.
Отговор в тема
Страница 44 от 44 ПървиПърви ... 344041424344
Резултати от 1 076 до 1 089 от общо 1089
    Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ми, от нашия клас по БЕЛ само аз съм с 6 , по АЕ пак ми е най-висока оценката...аз се пренавих от пробните,ама майната му,доволна съм си,ама за другите не знам...просто маса зУе.
    maDamn

Wwwooow
    Никъде не съм имала предвит теб ако те имах предвит теб щях да ти спомена ника или да ти цетирам мнението
    Говорех общо .

При нас знам на още 3-4 оценките и те са отлични и то само защото попитах класната за тях по телефона другите не ме късаят особено много . Въобще не ми пука дали някой има двойка или шестица аз за себе си знам колко имам.

Супер фен Аватара на kosder
    В моя клас пък има стабилно хора с по две шестици на матурите.
    МОМЧЕ

Penguin power!!
    Империята се разраства-.-

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    Цитирай Първоначално написано от DesireToFire Виж мнението
    така е като 45х4=150 още в началото на задачата ти.
    Не бой се, аз в 11-ти клас бях написала на едно контролно 25-16=11... Разсеяността е мн лошо нещо

БЕЛ-5,41
    История-5,68

Мислех си, че по БЕЛ ще ми я анулират тъй като бях драскала много, но като си видях оценката супер много се зарадвах, защото всичко е с мои знания(въпреки че не ми достигна 1 точка пак се радвам )

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от DesireToFire Виж мнението
    5.64 по български, 5.78 по математика. За вгората много ме е яд, все в сметки на описателните са ми грешките, но така е като 45х4=150 още в началото на задачата ти.
    I feel you. На матурата си проспах на една от последните задачи втората степен на една скоба и GG.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от toni16 Виж мнението
    От класа по български двойки имат 3ма,а по биология-1....Целия клас иначе сме 12

Иначе моя резултат е:
    БЕЛ:4,81
    БИОЛОГИЯ-6,00 :P
    И забравих да спомена,че 3ма не бяха допуснати до матура,значи сега с дипломи сме само 6 човека

toni16 от къде си ?
    The secret side of me
    I never let you see
    I keep it caged, but I can't control it, so stay away from me, the beast
    Is ugly, I feel the rage, and I just can't hold it ...

Цитирай Първоначално написано от Graffa Виж мнението
    toni16 от къде си ?
    Оффф,не питай.....Имах "щастието" да израстна в град Септември,област Пазарджик(предполагам,че не го знаете).Всъщност градчето е спокойно,имаме 3 училища,като цяло е мечтаният град за хората,които предпочитат тишина и спокойствие.Ромите си живееха в своя махала,но в последните 3-4 години започнаха да "влизат в нашата територия" и прииждаха в нашите училища,като река по време на порой Но най-интересното е,че сигурно 95% от ромите идваха в това училище,в което аз учех.В другите училища почти няма роми,а само в моето,за което и до днес не мога да намеря обяснение.
    Повечето мои връстници успяха да "избягат" от това,в което аз стоях до последно.До 8ми клас си бяхме добре-25 човека,от тях 6 ромчета,но до 12 клас останахме 12 човека,7 от които роми Жалка картинка,но лично аз нямах избор.Но от друга страна не беше чак толкова лошо-училището беше на 5 минути от вкъщи,а и ромите почти ги нямаше в часовете и така учителите ни обръщаха повече внимание.Абе с 2 думи,все едно съм учела в частно училише- бяхме 5 човека във повечето часове. Но най-стойностното за мен от това училище си остават учителите.Дължа им огромна благодарност за всичките усилия,които полагаха към мен и благодарение,на които успях да постигна тези добри резултати на матурите.Е сега се гордеят с мен
    Последно редактирано от toni16 : 06-07-2013 на 19:02

Супер фен Аватара на Shines
    Браво на всички за прекрасните оценки !

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven

По английски съм доволна, защото ще ми трябва за кандидатстването .
    По БЕЛ също, очаквах по-малко, защото темите/есетата са ми много зле
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

anonymous708973
    Guest
    Било е ужасно лош ход да държиш матура по английски, ако ще кандидатстваш с английски в СУ.

Едит: Хора, в какви училища сте? Как може да има недопуснати до матура или двойки? От нашия клас да има най-много 5 човека с под 5.50 по БЕЛ, а истински учещите през часовете да сме били 4-5 човека.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    От нашият випуск мисля, че няма недопуснати до матура, а за двойки не знам, но сигурно има.
    Иначе не е чак толкова зле, защото от 6.00 падам на 5.87 в дипломата.
    Другият ми вариант беше математика, но там нямаше да имам повече от 4, което пък не ме устройва заради дипломата, която ще ми падне значително..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    И от нашия клас няма недопуснати до матура или пък с двойки.Не всички са с отлични оценки,ама не са и лоши.
    П.п Уча в математическа гимназия
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си