереотипи и догми,наложени в общесвтвото по една или друга причина,но повечето безпочвени.Айде със здраве ; )
    Ми именно ти стоиш върху стереотипа пък иначе нападаш себеподобните си , що тъй ?

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Е, аз какво му казах, остави го, той е тъп та дрънка.
    Охх, тоя олигофрен, ще ме умори..
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 05-18-2013 на 08:54
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Е, аз какво му казах, остави го, той е тъп та дрънка.
    Охх, тоя олигофрен, ще ме умори..
    Кво да те умарям бахур , ти вече си изморен от живота Я кажи баба помага ли ти да си избършеш гъза ?

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Кво да те умарям бахур , ти вече си изморен от живота Я кажи баба помага ли ти да си избършеш гъза ?
    Аз предупредих ли те?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Аз предупредих ли те?
    Тука не си много честна , даже си гадна , щото младежа ме нападна пръв с обиди Ако чакаш да си мълча няма как да стане

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Интересно ми е кога ще ти сложат един хубав бан,че ми омръзна да ти гледам малоумните коментари.Проблема е там,че комплекса при теб е явен,нито допрочиташ,нито вникваш в това,което се пише-от там ти идва проблема.Мислиш,че трябва да подкрепям неграмотността и слабоумието,не мисля,че би ми се получило.Аз проблеми нямам,живея си както си ми е добре,но явно ти не би могъл да дадеш съвет,който да не включва нападки и слаб речник.А тези емотиконки,колко изнервят нямаш си и на идея : )Аз мисля,че е ненужно да се оспамва темата,но на теб това вече ти е изграден навик.Каза ти се със здраве,а ти си продължаваш...незряло.
    ЛЕК ТИ ДЕН : )
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Интересно ми е кога ще ти сложат един хубав бан,че ми омръзна да ти гледам малоумните коментари.Проблема е там,че комплекса при теб е явен,нито допрочиташ,нито вникваш в това,което се пише-от там ти идва проблема.Мислиш,че трябва да подкрепям неграмотността и слабоумието,не мисля,че би ми се получило.Аз проблеми нямам,живея си както си ми е добре,но явно ти не би могъл да дадеш съвет,който да не включва нападки и слаб речник.А тези емотиконки,колко изнервят нямаш си и на идея : )Аз мисля,че е ненужно да се оспамва темата,но на теб това вече ти е изграден навик.Каза ти се със здраве,а ти си продължаваш...незряло.
    ЛЕК ТИ ДЕН : )
    Кефи ме да съм незрял къв ти е проблема на теб И знаеш ли колко ми е през чепа че те дразнят иконките , и ти ме дразниш с гадната си визия ама да съм се обадил

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си