.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42
    Тошка
    Guest

Влюбена съм

Здравейте..
    Попринцип не обичам форумите, но за случая реших да направя изключение.

Искам да ви разкажа моята кратка история и да ви помоля за съвет.

От Кюстендил съм, на 13 съм и съм влюбена в най-сладкият мъж на света, той е просто перфектен, мил, сладък и знае как да се държи с всеки, също така е и много начетен и умен.
    Проблема е, че той не ме забелязва, най-вероятно защото той е на 18
    А аз съм малка, 13 годишна пикла..
    Синеок, висок, атлетичен,умен, много е сладък и много добре се държи с мен и има най-сладкото куче - немска овчарка е ;3
    Понякога лъжа, че сестра ми много обича кучето, и я карам да си играе с овчарката, за да може аз да прекарам малко време с него, а той е внимателен и мил. Когато погледите ни се засекат направо умирам.
    Той е добрият батко на квартала, излиза да се набира пред тях на лостовете и пуска кучето, всички деца го обожават, говорят си, играят си с кучето, той ги вдига и си играе с тях, много е мил и внимателен.
    Но не ме забелязва, аз се опитах да му намекна на няколко пъти, даже се опитах да го целуна, но той май не се усети.
    Не знам какво да правя много съм влюбена в него.. Толкова е умен и добър и мил и сладък и всичко е ;3 ..
    Страх ме е, той тази година е абитуриент, и съответно на есен ще влиза студент. Искам да съм с него Да го гушкам и да го целувам. А той ще влезе да учи, много ме е страх, хора помагайте!
    Кажете ми какво да правя? Как да му привлека вниманието? Искам го! Моля ви Влюбена съм
    Последно редактирано от Тошка : 05-18-2013 на 18:33

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Кажи му в прав текст това, което казваш на нас. Ако той изпитва същото към теб, ще ти отвърне. Ако не - няма страшно, няма да е последният.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Тошка Виж мнението
    Влюбена съм

Тошке, намери формула за ускорител на растежа.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Той говори ли си с теб?
    Проявява ли някакъв по-различен интерес?

Не знам защо питам, тъй като е малко вероятно 18 годишно момче да хлътне по 13 годишно момиче, не е невъзможно, ама е малко възможно.

Тошка
    Guest
    prosto_chovek - не мога, в живота му има друго момиче.. те вече не са заедно, но съм го виждала да говори по телефона, с много болка.. понякога го виждам как стой на гаража си и плаче..

DisappointedDreamer - не разбрах?

Wednesday666 - Дааа, говори с мен И понякога ме гушка, но първо аз му се бутам, а и той ме гушне някакво само за да ми направи хубаво все едно, а после ме пуска веднага.
    Искам го.

Град
    София, България
    Няма да те погледне 18 годишен. Дечко си :с

Ами все си мисля, че е малко голям за теб и е слабо вероятно да те харесва по този начин, но пробвала ли си да му кажеш?
    Смисъл да, ясно, пробвала си да го целунеш, но говорила ли си за чувствата си?

Град
    София, България
    ^И ко ще постигне тъй? Оня ще се разчувства и ще бъдат Ромео и Жулиета (без трагичния край)?

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    ^И ко ще постигне тъй? Оня ще се разчувства и ще бъдат Ромео и Жулиета (без трагичния край)?
    Не, ако седне и говори с него, той да й обясни нещата, поне няа да е толкова кофти.
    Ние к'во, ще си плямпаме, ама в крайна сметка сме непознати и странични хора.
    Нека иде говори с него, да й каже, че не е заинтересован, да й е гадно нек'во време и да го преживее.

Тошка
    Guest
    DisappointedDreamer - знам, мен това ме притеснява, но смятам, че мога да му предложа много.

Wednesday666 - Знам, че е голям за мен пробвах да му кажа, но все не можем да останем сами все е пълно с хора около нас, аз постоянно го прегръщам, бутам му се, говоря си с него, смея се на шегите му, но когато ме погледне се изчервявам и не мога да му кажа. Поне да останем сами.

