- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов след края на учебната година ?
Здравейте!
От 5 месеца ходя с едно прекрасно момче, което ме дарява с всичко, от което се нуждая - ЛЮБОВ. Е да, има един проблем ... техните не са случайни хора и ... *пишейки го така, звучи тъпо* но ние не сме ходили на първа среща. Момчето наистина ми е доказало колко ме обича, просто пропускът е в излизането. Не смея да настоявам да се виждаме, просто защото знам как стоят нещава в тях. Идва краят на учебната година и вероятно ще трябва да се разделим .... не искам да приключваме училище, защото това е единственото място, на което се виждаме, а аз маистина съм толкова влюбена в него, че когато не е до мем, откачам.
Пиша ви това за съвет - да продължа ли да се боря за няго, дори шансовете да са малки да продължим да ходим след края на уч. година, или да се настройвам, че трябва да се разделим.
П.П. Моля Ви, не го обиждайте, че е дечко, просто не знаете как стоят нещата у тях - той е страхотно момче и приятел.
Ако нищо не може да се направи по въпроса, реално това, което ще стане, ще си стане. Следващата учебна година ще дойде. Най - добре в училище си седнете и се разберете какво ще става.![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Бори се.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Поговори с него. Поддържането на една връзка е двустранен процес, а не задължение на единия![]()
Недей толкова лесно да се примиряваш, че това е краят..Ако си влюбена в него, трябва да се бориш нещата да не завършат просто така
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Как така родителите му са по - особени ?
Защо не го пускат?
Инак, борете се.