.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Повече от фен

Red face ФЕТ БЪРНЪР

Здравейте!
    Аз съм момиче на 17 и си взех фетбърнър- REDz. Ще Ви помоля ако някой има опит с този продукт да сподели дали има резултат и т.н Пиши,че се пие сутрин на гладно по 1 таблетка и после 30 мин.преди тренировка - отново. След няколко дена може да се увеличи дневната доза- 2 сутрин и 2 преди тренировка. Моля,наистина тези,които имат познания да споделят.Също така ходя 3 пъти седмично на фитнес и хапвам здравословно!
    Благодаря предварително!
    (sun)~{}*

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    всичко ти зависи от хранителния режим .. тоя фет бърнър само помага
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Повече от фен Аватара на marrcandy
    От фат бърнър нищо не може да ти стане.
    1 вариант - да отслабнеш,Зависи колко килограма Имаш да сваляш
    2. Да ти става зле- ако имаш непоносимост към кофеин
    Този фат бърнър не съм го ползвала,но съм ползвала по-силни.
    Каквото пише на опаковката това правиш. Всеки си има собствена дозировка.
    Общо взето ще те накара да се потиш,да си изнервена,да не се чувстваш гладна,и може би ще си по енергична. Това е. Нищо страшно.
    Естествено трябва ти режим на хранене и тренировки за добър ефект, иначе само се си даваш парите

Град
    село Горно надолнище
    също ти става зле, като го предозираш.. гадене, крампи и тем подобни
    гледай кви количества л-карнитин има в капсула.. оптималните количества варират от 2 до 4 грама л-карнитин, дневно
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Повече от фен
    Благодаря!
    (sun)~{}*

miss_sweet12
    Guest
    тея работи не помагат ...не е нужно да гълташ таблетки, така и така до нищо добро няма да те докарат ....здравословно хранене, спорт и постоянството ...ако го имаш зарежи друго

Да при спортисти не помагат. Но при дебелаци без физическо натоварване помагат,защото ги карат да не се тъпчат.

Супер фен Аватара на D*Rose
    Аз май имам нужда от фет бърнър.. не съм 'дебелак', нямам излишни килограми, но имам излишни мазнини.. 172см/71кг ще използвам темата да попитам дали ми трябва такъв препарат?

Нямам снимки, но имам коремче

Град
    село Горно надолнище
    172см на 71кг е МНОГО общо понятие

л-карнитин може да се лапа дори при качване на маса ... просто транспортираш мастия запас за енергия в по-големи количества за единица време
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Ако мазнините са ти само на корема и искаш плочки,изчисти си храната. Яж по-малко мазнини и въглехидрати. Ако тренираш тежко - махни само лошите мазнини и захари като чипсове,шоколади и т.н.

Аз ползвам Липотропен фет бърнър ( без кофеин ). Това дали ще ти помогне зависи само от хранителния ти режим.
    Яж повече месо, зеленчуци и намали въглехидратите ( плодове, сладки, тесто ). Не се лишавай от полезните мазнини, защото мазнините играят много важна част в процесите на организма ( зехтин, ядки, млечни продукти ( без прясно мляко ) - от сигурен източник ). Яж по пет пъти на ден. Първо си сметни калорийния баланс и махни 25 % от него - така без гладуване ще отслабнеш ТРАЙНО. НЕ гладувай - НИКОГА. Пий по 2 л. минимум вода на ден.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си