- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво да правя..
Такаа, преди доста време започнах да харесвам момче (И), от компанията ми, с която не излизам особено честоАз и тогава си бях по малка, към 15 години и с времето все повече и повече го харесвах и наистина много бях зарибена от него. А той така - от време на време ми обръщаше внимание и аз все си мислех, че м/у нас ще стане нещо сериозно. Той е с 3 години по-голям от мен. С времето обаче разбрах как стоят нещата и ми стана ясно, че не бих могла да имам сериозна връзка с него, просто защото той не го искаше това от мен. Аз си се занимавах с други момчета, но така и не се задържах с някого ( и не заради въпросното момче, а просто така се случваха нещата ). И в един момент даже не се сещах за (И), но нещата така се получиха, че се сближихме повече и започнахме да имаме неангажираща връзка, спяхме заедно, но винаги когато сме били с други хора и двамата се правехме, че все едно няма нищо. Това продължи няколко месеца и аз за миг не изпитах някакво желание за нещо по-различно, по-сериозно с него, все едно всичко с него беше по навик. И дойде момента, в който неговият най-добър приятел (Д) започна да ме зарибява и аз наистина го харесвам, но всъщност и (И) се сети, че иска да е с мен. (Д) е момчето, с което искам да съм на този етап, но когато (И) разбра, че излизам с (Д) започна да изпада в истерии и да ме обижда, почувства се супер тъпо, а на мен с него вече ми е безразлично, не е като преди и знам, че не съм длъжна да се съобразявам с него, но не бих искала да съм на негово място ( все едно той да зарибява най-добрата ми приятелка ) - против принципите ми е някакси .. А и хората са казали, че старата любов ръжда не хваща. Дали ще съжалявам след време ? Дали той трябва да мисли и да съжалява, заради изгубеното време ???
На колко сте?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Добре.. не сте баш деца.. както си мислех.. както и да е.
Зарязваш пича, с който си само по приятелски.. и тръгваш с другия.. с който имаш връзка.. (ще е малко кофти, но ще се оправите)
или..
ги зарязваш и 2-мата.. и си намираш.. някой.. ддз по нормален, който не задява френдката.. на приятел примерно
Да не говорим, че сама си си отговорила.. Искаш да си с новия пич..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Е, нали с него не сте обвързани. Сетил се е той, че иска нещо повече...да се е сетил по-рано. Няма никакво право да ти държи сметка, при положение, че нямате връзка.
Искаш Д. - тогава защо изобщо се чудиш за И.
Да се е сетил навреме. Инак, мен ако питаш, не че се е сетил, че е имал някакви симпатии към теб - а е изпуснал резервния си вариант и момичето, което да му създава самочувствие.
според мен просто щото го познава от доста време и има угризения ( аз също съм човек,на който му пука доста от време на време и изобщо не е правилно,знам,ама съм такава и то точно на хора,които не заслужават - примерно са ме обидили и т.н. ама като ми направят мили очи забравям )
иначе според мен е - хем не те искам,хем не те и давам,та казах какво да правиш в предния пост
Говори с И. Ако наистина връзката ви е била неангажираща, не би трябвало да има проблем, а ако наистина искаш да си с Д., бъди с него. По-добре истинска връзка, вярно, че не си стара, но по-добре не свиквай да го караш на 'просто секс', защото това няма как да става цял живот. Рано или късно ти или И. ще си намерите друг човек, с когото да имате нормална връзка. Може би това е твоят шанс![]()
Няма какво да му мислиш.
Ти сама си каза, че искаш да си с (Д). Когато (И) е имал възможност да е с теб я е пропилял, стари рани не отваряй! Щом харесваш момчето-бъди с него.