.
Отговор в тема
Страница 25 от 44 ПървиПърви ... 1521222324252627282935 ... ПоследнаПърви
Резултати от 601 до 625 от общо 1089
    Мега фен
    Югоизточен р

Цитирай Първоначално написано от .Wonder Виж мнението
    Каква е била темата по география ?

pifiella, сподели какво те затрудни
    Темата по география беше Обща характеристика Югоизточен регион - Граници, релеф, почви, растителен и животински свят, води, население...

Мега фен
    ооо вече си откри 5 грешки в теста ;(

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от kircho940 Виж мнението
    То моята грешка да беше само това ще е супер :Д

А какво стана с темата? Аз нищо не написах по нея. Само 2-3 изречения, общи глупости. Нещо за границите, за климата, почвите, животински свят с по 1 дума и това е...
    Не съм писала по темата нищо,просто защото бях забила.В стаята останахме само 3-ма и то в 10 :30,половината се изнесоха още след 1-вия час...Иначе и аз писах Велинград,нека се молим да е то.Аз на държавите половината съм ги насмотала,градовете също имам пропоски,оплескано също.Само се надявам да я взема...Силно,защото знаех някои неща,но от несигурност в себе си ги задрасквах и писах грешно,а после ми идваше да се застрелям.Иначе и аз си мислих за урбанизация,но не го написах ,защото бях сигурна ,че нне е точно това термина.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    ооо вече си откри 5 грешки в теста ;(
    Аз донякъде вече съм спокоен, защото доколкото видях съм се справил с 37 и 38 задача, а те дават много точки и оттук, оттам още няколко точки и ще хвана тройката, обаче е малкоооооо...

Цитирай Първоначално написано от balu4ka Виж мнението
    Не съм писала по темата нищо,просто защото бях забила.В стаята останахме само 3-ма и то в 10 :30,половината се изнесоха още след 1-вия час...Иначе и аз писах Велинград,нека се молим да е то.Аз на държавите половината съм ги насмотала,градовете също имам пропоски,оплескано също.Само се надявам да я взема...Силно,защото знаех някои неща,но от несигурност в себе си ги задрасквах и писах грешно,а после ми идваше да се застрелям.Иначе и аз си мислих за урбанизация,но не го написах ,защото бях сигурна ,че нне е точно това термина.
    Дано си се справила и дано всички сме се справили, защото ако трябва да се явяваме през август ще е още по-зле...

Мега фен
    така е при всички на изпит... нищо не доказва една матура

Мега фен
    Аз донякъде вече съм спокоен, защото доколкото видях съм се справил с 37 и 38 задача, а те дават много точки и оттук, оттам още няколко точки и ще хвана тройката, обаче е малкоооооо...
    37 и 38 кои бяха?
    успех на всички

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Въпросите на теста бяха трудни.Имаше автори,които не съм учила и не се учат в училище.Самите въпроси бяха зададени неразбираемо за ученици...
    Темите за есетата бяха:
    1.Човек,който властва над други,губи собствената си свобода - Бейкън - по това писах
    Другите бяха на Кант и КАРЛ ПОПЪР,тоя го чух за първи път?!
    Имаше въпроси за митът на Сизив,митът за пещерата,за Камю/Камьо не знам.

Съждения да се правят истинни,неистинни...и тия квестори...
    А текста на който тр да се отговаря беше на ХОСЕ ОРТЕГА И ГАСЕТ?
    ЧУДНИЧКО!
    Последно редактирано от pifiella : 05-23-2013 на 11:47
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Голям фен Аватара на .Wonder
    Темата по география беше Обща характеристика Югоизточен регион - Граници, релеф, почви, растителен и животински свят, води, население...
    Е, поне има какво да се напише по темата от общи знания, няма да е много обстойно, но пък ще е поне нещо.

Мега фен Аватара на SurfSky
    Няма ли я матурата по География още ?

Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    37 и 38 кои бяха?
    успех на всички
    37 беше да напишем островните и полуостровните държави, които са отбелязани от 1 до 10 и мисля, че половината бяха островни, а другата полуостровни, а 38 да напишем реките и градовете, които са отбелязани от 1 до 15 и там първите 7 или 8 бяха реки, а останалите градове и така.

Мега фен
    37 беше да напишем островните и полуостровните държави, които са отбелязани от 1 до 10 и мисля, че половината бяха островни, а другата полуостровни, а 38 да напишем реките и градовете, който са отбелязани от 1 до 15 и там първите 7 или 8 бяха реки, а останалите градове и така.
    там само дето сбърках Поморие с Несебър и още един град - Елхово до Тунджата...

А ти написа ли ги ?

Цитирай Първоначално написано от SurfSky Виж мнението
    А ти написа ли ги ?
    Написах ги. За градовете се оплетох малко, но повече съм ги познал :Д

А ти? Какво направи? Как ти се стори матурата?

Град
    V.T
    Имам един въпрос, едни от градове бяха ли Разград и Смолян?

Каква е била скалата миналата година ?

Супер фен Аватара на skate
    Dwayne Johnson

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Оф искам да излизат смотаните отговори и да се успокоя, че всичко е наред ... да спя хубаво тази нощ и УТРЕ ИСКАМ ЕДИН МЕГА ХУБАВ БАЛ !!! заслужавам го .
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Велинград е 100% и аз го писах "Велинград е град в Южна България, образуван в 1948 от сливането на селата Лъджене, Каменица и Чепино" от википедия. А иначе кво писахте на зада4ата дето трябва да познаеш държавата? аз Словения

Да,единия град беше Разград
    Ами зле ... Аз учих държавите коя де е , то ко се падна...
    Реките хич не ги знаех,ко позная 1,добре.
    Градовете,бях учил само главните ... Такава карта намерих , и ..пф Добре че съм от Южна България,и понаписах нещо по темичката
    Само Бургассс <3

Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от Bullets Виж мнението
    Велинград е 100% и аз го писах "Велинград е град в Южна България, образуван в 1948 от сливането на селата Лъджене, Каменица и Чепино" от википедия. А иначе кво писахте на зада4ата дето трябва да познаеш държавата? аз Словения
    Аз също бях написала Словения ,но го задрасках в последният момент и написах "Словакия",защото толкоЗ ми е акъла.Но,да,това е .

Имам един въпрос, едни от градове бяха ли Разград и Смолян?
    Да, един от тях беше Разград, но за Смолян нямам спомени.

А аз по добре да не казвам какво написах на тая държава,че ще ми се смеете сиг

Цитирай Първоначално написано от SurfSky Виж мнението
    А аз по добре да не казвам какво написах на тая държава,че ще ми се смеете сиг
    Едва ли ще ти смее някой, като се има в предвид, че аз в началото щях да напиша Швейцария :ДДД

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си