.
Отговор в тема
Страница 43 от 44 ПървиПърви ... 33394041424344 ПоследнаПърви
Резултати от 1 051 до 1 075 от общо 1089
    Завърших гимназия тук

иначе наистина като ви гледам оценките почвам да се плаша, щото всички имате 6 по бел, аз имам 5,13 по бел и 5,31 по англ:Д
    а и дипломата ми няма да е най-високата, макс да е 5,10-20

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ahdahd Виж мнението
    иначе наистина като ви гледам оценките почвам да се плаша, щото всички имате 6 по бел, аз имам 5,13 по бел и 5,31 по англ:Д
    а и дипломата ми няма да е най-високата, макс да е 5,10-20
    И за теб диплома и матура с успех 5 е лошо? Ходи се хвърляй някъде щом не може да го преодолееш.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE Виж мнението
    Абеее, матурите в България са си смешка, каквото и да си говорим. Както един приятел каза "За без учене се надявах на 3, пък имам 4-5", аз на това отговарям - "В България за без учене трябва да се надяваш на 5, пък оттам нагоре..."
    И ти изсипа купчинка глупости, но хайде...
    Ако е за матурата по БЕЛ, може и да си права. Но дори при нея - много са хората, които без учене се явяват и буквално си изяждат 3-йките , че дори двойки.
    А за другите изпити по биология, химия, математика... съм много любопитен и искам да ми разкажеш как аджеба, някой ще изкара по-висока оценка от две, ако не е отварял учебник, а в час е слушал колко да не заспи? Дори по-география! Аз бях не малко учил, но имам 5. Защо ли? Защото по задачата за писане (темата) бях писал много, но разбъркано и не подредено. Така , от 30 точки, ми дадоха само 10. А почти всичко си ми беше вярно, просто го бях написал разхвърлено.

Мега фен Аватара на Chacho
    По математика ми е чудно как могат да не изкарат поне 3ка. Задачите са по-лесни от тия в темата ми, lol.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    По математика ми е чудно как могат да не изкарат поне 3ка. Задачите са по-лесни от тия в темата ми, lol.
    Ами човек, който не е учил - и три не може да хване.
    Искам да попитам къде бяха резултатите от миналата година по класиране на успеха от матурите? Колко бяха двойките по БЕЛ и какви бяха предсказанията за бъдещето ;д

Супер фен Аватара на tireheb
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    И ти изсипа купчинка глупости, но хайде...
    Ако е за матурата по БЕЛ, може и да си права. Но дори при нея - много са хората, които без учене се явяват и буквално си изяждат 3-йките , че дори двойки.
    А за другите изпити по биология, химия, математика... съм много любопитен и искам да ми разкажеш как аджеба, някой ще изкара по-висока оценка от две, ако не е отварял учебник, а в час е слушал колко да не заспи? Дори по-география! Аз бях не малко учил, но имам 5. Защо ли? Защото по задачата за писане (темата) бях писал много, но разбъркано и не подредено. Така , от 30 точки, ми дадоха само 10. А почти всичко си ми беше вярно, просто го бях написал разхвърлено.
    мен пък ми е интересно що някой би се явил на матура по география ?
    БЕЛ е задължителна, ясно, втората е по избираем предмет - пишеш английски, където със знания от cartoon network имаш 5.50 + , изи гейм

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    мен пък ми е интересно що някой би се явил на матура по география ?
    БЕЛ е задължителна, ясно, втората е по избираем предмет - пишеш английски, където със знания от cartoon network имаш 5.50 + , изи гейм
    Да, да.. само така си мислиш. Всички сте ми много забавни. Като четеш и ти е интересен материала - ти се струва лесно.

Супер фен Аватара на tireheb
    не те разбрах, опита ли се да кажеш нещо изобщо, или само си натрупа още едно мнение
    кое е тва дето само така си мисля
    и с кво съм ти много забавен

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    не те разбрах, опита ли се да кажеш нещо изобщо, или само си натрупа още едно мнение
    кое е тва дето само така си мисля
    и с кво съм ти много забавен
    С това , че всеки, на който нещо му се отдава или се е готвил малко повече - казва,че матурата е била супер лесна. Да, тя може да е лесна, но защото я разбираш и си учил. Е тва. оставям ва

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    Айде и аз да се разпиша... след като вече преживях ши*аната оценка по немски

