- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Матурите - размисли и страсти ...
Теста за 7-ми клас по бел е елементарен!
А КАК ЛИ ЩЕ КАЧАТ МАТУРИТЕ - ЕДНА ПО ЕДНА ИЛИ ВСИЧКИ НА КУП?
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
^^
Aма къде сте писали по-точно?
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
МАЛИ,ако е така да легна да спя и към 10 може да са я качили!
Много се моля да има по-тъпи от мен и да снижат скалата за оценяване.ДАНО!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
тая последната задача на седми клас дето им носи цели 12 точки е няква като за детската градина :Д брат ми дето е 4 клас му дават 100 пъти по-сложно задачи за домашна
Тези на 7ми клас са елементарни, мен ,дето никаква ме няма по математика, ми се сториха лесни.
maDamn
Математиката излезее.. айде проверявайте ;р УСПЕХ На всички
оф тя за 7 клас била ;д
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
на малките от 20 на там са гадни
Представяте ли си и на нас да ни беше задължително МАТЕМАТИКА,е тогава щях да си прережа вените...
SurfSky: Хах
Едва ли ще е проблем![]()
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Оф,тия ме побъркват,честно...няма ли да излизат вече. По бел не ме притесняваха,ама сега като знам как имам умението да осирам важни тестове и ... забозвам.
maDamn
Аз не спрях да хълцам,явно както аз си проклинам квестора,така й той ме храни!![]()
О, не! Благодаря на Господ, че не ни е задължително, защото нямам никаква представа от матиматика... Абсолютно никаква. На този тест, които казвате, че ви е лесен, аз честно ви казвам, че щях да имам 1 точка... Винаги съм мразел математиката и каквото и да правя не мога да я разбера. Разбирам само най-елементарните задачи.
А, да. Миналата година на целия клас идваше да откачим, защото от Пазарджик измислиха да ни правят външно оценяване по математика, за 11 клас, 2 седмици преди края на учебната година, като се има в предвид, че математика ни е трудна на всички... Направо полудяхме. Имахме само 4-5 часа до края на учебната година и направихме някакъв преговор, но за щастие нямаше никакво външно оценяване, но ако имаше... Ужас!
СИГУРНО вече качват нещо,щото заби сайта.
ДА БЕ!
Учи се във всички на 36!