- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- За хейтърите на великия Мерилин Менсън
но ако ивка го харесва може да се опитам и аз да го харесам![]()
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
квото и да ми обяснявате тоя става само за храна на евтини прасета![]()
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Всичко е имидж, преструвки и игра на сцената. Гледала съм го в един-два филма, без грим, без кожи, без такива неща. В единия филм играеше затворник, малко обратен. Така или иначе не виждам защо сте се захванали да спорите какъв бил, при положение, че никой от нас (вас) не е имал личен контакт с него , за да знае какъв е наистина. ПиАр стратегията няма да я коментира, търси се скандала, намира се - говори се за него толкова години, значи ефекта е постигнат
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Прочетох само до "За хейтърите на великия" и си казах, охоо (потрива ръчички) нова тема за мен.. А то.. за тоя бастун Менсън ;/
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
мен лично не ме вълнува скандалното му поведение. менсън е прекрасно интелигентно същество и пее меко казано подмокрящо. никой не ми въздейства по този начин. никога не ми омръзва да го слушам. има дарк излъчване и честно казано бих го скъсала от чукане, ахаха ;д
ох, новата песен с аврилчето е много яка <3
би ли ме светнала за коя песен става въпрос. знам за bad girl, но тя не е нова
https://www.youtube.com/watch?v=yarnx49jhAs
eargasmic
https://www.youtube.com/watch?v=_oUp_JjPJok
най-големия
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
и на мен това са ми любимите :Д
този със сигурност му се очертава като най-слаб, въпреки че слаб за стандартите на менсън е нещо като не чак толкова докарващо те до нирвана, хах :Д