.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1089

Hybrid View

Мега фен Аватара на SurfSky
    Цитирай Първоначално написано от lqlq89 Виж мнението
    ^^
    Aма къде сте писали по-точно?
    Аз на мястото където пише ''Не попълвай'' ,там дет квесторите проверяват после,ми падна химикала и стана една точка

Цитирай Първоначално написано от SurfSky Виж мнението
    Аз на мястото където пише ''Не попълвай'' ,там дет квесторите проверяват после,ми падна химикала и стана една точка
    Дано не я забележат и дано не забележат и моята драскотина, която направих без да искам. Директорът я изтри с една гумичка, но се виждаше съвсем малко и ако решат да направят проблем... Просто не знам :Д

А, да. Миналата година на целия клас идваше да откачим, защото от Пазарджик измислиха да ни правят външно оценяване по математика, за 11 клас, 2 седмици преди края на учебната година, като се има в предвид, че математика ни е трудна на всички... Направо полудяхме. Имахме само 4-5 часа до края на учебната година и направихме някакъв преговор, но за щастие нямаше никакво външно оценяване, но ако имаше... Ужас!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от kircho940 Виж мнението
    А, да. Миналата година на целия клас идваше да откачим, защото от Пазарджик измислиха да ни правят външно оценяване по математика, за 11 клас, 2 седмици преди края на учебната година, като се има в предвид, че математика ни е трудна на всички... Направо полудяхме. Имахме само 4-5 часа до края на учебната година и направихме някакъв преговор, но за щастие нямаше никакво външно оценяване, но ако имаше... Ужас!
    остави средното ... във всички университети се учи висша математика..

Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    остави средното ... във всички университети се учи висша математика..
    Там пък вече не знам какво ще се случи с мен... Аз тази не разбирам, какво останало за висша математика...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от kircho940 Виж мнението
    Там пък вече не знам какво ще се случи с мен... Аз тази не разбирам, какво останало за висша математика...
    тя няма нищо общо с нашата математика..
    но я искат защото развива ума... глупости само..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си