- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Матурите - размисли и страсти ...
Пак се включвам в тази тема, нищо че съм завършила преди 2 години..Успокойте се малко хора, каквото сте направили направили, насочете се към бала..
За математиката искам да се включа.. Уча Предучилищна и начална училищна педагогика. Наясно сте, че става въпрос за учител в детска градина и в училище до 4ти клас. Ами един семестър учихме висша математика, което за мен беше безсмислено, но сме учили във висше учебно заведение и трябвало да имаме поне един семестър. А математиката дори не ми влизаше в балообразуването при кандидатстване. И държа да отбележа, че в гимназията едвам съм хващала 3ка, за да завърша годините, а по висша математика имам 6 и то сама си реших задачите. Оказва се, че не е толкова трудна.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Да,някои педагогики имат математика.
Сестра ми учи социална и няма математика,както и специалната.
Къде учиш?
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Бургазлии има ?
щом сега е така,какво ли ще е в деня,когато излязат резултатите?
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Оф,като гледам как им лаги сайта...силно се съмнявам
maDamn
аз повече се съмнявам по български да не ми лепнат 3йка
Миналата година на един от изпитите след 7 клас, самият тест и отговорите се качиха чак около 19- 20 ч. Така че не губете надежда, ако трябва ще рефрешваме страницата цяла нощ![]()
аз отивам да разхождам кучето,когато се върна,ако не са излезли ще си отрежа главата в знак на протест
Къде са отговоритееееее? Искам да видя каква съм я съчинала.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Айде колеги, да не си трошим F5-ата, моля. Сървърите на МОН са пълно безобразие, това стана ясно още по време на седмокласните ни терзания.
When you awaken in the morning’s hush
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.
Do not stand at my grave and cry,
I am not there; I did not die.
Има ли някой на френски да е ходил ?