Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
То да си изнасилил тая грозотия, няма да си на тоя свят от много време
Спри да го хейтваш!!Имай малко съчувствие!Знаеш ли какво е преживял?Когато е бил на 13-14 съучениците му са го отблъсквали,имало е голямо лицемерие към него,никой не го уважавал,нямал е ИСТИНСКИ приятели и според един форум той е бил ИЗНАСИЛЕН В ЦЪРКВА...!!!Това си остава травма за цял живот и нищо чудно че е такъв..но какъвто и да е аз пак ще го уважавам и каквото и да прави няма да ме интересува дали е грях или не!!И нищо чудно че е сатанист..все пак както казват е бил изнасилен в ЦЪРКВА!!Християнството му проповядвало повече страх отколкото добродетели.Проповедите които предричали Апокалипсиса са оказали траен ефект върху представите му!! Уважавай го!!Поне малко го уважавай!!!Много е смешно!!Наистина....Ама много ми се иска да познавах изнасилвача...Без много приказки ще му резна тиквата грозна...ТАКИВА ХОРА НЕ ТРЯБВА ДА ЖИВЕЯТ!!!!Ще ми го изнасилват те в църква....А после се чудят защо е сатанист....!!!Вие се отнасяте с него като с долно мръсно животно...!Само да го познавах тоя изрод който го е насилил...месце прЕсно!!