- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Матурите - размисли и страсти ...
Полезно: http://zamatura.eu/ezikova_kultura
По БЕЛ грам не се притеснявам защото знам, че така или иначе ще взема матурата с поне 5.00, но по Биология ще пукна! Цяла година не съм прочел едно изречение, а ще държа матура по т'ва, майко...Ако я взема с 3.00 ще черпя.
Аз Бай Ганьо съм го чел, но много отдавна, почти не го помня..
Тък така градушка ни удари току що ,че си мисля вече за "градушка " или "стихии"![]()
maDamn
Хайде успех утре на матурите и не се шашкайте, нищо не са матурите. От тях натам почва веселото.
Заточеници писах на пробната и изкарах 5.75. Ако пак се падна то ще си умра от кеф. xD
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Успех на всички и да се справите отлично до един!![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Айдее, малко остана!![]()
Ся тряа си намеря черен химикал![]()
Хаха, аз цяла нощ се въртя в леглото не мога да заспа да я мисля тая матура.. :д
3 черни химикала имам
Аз ставам и се изнасям след малко.
Успех!
maDamn
Късмет !!! Да не се гледаме Септември пак ;Д
Hostis Honori Invidia
Точно днес са ми спряли сметката на телефона, мааааааамка им!!!
Явно ще разчитам единствено на себе си за тая матура, Бог да ми е на помощ и да ми дава акъл![]()
Даже на Далчев съм навита, само да не е Славейков с миниатюрите, Д.Д. или Яворов с нещо различно от "Две души", "Ще бъдеш в бяло" и "Две хубави очи". И Тютюн не ща, не го знам.
Смирненски, Йовков, Елин Пелин, Гео Милев... квото и да е, само да не ме карат да си измъквам редовете от...
УСПЕХ!
Не искате ли Йовков бе?:Д Най-лесен е и можеш да си разтягаш думите както искаш. Айде успех, дано ви се падне яка тема!
леле как са ви наплашили
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ооооо, да ви е честит Яворов..![]()
Хубава тема се е паднала, доста локуми може да се разтягат на нея![]()
Какво на Яворов се е паднало? Той е един от най-лесните.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."