.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

ускорител за тен ?

http://apteka.framar.bg/30005425/%D0...82%D0%B5%D0%BD Добро ли е ? Решила съм тая година да хващам доооста тен и се чудя дали действа?
    Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!

Супер фен Аватара на mlakniwe
    да, само че тук е 7лв Аз съм момче много бял и за 3-4 дни ако стоиш по-1-2 часа почерняваш, аз за 2-3 дни дори станах с доста як тен /латино/

Голям фен Аватара на .Wonder
    Конкретно за този продукт изобщо не мога да помогна, обаче миналата година ползвах слънцезащитен крем на същата марка и миришеше уникално, предполагам и този е така, така че дори да не действа в това да ускорява тена, поне сигурно ще мирише прекрасно

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Аз съм доволна от този. Миналата година го ползвах и ако не друго поне тена става по-хубав.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Фен Аватара на Mitizaro
    Град
    Бургас
    Слуши ся... кажи на гаджето да се източи върху теб. После отиваш тъй на плажа (ама хубаво го размажете). Ше ИЗгоРИШ на малки човечета - тамън все едно имаш лунички!!

секси, а?

Цитирай Първоначално написано от Mitizaro Виж мнението
    Слуши ся... кажи на гаджето да се източи върху теб. После отиваш тъй на плажа (ама хубаво го размажете). Ше ИЗгоРИШ на малки човечета - тамън все едно имаш лунички!!

секси, а?
    изключително мерси за остроумния отговор , впечатлени сме
    Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!

ти честно ли очакваш с тея кремчета да станеш черна .. сигурно ще ти отнеме месец .. аз направих униклания тен замо за 1 ден и при това сама си направих лосиона по рецепта на аптекарка .. купуваш си едно шишенке бадемово масло което е около 2/3 лв сиваш го в едно фърскало и останалата празна част е допулваш с зехти .. отиваш на плажа мажеш се цялтата и за max 3 часа си с перфектен и равномерен тен

Супер фен Аватара на weheartiit
    ^ о това ми звучи много интригуващо ,ако наистина за 3 часа ще хвана тен.
    обаче мисля,че е доста вредно за кожата

Еми не мисля , че би ми отнело месец , тъй като от няколко дена се пека и хората ме питат дали съм ходила на сулариум. Следователно с един такъв ускорител , би трябвало нещата да се случват още по-бързо.

Мега фен Аватара на SurfSky
    Чувал съм че хората се мажат с олио , за да изгорят по бързо Вземаш малко от фритюрника ( може после да миришеш на пържени картофки или риба,ма нищо)

ти да видиш... От тиган след пържене на кюфтета не може ли !? |-( ;d

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си