.
Отговор в тема
Страница 35 от 43 ПървиПърви ... 25313233343536373839 ... ПоследнаПърви
Резултати от 851 до 875 от общо 1089

Hybrid View

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от kircho940 Виж мнението
    Идва ми да се гръмна... Сега като разгледах матурата по биология, виждам, че ако бях избрал нея щях да се справя по-добре. Преди много четех и я разбирах тази биология. И сега щях да почета малко повече, но поне щях да имам добра оценка. Но не - реших да се забия с ужасната география.

е шанс
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от kircho940 Виж мнението
    Идва ми да се гръмна... Сега като разгледах матурата по биология, виждам, че ако бях избрал нея щях да се справя по-добре. Преди много четех и я разбирах тази биология. И сега щях да почета малко повече, но поне щях да имам добра оценка. Но не - реших да се забия с ужасната география.
    Е, ти с какво искаш да кандидастваш ?

Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Е, ти с какво искаш да кандидастваш ?
    Нещо с български език и литература. Но да съм мислил навреме.

Някой може ли да ми каже 37-38 точки общо за 2та модула по мат - 7 клас каква оценка става ?

Хайде и аз да се похваля. 8 грешки по английски език и то на слушането и четенето,а на граматиката имам 1 грешка.Трансформации 10 от 10-много съм радостна. Това значи 62 точки досега.Надявам се на есето да имам над 20,защото писах смислени работи.
    Това за 9 въпрос за Титаник не го схванах. В текста се казва,че на Балтимор са били 1390 пътници,както и на Титаник.А във теста пишеше 1517 и на двата кораба.Как ще няма информация в текста,като си е грешно отвсякъде.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Обясних по-горе. Титаник е превозвал повече хора.
    В превод е: Балморал (или ,както беше там) превозва 1517 пътници,точно толкова,колкото и на Титаник. No information e - защото става въпрос за Титаник - никъде не се споменава колко са били пътниците на Титаник.
    maDamn

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    6 грешки на лисънинга (както и очаквах). 3 грешки на рийдинга. 1 на граматическата част. 1 объркана трансформация и 2 трансформации, на които най-вероятно ще ми дадат по 1 точка, защото имам мъъънички грешчици. Общо взето без есе 56т. от 70. Добре ми е. На есето като лепна 20-25, може и 5.50 да хвана, на което ще съм ааааааааЦки доволната. Яко ми е. ^-^

Град
    Beyond reality
    Ох, искам да излизат резултатите,мисля си ,че ще съм доволна.
    maDamn

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Oще помня деня, в който казаха,че резултатите на матурите са излезнали в сайта на МОН и 60 000 влезнаха наведнъж да гледат оценки и сайта заби бруталнооо:Д заредете се с търпение от сега

Град
    Beyond reality
    Ооо, помня и аз какво беше, че проверявахме тези на братовчед ми беше лудницаааааа
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Ооо, помня и аз какво беше, че проверявахме тези на братовчед ми беше лудницаааааа
    И тази година ще е така :Д

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    скалата няма много драстично да се промении нали ?? ;с леки промени от към 5 ,6 точки не повече нали ?? нещо такова ? или не ?
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Цитирай Първоначално написано от Wwwooow Виж мнението
    скалата няма много драстично да се промении нали ?? ;с леки промени от към 5 ,6 точки не повече нали ?? нещо такова ? или не ?
    Според МОН откакто има матури скалата е една и съща, друга не са качвали, така че сигурно не са я сменяли, но това не значи, че няма.

Аз поех голям риск с тази матура по биология,защото оценката през годините ми е 6,но ако имам матура се взема оценката от матурата......но съм доволна имам само 2 малки грешки,което означава 98 точки

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Цитирай Първоначално написано от toni16 Виж мнението
    Аз поех голям риск с тази матура по биология,защото оценката през годините ми е 6,но ако имам матура се взема оценката от матурата......но съм доволна имам само 2 малки грешки,което означава 98 точки
    искрено ти завиждам : ( искам и аз толкова, защо не учихх повече ;д (мързелана!)
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Цитирай Първоначално написано от toni16 Виж мнението
    Честито първо! И аз мисля да направя така и на мен ще ми трябва оценката по биология, за да кандидатствам. Кажи как беше, предполагам е имало голям напрежение, въпреки че си бил подготвен, заслужава ли си риска? Разбира се аз виждам и сам си преценявам, но искам да чуя и друго мнение.

Цитирай Първоначално написано от lalalal Виж мнението
    Честито първо! И аз мисля да направя така и на мен ще ми трябва оценката по биология, за да кандидатствам. Кажи как беше, предполагам е имало голям напрежение, въпреки че си бил подготвен, заслужава ли си риска? Разбира се аз виждам и сам си преценявам, но искам да чуя и друго мнение.
    Ако си сериозен ученик си заслужава - според мен по биология най-лесно можеш да изкараш 6,00, тъй като не се развива тема. Аз изкарах толкова - с много решаване на пробни матури, с много четене, но се научават работите. Сам/а виждаш, че задачите не са трудни - с учене ще успееш! Даже прегледах днешната матура - още ги помня нещата

Цитирай Първоначално написано от lalalal Виж мнението
    Напрежението беше много много голямо,защото всички ми казаха,че може да не се справя и че ще се изложа и,че всичко отива по дяволите,но аз си бях решила и се радвам,че доказах на всички,че мога да успея.С малко повече учене,всичко се постига!

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    73 точки от 100 на матурата по Биология, хващам 5 нали?

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от UNITED2 Виж мнението
    73 точки от 100 на матурата по Биология, хващам 5 нали?
    Няколко точки не ти стигат за над 5.50 даже.

Град
    Beyond reality
    Браво,това си е мечтан резултат!
    А сега ни чакат Балове
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Браво,това си е мечтан резултат!
    А сега ни чакат Балове
    Мани баловете, чака ни кандидатстване.

Супер фен Аватара на kosder
    Цитирай Първоначално написано от Arrondissment Виж мнението
    Мани баловете, чака ни кандидатстване.
    Да живеят добрите оценки на предварителните, че както преместиха редовните с 1 месец сега нямаше да ми е до бал :-0
    МОМЧЕ

Penguin power!!
    Империята се разраства-.-

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Резултатите до четвъртък следващата седмица би трябвало да са налице, нали?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си