- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Матурите - размисли и страсти ...
свалих я!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Английски - http://dox.bg/files/dw?a=c62e4df57b
Най-после ги качиха...
Успех на всички!!
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Не ми отваря нищо(
По руски, ако му я отваря на някой..моля
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
5 грешки на теста,на 34 въпрос нямам нито една точка.Общо взето към 55 точки без есе.
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
0 грешки
Надявам се и останалите сте доволни от резултатите
Леле, аз отидох да си взема сладолед и да се поразходя уж времето да мине по-бързо, обаче взе че заваля и точно като се прибрах спря...
Иначе и на мен не иска да зареди... Ще почакаме, няма какво да се направи.
0 грешни :O Браво !!!
При мен не е така положението , 3ка дали ще хвана като гледах ...Ама по география няма отговорите накрая
![]()
По АЕГ ако не ми анулират матурата, имам 55 точки без съчинението (там очаквам към 15-20) абе доволен съм. Стискайте палци да не направят проблем.
Охх, ще трябва още доста да почакам... Аз като знам какви ги писах, най-много да стане така, че да имам 0 верни :Д
ЙЕС!!!! Дори и да ми дадат 15 точки максимум на есето пак връзвам 5и50ихуй
1 грешка на лисънинг
3 на рийдинг/едната е от недоглеждане,та ме хваща супермного яд/
1 на клоузтеста
1 на попълването на изреченията
2 на трансформацията/като за едното не е сигурно ,че е грешно,щото не помня как съм го писала/ ама и да е грешно не ми дреме.
Последно редактирано от granger : 05-23-2013 на 15:18
maDamn
Поздравления на всички!
На мен до никъде не ми е заредило още![]()
18. Charlie Chaplin didn’t win the look-alike competition because his makeup was not
good enough.
A) True. B) False. C) No information in the text.
и дават С.....
на трансформациите пък писах I wish I had had not, щото нали като съжаляваш за нещо в миналото се ползва мин.перф, а в отговорите е i wish i had notкво мислите?
24. BigEars didn’t tell his friends about Melody because
A) they all thought she was strange.
B) they would all be jealous.
C) he hadn’t had time to tell them.
D) they all avoided the subject of girls.
тука не знам как нямат срам да зададат такъв въпросне намерих никъде отговор
"The Balmoral is carrying 1,309 passengers – the same number as were on the Titanic."
въпросът е
9. The Balmoral was carrying 1,517 passengers and crew – the same number that were
on the Titanic.
A) True. B) False. C) No information in the text.
и дават С)))))))))))))))))
Последно редактирано от ahdahd : 05-23-2013 на 15:27
Нямаше отговор очеваден на 24,но останалите освен A са отречени в текста, а на едно място се казва,че е странна.
На 18 си е C , никъде не се споменава грим и дали е имал въобще такъв.
maDamn
Ами какво мислиш за I wish I had had not? ( http://forum.wordreference.com/showthread.php?t=1539308 )
И виж 9ти въпрос от горното ми мнение
Последно редактирано от ahdahd : 05-23-2013 на 15:29
Лелееееееее, хванал съм тройката, даже малко над нея, но пак е слабооо. Божееее, класната просто ще ме разстреля...
На мен и грам не ми зарежда..от 20 минутки
Последно редактирано от granger : 05-23-2013 на 15:37
maDamn