- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се "режат" момичета?
Ей т'ва мъжката логика,к'во да кажа.
Малко и не схванах идеята,че ако някоя се натиска то тя е дебела,но за акъла съм съгласна.Мога да дам множество примери,точно за обратният вариант.Много кльощави,но грозни кифли да се натискат,а и не само.Защо пълно момиче се свързва веднага с нещо отчаяно и грозно,много такива момичета имат свестни момчета до себе си,а и има такива които не могат да се оплачат от внимание.Но..не ми се спори.
Искам да подчертая,че цялата идея на темата ми се стори-някакси повече пусната за хвалебствия.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
То пък щото е много яко, като чукаш някоя, да удря на кокал
Аре, моля ти се.. анорексия вика... божее
И между другото самото състояние на анорексия е един огромен комплекс..
За да стигнеш до това състояние, трябва да си много комплексиран
И тези хора в огледалото се виждат дебели, за това се опитват да отслабнат, постоянно
Това е сериозно психическо заболяване..И се поражда точно от комплекси
РАЗБИРАЧО!
Последно редактирано от AnarchyBoy : 05-18-2013 на 08:49
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
ето ти го цитата
Ми именно ти стоиш върху стереотипа пък иначе нападаш себеподобните си , що тъй ?Към настоящият момент точната причина за възникването на анорексията не е открита. Изследванията в областта на медицината и психологията продължават да изучават възможните причини за появата на този тип хранително и психологическо разстройство.
Последно редактирано от AnarchyBoy : 05-18-2013 на 08:54
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Интересно ми е кога ще ти сложат един хубав бан,че ми омръзна да ти гледам малоумните коментари.Проблема е там,че комплекса при теб е явен,нито допрочиташ,нито вникваш в това,което се пише-от там ти идва проблема.Мислиш,че трябва да подкрепям неграмотността и слабоумието,не мисля,че би ми се получило.Аз проблеми нямам,живея си както си ми е добре,но явно ти не би могъл да дадеш съвет,който да не включва нападки и слаб речник.А тези емотиконки,колко изнервят нямаш си и на идея : )Аз мисля,че е ненужно да се оспамва темата,но на теб това вече ти е изграден навик.Каза ти се със здраве,а ти си продължаваш...незряло.
ЛЕК ТИ ДЕН : )
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)