БЕЛ- 5.67
    НЕ- 5.39

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Всеки сам преценява за себе си колко и как е учил . Айде не бъдете такива разбиращи и преценяващи .
    Как пък така все другите са ви виновни за оценките ви и си търсите оправдания чрез други фактори ?!
    За матурата по БеЛ учих много просто защото българският ми език доста ми куца ,за тази по немски не съм пипнала .
    Предполагам, че става въпрос за мен. Ами Не, не си търся оправдания за оценките ми, като цяло съм си доволна Просто казах, че има толкова несправедливо изкарани оценки, както винаги, а поне на матурите трябваше всичко да е точно и всички да сме равни в правата си и кой , какво може и не може да прави по време на матура и в случая пак има несправедливост, това написах по-горе, а не че преписвачите са ми виновни, че нямам 6-ци :О(не съм се борила за 6-ци, ако бях щях да имам )
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ParadOx Виж мнението
    Айде и аз да се разпиша... след като вече преживях ши*аната оценка по немски

БЕЛ- 5.67
    НЕ- 5.39
    Браво, супер си
    Защо се гневиш? Ако имаше 6 по немски какво щеше да стане?

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Цитирай Първоначално написано от kosder Виж мнението
    Просто се чувстваш прецакана... Досега не ти ли се е случвало в училище да учиш за някое изпитване/контролно и да изкараш дадена оценка, а някой друг без да учи да изкара същата или по-висока? Гледаш себе си и продължаваш напред.
    Не чувствам само себе си прецакана, а всички, които са учили и са на нивото на другите и се редят с тях за места в уни-тата..
    едно е в училище да се случи, там учителя е един и същ и всеки от класа(в случая) има еднакъв шанс за преписване, това, че не си е подготвил от къде, или не му се занимава вече си е негов проблем... а при матурата далеч не е така и си е баш до късмет работата(изключвам СУпер, добре подготвените, които са сигурни, че под 5,90 няма да имат )
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    По география има 7 скъсани, но при положение, че прекараха 90% от времето си в кафета не знам какво са очаквали. По история има само един с над 5 и 50, защото масово са пропуснали да преговорят първите теми и са я карали по спомени.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    От моя клас 22ма души - 7 изгоряха.
    1 не се яви по БЕЛ
    1 с 2ка по география
    5ма с 2ки по История
    maDamn

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    От моя клас няма двойки по нищо.
    А иии днес на държавния заковах 5.90(най-високата оценка за тая е миналата година по моята специалност), и да кеф ми е,пък!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Кой би се явил на матура по история? О_O Особено ако не е учил.
    При нас всички са издържали. Дори масово са с отличен и на двете матури. Класната по БЕЛ много ни се радва.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Един от тези, които държаха история е пълен хаймана,влизал е 5 пъти най - много, другите от втория срок насам са карали почти само история и приличаха на призраци, жалко, че темата им изигра лоша шега.
    Аз вече твърдо реших, че матурата ми ще е по история, но има още които си нямат на идея какво ще правят. Търсят резервни варианти на географията, която не се оказа толкова лесна колкото я мислеха.

Повече от фен Аватара на maximxxl
    ох матурата по история беше яка. особено темата беше изи. аз от 11 клас не съм учил по история и имам 5.68. малко с теста се обърках, ма съм много доволен от себе си. както и по бел 5.61 като се има предвид, че никога не съм писал лис или есе вкъщи само по контролни и въобще не ме бива a и мразя Яворов но сега вече го харесвам де, да не кажа, че съм му благодарен, че се падна толкова яка тема а можеше да е нещо по-гадно като миналогодишната тема. бъъъъъъъъъъъъ...

Супер фен Аватара на DesireToFire
    5.64 по български, 5.78 по математика. За вгората много ме е яд, все в сметки на описателните са ми грешките, но така е като 45х4=150 още в началото на задачата ти.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Супер фен Аватара на scrooper
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    От моя клас 22ма души - 7 изгоряха.
    1 не се яви по БЕЛ
    1 с 2ка по география
    5ма с 2ки по История
    Леле, миличката, класът ти е уникален :О
    Бая трябва да ти завиждат.
    always late but worth the wait!

От класа по български двойки имат 3ма,а по биология-1....Целия клас иначе сме 12

Иначе моя резултат е:
    БЕЛ:4,81
    БИОЛОГИЯ-6,00 :P

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Интересното е ,че изгоряха такива,които най-малко сме очаквали. Ама цяла година да си вееш гъза по кафетата и да не пипаш учебник... тей става.
    maDamn

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Интересното е ,че изгоряха такива,които най-малко сме очаквали. Ама цяла година да си вееш гъза по кафетата и да не пипаш учебник... тей става.
    при нас е обратното.. всички имат пълни шестици ( 5.50- 6) , само аз 4 и 5....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си