- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Матурите - размисли и страсти ...
Някой може ли да ми каже 37-38 точки общо за 2та модула по мат - 7 клас каква оценка става ?
Хайде и аз да се похваля. 8 грешки по английски език и то на слушането и четенето,а на граматиката имам 1 грешка.Трансформации 10 от 10-много съм радостна. Това значи 62 точки досега.Надявам се на есето да имам над 20,защото писах смислени работи.
Това за 9 въпрос за Титаник не го схванах. В текста се казва,че на Балтимор са били 1390 пътници,както и на Титаник.А във теста пишеше 1517 и на двата кораба.Как ще няма информация в текста,като си е грешно отвсякъде.
Обясних по-горе. Титаник е превозвал повече хора.
В превод е: Балморал (или ,както беше там) превозва 1517 пътници,точно толкова,колкото и на Титаник. No information e - защото става въпрос за Титаник - никъде не се споменава колко са били пътниците на Титаник.
maDamn
6 грешки на лисънинга (както и очаквах). 3 грешки на рийдинга. 1 на граматическата част. 1 объркана трансформация и 2 трансформации, на които най-вероятно ще ми дадат по 1 точка, защото имам мъъънички грешчици. Общо взето без есе 56т. от 70. Добре ми е. На есето като лепна 20-25, може и 5.50 да хвана, на което ще съм ааааааааЦки доволната. Яко ми е. ^-^
Ох, искам да излизат резултатите,мисля си ,че ще съм доволна.
maDamn
Oще помня деня, в който казаха,че резултатите на матурите са излезнали в сайта на МОН и 60 000 влезнаха наведнъж да гледат оценки и сайта заби бруталнооо:Д заредете се с търпение от сега![]()
Ооо, помня и аз какво беше, че проверявахме тези на братовчед мибеше лудницаааааа
maDamn
скалата няма много драстично да се промении нали ?? ;с леки промени от към 5 ,6 точки не повече нали ?? нещо такова ? или не ?
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Аз поех голям риск с тази матура по биология,защото оценката през годините ми е 6,но ако имам матура се взема оценката от матурата......но съм доволна имам само 2 малки грешки,което означава 98 точки![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Честито първо! И аз мисля да направя така и на мен ще ми трябва оценката по биология, за да кандидатствам. Кажи как беше, предполагам е имало голям напрежение, въпреки че си бил подготвен, заслужава ли си риска? Разбира се аз виждам и сам си преценявам, но искам да чуя и друго мнение.
Ако си сериозен ученик си заслужава - според мен по биология най-лесно можеш да изкараш 6,00, тъй като не се развива тема. Аз изкарах толкова - с много решаване на пробни матури, с много четене, но се научават работите. Сам/а виждаш, че задачите не са трудни - с учене ще успееш! Даже прегледах днешната матура - още ги помня нещата![]()
73 точки от 100 на матурата по Биология, хващам 5 нали?
Браво,това си е мечтан резултат!
А сега ни чакат Балове![]()
maDamn
Резултатите до четвъртък следващата седмица би трябвало да са налице, нали?