- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Матурите - размисли и страсти ...
Ей,хора,аз не пиша тук,но може да се каже,че следя положениетоТа да се похваля и аз за днес след дългото чакане,че на матурата по испански имам 1 грешка.Тъкмо се зарадвах,че съм безгрешна и хоп-на предпоследния въпрос съм се объркала...Иначе от съчинението си съм повече от доволна,така че остана само да дочакам резултатите! По български се справих сравнително добре като се има предвид колко време отделих за подготовка,а и като цяло колко ме бива
Там ще имам към 5.70 предполагам.Като цяло впечатлението ми от двете матури е,че бяха обидно лесни.Точно по тая причина всичко това с купуването на отговори ме разби,наистина не го разбирам...
A скалата за оценяване новата кога и къде ще излезе, знае ли някой?
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
като ни излязат и оценките
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
грография
Oт 30 тестови имам 6 грешки .... сбогом хубава оценко :Д
От въпросите с отворен отговор - 2 сгрешени
2 грешки на градовете в България.
И от 30 точки, на темата - ще ми вземат 10 точки...
дано да изкарам 4.50
ПОМОЩ!!!
Яко се филмирах. Тези, които са ходили на матура по немски, а и не само те, помогнете.
На втория текст за четене съм отговаряла с пълни изречения, а не с "опорни точки" т.нар. Stichworte : (((
Голям проблем ли е? Ще ми дадат ли точки според вас? Всички до едно са ми верни, но са с изречения
Аз сега гледам от 2008, че скалата е същата, каквато е била и миналата година.
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=261986
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
някой от Бургазлиите днеска да е бил в стоителен ?
бахти малоумните теми на есето по английски
Пиши на Girlwithblueeyes и PinkPan7her.
maDamn
Някой знае ли как се формира скалата за оценяване по АЕ ?
Разбрах,че се смята на базата на изкараните оценки. Демек,колкото по-високи оценки имат зрелостниците,толкова повече се вдига скалата. Това вярно ли е ?
Ето тука си пише
http://akademika.bg/?p=78707
За всички май е така
kak се качваха директно снимки във форума?
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
[img]...[/img] e тагът
Поздрав за днешните ми квестори.Цял живот ще ги помня
![]()
получи се!
Последно редактирано от pifiella : 05-23-2013 на 17:56
Обща е скалата за всички матури.
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net...EBEbe_700b.jpg
това трябваше да сложиш
ама аз го оправих
моите пък бяха бахти и заблените... гледат в една точка. Пред мен имаше една сладурана и ме пита за 3 задачи по английски, после аз я питах, а тъпите квестори си блеят.![]()
И к'во ся чак на 10 ще излязат резултатите? До последния момент ли ги бавят?
Идва ми да се гръмна... Сега като разгледах матурата по биология, виждам, че ако бях избрал нея щях да се справя по-добре. Преди много четех и я разбирах тази биология. И сега щях да почета малко повече, но поне щях да имам добра оценка. Но не - реших да се забия с ужасната география.