- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Момчета, има ли някой сред нас...
Когато оглеждам момиче, я гледам 1. в лицето 2. в краката. Съответно забелязвам обувките. Това го правя разбира се за да ѝ видя стъпалата ако е с отворени обувки и да ги оценя. :Д Ако не е с отворени обувки, ест забелязвам с какви е. Това за което гледам е дали са някакви прекалено чалгарски, или по-скоро сигнализират алтернативност, или са неутрални. Също така забелязвам дали са прекалено грозни или прекалено секс.
Аз като погледна към обувките, погледът ми се разфокусира. И после трябва да гледам бюста, за да си оправя зрението.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Като цяло начина на обличане издава каква е една жена, не винаги, но в повечето случаи. Мразя обувки на високи токчета, още повече мразя някоя пача като се клати като пияна с такива обувки. Има нещо много неестествено в тоя тип обувки и не мога да ги приема. Освен това носенето на високи токове издава прикрито (или не чак толкова) желание за превъзходство на жената над мъжа. Харесват ми обувки от сорта на това: http://www.mes.bg/image/cache/data/d...25-600x600.jpg и всякакви други, само не и на токове
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.