.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Щом зъбчето ти е посивяло това означава , че вече е умъртвен . Да можеш докато носиш шини да имаш и изкуствен зъб това не пречи , щом ги носиш само нощем. Също така можеш и да не го вадиш , а да си сложиш керамична фасета , но тя май е доста скъпа , а за избелването на зъбите не се лъжи това може и да ти развали емайла от собствен опит го знам

Голям фен Аватара на shaunaa
    Цитирай Първоначално написано от Neli_ Виж мнението
    Щом зъбчето ти е посивяло това означава , че вече е умъртвен . Да можеш докато носиш шини да имаш и изкуствен зъб това не пречи , щом ги носиш само нощем. Също така можеш и да не го вадиш , а да си сложиш керамична фасета , но тя май е доста скъпа , а за избелването на зъбите не се лъжи това може и да ти развали емайла от собствен опит го знам
    Благодаря ти ! А керамичната фасета ще го задържи ли ако иска да пада, защото като ми правиха снимка зъболекаря ми каза, че корените няма да държат още много .
    Вярвай в мечтите си !

Цитирай Първоначално написано от shaunaa Виж мнението
    Благодаря ти ! А керамичната фасета ще го задържи ли ако иска да пада, защото като ми правиха снимка зъболекаря ми каза, че корените няма да държат още много .
    еми в този случай няма как да сложат фасетата , защото зъбчето трябва да се изпили , но щом корена не е здрав няма как да стане . Има и други методи да се оправи - може да си сложиш на винт ама е много скъпо мисля , че беше около 800-1000лв. на зъб в такъв случай е по добре е изкуствен зъб няма въобще да си личи , че не е твой хайде и после пиши какво е станало :*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си