.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Супер фен
    Както казват лекарите,ти се радвай че сърцето бие. Щото ако спре тогава става лошо. Тресе те яко пубертета изглежда. Ами много естествено,че когато се тренира с тежести се ускорява пулса и се получава сърцебиене. Ако сърцето не ускори ритъма си ще колабираш от недостиг на кислород в мозъка. Ускореният пулс не е случаен. Така се доставя повече кислород и глюкоза на организма при физически натоварвания.
    А освен тоя кардио тест може да те изследват с 24-часов холтер. 24 часов запис на кардиограмата. Най-вероятно имаш вегетативна невроза. Някои хора я имат и трудно се лекува. Много често е придружена освен със сърцебиене още и с изпотяване,често ходене по малка нужда, присвиване в стомаха,прибледнявне или зачервяване на лицето, лазене на тръпки по кожата,настръхване,играене на кръвното налягане-високо или ниско,запек или разстройство.
    Всичко това е вегетативна невроза. Може да се получи и от преумора при продължително учене без почивка. Може също от токсични за нервната система вещества като наркотици и други.
    Вземи малко витамини,потренирай леко във фитнеса и не се страхувай. Няма да умреш. Впрочем колко си висок и колко килограма си. Това също може да е свързано с оплакванията ти.

Висок съм 1:82 и съм вече 72 кг, а бях 78, но през тези 4 месеца свалих... Кофти е, че изобщо не мога да тренирам, страх ме е, знам, че пулса трябва да се ускори при тренировка (нормално е) но аз просто усещам как сърцето ми все едно ще изкочи, направо откача за 5 минути загрявка.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от 10prUser Виж мнението
    Висок съм 1:82 и съм вече 72 кг, а бях 78, но през тези 4 месеца свалих...
    Хах,че ти си бил много добре като физика. Здраво телосложение. Питах защото много често се среща сърцебиене при високи,но много слаби хора. Примерно 180 на 55 кг. Може да се задъхваш и ако си натрупал малко повече мазнини. Не е лошо да знаеш холестерола ти дали е нормален. Обаче основната причина според мен е,че още не си свикнал с тренировките и натоварването. Не си адаптиран все още. При някои става много бързо,а при други хора доста бавно. Трябва постепенно, по много малко да увеличаваш натоварването и постепенно ще свикнеш. Но много бавно ще стане. Трябва голямо търпение и постоянство. И да не се хвърляш на много тежко в началото.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си