- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Матурите - размисли и страсти ...
иначе наистина като ви гледам оценките почвам да се плаша, щото всички имате 6 по бел, аз имам 5,13 по бел и 5,31 по англ:Д
а и дипломата ми няма да е най-високата, макс да е 5,10-20
И ти изсипа купчинка глупости, но хайде...
Ако е за матурата по БЕЛ, може и да си права. Но дори при нея - много са хората, които без учене се явяват и буквално си изяждат 3-йките , че дори двойки.
А за другите изпити по биология, химия, математика... съм много любопитен и искам да ми разкажеш как аджеба, някой ще изкара по-висока оценка от две, ако не е отварял учебник, а в час е слушал колко да не заспи? Дори по-география! Аз бях не малко учил, но имам 5. Защо ли? Защото по задачата за писане (темата) бях писал много, но разбъркано и не подредено. Така , от 30 точки, ми дадоха само 10. А почти всичко си ми беше вярно, просто го бях написал разхвърлено.
По математика ми е чудно как могат да не изкарат поне 3ка.Задачите са по-лесни от тия в темата ми, lol.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
не те разбрах, опита ли се да кажеш нещо изобщо, или само си натрупа още едно мнение
кое е тва дето само така си мисля
и с кво съм ти много забавен
Айде и аз да се разпиша... след като вече преживях ши*аната оценка по немски
БЕЛ- 5.67
НЕ- 5.39
Предполагам, че става въпрос за мен. Ами Не, не си търся оправдания за оценките ми, като цяло съм си доволнаПросто казах, че има толкова несправедливо изкарани оценки, както винаги, а поне на матурите трябваше всичко да е точно и всички да сме равни в правата си и кой , какво може и не може да прави по време на матура и в случая пак има несправедливост, това написах по-горе, а не че преписвачите са ми виновни, че нямам 6-ци :О(не съм се борила за 6-ци, ако бях щях да имам
)
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Не чувствам само себе си прецакана, а всички, които са учили и са на нивото на другите и се редят с тях за места в уни-тата..
едно е в училище да се случи, там учителя е един и същ и всеки от класа(в случая) има еднакъв шанс за преписване, това, че не си е подготвил от къде, или не му се занимава вече си е негов проблем... а при матурата далеч не е така и си е баш до късмет работата(изключвам СУпер, добре подготвените, които са сигурни, че под 5,90 няма да имат )
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
По география има 7 скъсани, но при положение, че прекараха 90% от времето си в кафета не знам какво са очаквали. По история има само един с над 5 и 50, защото масово са пропуснали да преговорят първите теми и са я карали по спомени.
От моя клас 22ма души - 7 изгоряха.
1 не се яви по БЕЛ
1 с 2ка по география
5ма с 2ки по История
maDamn
От моя клас няма двойки по нищо.
А иии днес на държавния заковах 5.90(най-високата оценка за тая е миналата година по моята специалност), и да кеф ми е,пък!![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Кой би се явил на матура по история? О_O Особено ако не е учил.
При нас всички са издържали. Дори масово са с отличен и на двете матури. Класната по БЕЛ много ни се радва.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Един от тези, които държаха история е пълен хаймана,влизал е 5 пъти най - много, другите от втория срок насам са карали почти само история и приличаха на призраци, жалко, че темата им изигра лоша шега.
Аз вече твърдо реших, че матурата ми ще е по история, но има още които си нямат на идея какво ще правят. Търсят резервни варианти на географията, която не се оказа толкова лесна колкото я мислеха.
ох матурата по история беше яка. особено темата беше изи. аз от 11 клас не съм учил по история и имам 5.68. малко с теста се обърках, ма съм много доволен от себе си. както и по бел 5.61 като се има предвид, че никога не съм писал лис или есе вкъщи само по контролни и въобще не ме биваa и мразя Яворов
но сега вече го харесвам де, да не кажа, че съм му благодарен, че се падна толкова яка тема
а можеше да е нещо по-гадно като миналогодишната тема. бъъъъъъъъъъъъ...
5.64 по български, 5.78 по математика. За вгората много ме е яд, все в сметки на описателните са ми грешките, но така е като 45х4=150 още в началото на задачата ти.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
От класа по български двойки имат 3ма,а по биология-1....Целия клас иначе сме 12
Иначе моя резултат е:
БЕЛ:4,81
БИОЛОГИЯ-6,00 :P
Интересното е ,че изгоряха такива,които най-малко сме очаквали. Ама цяла година да си вееш гъза по кафетата и да не пипаш учебник... тей става.
maDamn