.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1089

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от pifiella Виж мнението
    А при на неква си беше писала, където й видят очите,ама наляво,надясно,където е имало бяло там беше писала,та и смениха бланката.Нито е гледала номер на въпрос,нито нищо!
    И как разбрахте всички ако може да знам, че момичето е писало навсякъде? Сигурно и е било неприятно
    Иначе аз сбърках на едно-две места писах където не трябва..но ме беше срам да си искам нова дано не е проблем
    момиче!

Цитирай Първоначално написано от swetygiRl Виж мнението
    И как разбрахте всички ако може да знам, че момичето е писало навсякъде? Сигурно и е било неприятно
    Иначе аз сбърках на едно-две места писах където не трябва..но ме беше срам да си искам нова дано не е проблем
    А какво точно си написала и къде? Да не вземат да ти анулират работата?

Цитирай Първоначално написано от kircho940 Виж мнението
    А какво точно си написала и къде? Да не вземат да ти анулират работата?
    Ами в една задача не ми стигна място за всички уравнения и малко писах в другата
    момиче!

Мега фен Аватара на SurfSky
    И аз така по български :X Дано няма проблеми.

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    e викаха директори,караха й се,че имало само още една резервна бланка.Ама то беше писано като от малоумен първоклсник...нагоре-надолу
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Цитирай Първоначално написано от pifiella Виж мнението
    e викаха директори,караха й се,че имало само още една резервна бланка.Ама то беше писано като от малоумен първоклсник...нагоре-надолу
    момиче!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си