Не ти трябва да сте сами. Но и с тази разлика на тези години, мисля, че е по - добре да си търсиш някой на твоите години. Идеализираш баткото.

Град
    София, България
    Какво можеш да му предложиш?

Тошка
    Guest
    Но аз го искам Много съм влюбена, момчетата на моите години, само ме обарват и ме закачат, а той е мил и романтичен.. знам го говорили сме си.. много е добричък.. много е сладък искам го!

Тошка
    Guest
    DisappointedDreamer - Мога да му предложа любов, целувки, щастие, ще го гушкам и ще го обичам.

Повече от фен Аватара на analgin
    "От Кюстендил съм, на 13 съм и съм влюбена в най-сладкият мъж на света " въпросният 18 годишен мъж могат да го съдят и все пак , ако си много по-зряла от връстниците си мх може би не знам , но ако момчето е сериозно не знам дали би тръгнал с малолетна , изчакай да навършиш 14 по-добре , но тогава не скачай на 20 годишните .
    Не знам дали любовта ти ще остане несподелена , но все пак има много красота и невинност в историята , като цяло е нещо като първите уроци , които те променят и те карат да израстнеш емоционално

Тошка
    Guest
    Добре аз ще направя 14 юли месец Това не мисля, че е от значение.. той пак ще е на 18 4 години не смятам, че са голяма разлика.. много го искам
    Сладък е! Умен е, и красив.. и има прекрасна брада..
    Офф не знам какво да правя .. Дали ако му кажа, имам някакъв шанс?

и учи в богословски факултет ?

Добре аз ще направя 14 юли месец Това не мисля, че е от значение.. той пак ще е на 18 4 години не смятам, че са голяма разлика.. много го искам
    Сладък е! Умен е, и красив.. и има прекрасна брада..
    Офф не знам какво да правя .. Дали ако му кажа, имам някакъв шанс?
    Еми пробвай, де. Помисли си реално какво ще загубиш, ако пробваш? Нищо. Пробвай. Едва ли ще стане, но нищо не ти пречи да търсиш щастието.

Тошка
    Guest
    Той завърши тази седмица, а доколкото зная ще учи в Симеоново, УНСС и още 2 ама ги забравих смисъл един от тях.

да , ако са и четирите надали ще има време за сериозна връзка

Тошка
    Guest
    Много съм влюбена, той е идеалният за мен
    но съм много срамежлива.. а и факта, че той тъжи за друга ме притеснява И не искам да го гледам тъжен, защото и аз съм тъжна, когато той е..

Виж сега, вкарваш се в истории, които са без основание. Той е голям за теб. Както ти казах, ако искаш, отивай да му признаваш, че го харесваш, няма лошо. Съдбата обича смелите. Обаче това вече ми звучи пресилено - когато е тъжен, и ти да си. Успокой се малко, всичко е наред.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението

Тошке, намери формула за ускорител на растежа.
    хаахахахха
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    DisappointedDreamer - знам, мен това ме притеснява, но смятам, че мога да му предложа много.
    Всъщност нищо не можеш да му предложиш освен секс, което дори може да му навлече беля. Момчето е на възраст, в която вече трябва да мисли за образованието си, а не да търчи след разгонени (влюбени) момиченца. След време, когато иска сериозна връзка, евентуално жена и деца, то ти още няма да си се наживяла. Ще ти е до дискотеки, излизания, пиянски вечери...
    Нали не си мислиш, че ще те чака? Коя си ти? Една от многото по света, която си мисли, че има чувства. Нищо няма да стане между вас и това е от ясно по-ясно, колкото и да ти се иска някой да ти каже "не се предавай"...
    Седни си на детския задник и си учи уроците! Прочети някоя друга книжка... Играй на фунийки... Бе прави си детските работи и остави батковците на спокойствие. Рано ти е още!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си