- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Матурите - размисли и страсти ...
Ми, от нашия клас по БЕЛ само аз съм с 6 , по АЕ пак ми е най-висока оценката...аз се пренавих от пробните,ама майната му,доволна съм си,ама за другите не знам...просто маса зУе.
maDamn
Wwwooow
Никъде не съм имала предвит теб ако те имах предвит теб щях да ти спомена ника или да ти цетирам мнението
Говорех общо .
При нас знам на още 3-4 оценките и те са отлични и то само защото попитах класната за тях по телефона другите не ме късаят особено много . Въобще не ми пука дали някой има двойка или шестица аз за себе си знам колко имам.
В моя клас пък има стабилно хора с по две шестици на матурите.
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
БЕЛ-5,41
История-5,68
Мислех си, че по БЕЛ ще ми я анулират тъй като бях драскала много, но като си видях оценката супер много се зарадвах, защото всичко е с мои знания(въпреки че не ми достигна 1 точка пак се радвам)
Оффф,не питай.....Имах "щастието" да израстна в град Септември,област Пазарджик(предполагам,че не го знаете).Всъщност градчето е спокойно,имаме 3 училища,като цяло е мечтаният град за хората,които предпочитат тишина и спокойствие.Ромите си живееха в своя махала,но в последните 3-4 години започнаха да "влизат в нашата територия" и прииждаха в нашите училища,като река по време на поройНо най-интересното е,че сигурно 95% от ромите идваха в това училище,в което аз учех.В другите училища почти няма роми,а само в моето,за което и до днес не мога да намеря обяснение.
Повечето мои връстници успяха да "избягат" от това,в което аз стоях до последно.До 8ми клас си бяхме добре-25 човека,от тях 6 ромчета,но до 12 клас останахме 12 човека,7 от които ромиЖалка картинка,но лично аз нямах избор.Но от друга страна не беше чак толкова лошо-училището беше на 5 минути от вкъщи,а и ромите почти ги нямаше в часовете и така учителите ни обръщаха повече внимание.Абе с 2 думи,все едно съм учела в частно училише- бяхме 5 човека във повечето часове.
Но най-стойностното за мен от това училище си остават учителите.Дължа им огромна благодарност за всичките усилия,които полагаха към мен и благодарение,на които успях да постигна тези добри резултати на матурите.Е сега се гордеят с мен
![]()
Последно редактирано от toni16 : 06-07-2013 на 19:02
Било е ужасно лош ход да държиш матура по английски, ако ще кандидатстваш с английски в СУ.
Едит: Хора, в какви училища сте? Как може да има недопуснати до матура или двойки? От нашия клас да има най-много 5 човека с под 5.50 по БЕЛ, а истински учещите през часовете да сме били 4-5 човека.
От нашият випуск мисля, че няма недопуснати до матура, а за двойки не знам, но сигурно има.
Иначе не е чак толкова зле, защото от 6.00 падам на 5.87 в дипломата.
Другият ми вариант беше математика, но там нямаше да имам повече от 4, което пък не ме устройва заради дипломата, която ще ми падне значително..
И от нашия клас няма недопуснати до матура или пък с двойки.Не всички са с отлични оценки,ама не са и лоши.
П.п Уча в математическа гимназия
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..