- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Матурите - размисли и страсти ...
http://zamatura.eu/matura/%D1%81%D0%...80%D0%B8-2012/
Това ли е скАлата или ще я сменят?
Йейй на тестовите имам 2 грешки напарво съм горда със себе си
И двете ми грешки са пунктоационни .
Не очаквах чак само две решки но пък темата ми дано е добра .
![]()
Според вас 37 ако съм го написал ето така дали ще ми дадат точки? :
Египет, ... европейско влияние, за източната му
половина, ... и констатирал: „Това е космополитен ... и с нестихващо оживление.“
Че не ми остана време да го препиша цялото. После питах госпожата по български и тя ми каза, че зависи от този, който проверява .. било много обективно. Вие какво мислите?
http://zamatura.eu/matura/%D1%81%D0%...80%D0%B8-2012/ не е ли тази скалата за оценяване ?
Писах Кучето водач и обуччението му (нещо такова ;д ) и май няма да ми го сметанат,трябвало да е същото ...
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Не мога да повярвам, но съм сбъркала втори въпрос, явно тогава ми се е струвало, че Сдрачаване е правилно.![]()
Аз писах Кучетата водачи на слепи хора... надявам се да го зачетат
Никой ли не е писал есе?![]()
^^ Аз пък писах само кучетата
И аз така направих...
Как ме е яд, имам 55 точки. Като можех да имам поне +5 още. Понеже първо съм писала верните отговори, след това се колебаех и писах други..
Слаб 2 до 22,5 т. вкл.
Среден 3 (3,00-3,49) 23 т. – 40,5 т. вкл.
Добър 4 (3,50-4,49) 41 т. – 58,5 т. вкл.
Много добър (4,50-5,49) 59 т. – 76,5 т. вкл.
Отличен (5,50-5,99) 77 т. – 94,5 т. вкл.
Отличен 6 95 т. – 100 т.
Последно редактирано от lqlq89 : 05-21-2013 на 14:10
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Добре,мамка му !
Нещата нещо хич не ми се връзват.Написах на 38 задача това:„аз веч тлея,/ че мойта младост слана попари“ и това" Отде да знаят? Приятел нямам
да му разкрия що в душа тая;",всички други бях намерила и ги подчертах,но реших вторият ми цитат да е това,но защо го няма в ключовете.Мисля,че и то може да се използва ,свързано е с условието.
Също така на опозиционните двойки на 39-та написах " щастие-тъга",а него също го няма....ЩЕ се изям...
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
И аз съм зачеркнал 3 от верните си отговори и съм ги поправил, се еба и простия малоумник..
Свободните отговори не се гледат по калъп. Би следвало да ги сметнат.
maDamn
Сега говорих с госпожата от уроците. Каза, че трябвало Кучетата водачи да се пише. Нищо, здраве да е
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
А бе, я някой да даде скалата за оценяване? Може ли?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Кучетата водачи на слепи хора се надявам да мине. Все пак съм написала и малко пояснение
Някой може ли да ми каже какво горе-долу трябва да представлява есето? (че да се филмирам още повече)
Аз написах Кучета водачи,тяхното обучение и ...още нещо си. Не мисля,че ще ни отрежат точки, не сме писали глупости, би следвало да го зачетат.Тая матура не се прави, за да пишем едно и също-поне би било тъпо. Досега в училище са ни инструктирали да пишем по-пълни отговори на темите, а и там пише "примерни варианти. не е казано,че трябва да е едно към едно.
maDamn
57 точки, давайки си не-пълен брой точки на, някой от въпросите въпреки, че според мен заслужавам, но ще видим как ще сметнат проверяващите, а и също не включвам почти 4 листовият ЛИС.~ 4.45 за сега, но според мен, ще ми е около ~5.10 +++ оценката, което е сравнително добре..
Преди 3 месеца, знаех за 2.99Поне толкова изкарвах на примерните.
![]()
Така, че се гордея със себе си.![]()
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Не, не, не! Умирам! Най-слабия резултат на света! Как можах! Много съм прост! Имам толкова много грешки... Направо ме е срам да кажа, защото ще ми се смеете... Простак съм!!!
аз пък за общото м-у тесктовете писах обучението на кучета водачи (фацепалм)
Ами тотално се ошашавих вече![]()
Аз съм изразявала личната си позиция, защитена с разни аргументи от историята и от живота като цяло. Не съм споменавала неща от текста, освен за това каква е съдбата на заточениците (формулирана по мой си начин)
Това ок ли е?Обемът ми е 2 стр и още малко
Dr. Gregory House