- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбена съм
Здравейте..
Попринцип не обичам форумите, но за случая реших да направя изключение.
Искам да ви разкажа моята кратка история и да ви помоля за съвет.
От Кюстендил съм, на 13 съм и съм влюбена в най-сладкият мъж на света, той е просто перфектен, мил, сладък и знае как да се държи с всеки, също така е и много начетен и умен.
Проблема е, че той не ме забелязва, най-вероятно защото той е на 18
А аз съм малка, 13 годишна пикла..
Синеок, висок, атлетичен,умен, много е сладък и много добре се държи с мени има най-сладкото куче - немска овчарка е ;3
Понякога лъжа, че сестра ми много обича кучето, и я карам да си играе с овчарката, за да може аз да прекарам малко време с него, а той е внимателен и мил. Когато погледите ни се засекат направо умирам.
Той е добрият батко на квартала, излиза да се набира пред тях на лостовете и пуска кучето, всички деца го обожават, говорят си, играят си с кучето, той ги вдига и си играе с тях, много е мил и внимателен.
Но не ме забелязва, аз се опитах да му намекна на няколко пъти, даже се опитах да го целуна, но той май не се усети.![]()
Не знам какво да правя много съм влюбена в него.. Толкова е умен и добър и мил и сладък и всичко е ;3 ..
Страх ме е, той тази година е абитуриент, и съответно на есен ще влиза студент. Искам да съм с негоДа го гушкам и да го целувам. А той ще влезе да учи, много ме е страх, хора помагайте!
Кажете ми какво да правя? Как да му привлека вниманието? Искам го!Моля ви
Влюбена съм
![]()
Последно редактирано от Тошка : 05-18-2013 на 18:33
Кажи му в прав текст това, което казваш на нас. Ако той изпитва същото към теб, ще ти отвърне. Ако не - няма страшно, няма да е последният.![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Той говори ли си с теб?
Проявява ли някакъв по-различен интерес?
Не знам защо питам, тъй като е малко вероятно 18 годишно момче да хлътне по 13 годишно момиче, не е невъзможно, ама е малко възможно.
prosto_chovek - не мога, в живота му има друго момиче.. те вече не са заедно, но съм го виждала да говори по телефона, с много болка.. понякога го виждам как стой на гаража си и плаче..![]()
DisappointedDreamer - не разбрах?
Wednesday666 - Дааа, говори с менИ понякога ме гушка, но първо аз му се бутам, а и той ме гушне някакво само за да ми направи хубаво все едно, а после ме пуска веднага.
Искам го.![]()
Няма да те погледне 18 годишен. Дечко си :с
Ами все си мисля, че е малко голям за теб и е слабо вероятно да те харесва по този начин, но пробвала ли си да му кажеш?
Смисъл да, ясно, пробвала си да го целунеш, но говорила ли си за чувствата си?
^И ко ще постигне тъй? Оня ще се разчувства и ще бъдат Ромео и Жулиета (без трагичния край)?
Не, ако седне и говори с него, той да й обясни нещата, поне няа да е толкова кофти.
Ние к'во, ще си плямпаме, ама в крайна сметка сме непознати и странични хора.
Нека иде говори с него, да й каже, че не е заинтересован, да й е гадно нек'во време и да го преживее.
DisappointedDreamer - знам, мен това ме притеснява, но смятам, че мога да му предложа много.
Wednesday666 - Знам, че е голям за менпробвах да му кажа, но все не можем да останем сами
все е пълно с хора около нас, аз постоянно го прегръщам, бутам му се, говоря си с него, смея се на шегите му, но когато ме погледне се изчервявам и не мога да му кажа. Поне да останем сами.
![]()
Не ти трябва да сте сами. Но и с тази разлика на тези години, мисля, че е по - добре да си търсиш някой на твоите години. Идеализираш баткото.
Но аз го искамМного съм влюбена, момчетата на моите години, само ме обарват и ме закачат, а той е мил и романтичен.. знам го
говорили сме си.. много е добричък.. много е сладък
искам го!
DisappointedDreamer - Мога да му предложа любов, целувки, щастие, ще го гушкам и ще го обичам.![]()
"От Кюстендил съм, на 13 съм и съм влюбена в най-сладкият мъж на света " въпросният 18 годишен мъж могат да го съдят и все пак , ако си много по-зряла от връстниците си мх може би не знам , но ако момчето е сериозно не знам дали би тръгнал с малолетна , изчакай да навършиш 14 по-добре , но тогава не скачай на 20 годишните .
Не знам дали любовта ти ще остане несподелена , но все пак има много красота и невинност в историята , като цяло е нещо като първите уроци , които те променят и те карат да израстнеш емоционално
Добре аз ще направя 14 юли месец
Това не мисля, че е от значение..
той пак ще е на 18
4 години не смятам, че са голяма разлика.. много го искам
![]()
Сладък е! Умен е, и красив.. и има прекрасна брада..![]()
Офф не знам какво да правя.. Дали ако му кажа, имам някакъв шанс?
Той завърши тази седмица, а доколкото зная ще учи в Симеоново, УНСС и още 2 ама ги забравихсмисъл един от тях.
да , ако са и четирите надали ще има време за сериозна връзка
Много съм влюбена, той е идеалният за мен
но съм много срамежлива..а и факта, че той тъжи за друга ме притеснява
И не искам да го гледам тъжен, защото и аз съм тъжна, когато той е..
![]()
Виж сега, вкарваш се в истории, които са без основание. Той е голям за теб. Както ти казах, ако искаш, отивай да му признаваш, че го харесваш, няма лошо. Съдбата обича смелите. Обаче това вече ми звучи пресилено - когато е тъжен, и ти да си. Успокой се малко, всичко е наред.
Всъщност нищо не можеш да му предложиш освен секс, което дори може да му навлече беля. Момчето е на възраст, в която вече трябва да мисли за образованието си, а не да търчи след разгонени (влюбени) момиченца. След време, когато иска сериозна връзка, евентуално жена и деца, то ти още няма да си се наживяла. Ще ти е до дискотеки, излизания, пиянски вечери...
Нали не си мислиш, че ще те чака? Коя си ти? Една от многото по света, която си мисли, че има чувства. Нищо няма да стане между вас и това е от ясно по-ясно, колкото и да ти се иска някой да ти каже "не се предавай"...
Седни си на детския задник и си учи уроците! Прочети някоя друга книжка... Играй на фунийки... Бе прави си детските работи и остави батковците на спокойствие. Рано ти е още!