.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    amnesia_amore_mio
    Guest

Smile Любов след края на учебната година ?

Здравейте!
    От 5 месеца ходя с едно прекрасно момче, което ме дарява с всичко, от което се нуждая - ЛЮБОВ. Е да, има един проблем ... техните не са случайни хора и ... *пишейки го така, звучи тъпо* но ние не сме ходили на първа среща. Момчето наистина ми е доказало колко ме обича, просто пропускът е в излизането. Не смея да настоявам да се виждаме, просто защото знам как стоят нещава в тях. Идва краят на учебната година и вероятно ще трябва да се разделим .... не искам да приключваме училище, защото това е единственото място, на което се виждаме, а аз маистина съм толкова влюбена в него, че когато не е до мем, откачам.
    Пиша ви това за съвет - да продължа ли да се боря за няго, дори шансовете да са малки да продължим да ходим след края на уч. година, или да се настройвам, че трябва да се разделим.
    П.П. Моля Ви, не го обиждайте, че е дечко, просто не знаете как стоят нещата у тях - той е страхотно момче и приятел.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Ако нищо не може да се направи по въпроса, реално това, което ще стане, ще си стане. Следващата учебна година ще дойде. Най - добре в училище си седнете и се разберете какво ще става.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Бори се.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Поговори с него. Поддържането на една връзка е двустранен процес, а не задължение на единия

Голям фен Аватара на smilelady
    Недей толкова лесно да се примиряваш, че това е краят..Ако си влюбена в него, трябва да се бориш нещата да не завършат просто така
    I'm not afraid of anything
    I just need to know that i can breathe...

Борете се. И двамата.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Как така родителите му са по - особени ?
    Защо не го пускат?
    Инак, борете се.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си