.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 84
    Цитирай Първоначално написано от cvetitoyoy Виж мнението
    мен лично ме отвращават повечето момчешки дълги коси са неподдържани и мръзни ...а и до сега не съм виждала момче на което да му отива повече с дълга отколкото с къса коса. Когато са с къса много повече им се открива лицето
    +1 ама тези, които поддържат личната си хигиена на по - високо ниво ми допадат ;3

Как да кажа..не съм фенка на дългите коси при момчетата,но определено ги предпочитам пред прически 'тип Бийбър' ..Също така момчетата, които като се подстрижат 1-ви номер и се вживяват в ролята на 'гангстери' , са в пъти по-смешни от тези с дълга коса..!

Дълга, дълга, колко да е дълга... Всичко е строго индивидуално, но са изключително малко мъжете, на които им отива дълга коса. Аз най-харесвам момчета с коса до врата, ама не някаква зализана, ами малко по-рошава (не несресана обаче), но пък не на всеки му ходи. Примерно ей тоя пич от профилната ми има много яка коса (за моя вкус).

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Не харесвам на всеки,но ще ви покажа един мъж-мечта (за мен),който обаче е с дълга коса.И му отива мнооооого

http://gossipextra.com/wp-content/up...noah_pull1.jpg
    http://media.nbcchicago.com/images/6...urb_joakim.jpg
    Не може да отречете,че е як

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Маймуна.

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Признавам си, че предпочитам късата коса, защото винаги съм мислила, че дългата е за жени. Все пак, ако на момчето му отива, бих го възприела.

Зависи , на някой им отива , на други-не
    I love music and dance

Супер фен
    Град
    България
    Аз пък много харесвам мъже с дълга коса,особено ако е къдрава
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

ами по принцип не ми допадат особено но си има и някой изключения има големи сладури с дълга коса но не чак пък до кръста :*
    но категорично съм за късокосите момчета :P

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Зависи от момчето. На някои им отива,на други не. Естествено, сигурна съм,че с някоя яка къса прическа би им отивало повече,нооо... това е въпрос на личен избор. Ходила съм с момче с дълга коса. Неговата беше/е по- дълга и гъста от моята и постоянно ни зяпаха , когато излизахме. Беше ми неудобно и не ми харесваше всички погледи да са вперени в нас , особено в него. Чувала съм коментари по наш адрес...
    Като цяло не ме интересува чуждото мнение и не могат да не управлява по никакъв начин с кого да ходя, но наистина си е кофти всеки път да те оглеждат ,като излезеш.

Зависи на някои им отиват, на други не. А какво мислите за този вид прически http://prikachi.com/images/17/6335017r.jpg Според мен става гадно ако се остави толкова много коса отгоре. А тази ми харесва http://prikachi.com/images/29/6335029G.jpg , а на вас?

На някои хора им отиват на други - не. Аз съм обаче против това да са със женски коси момчетата. Нали трябва да са готини!

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Педераси!

Супер фен Аватара на tireheb
    който нема дълга коса е тъп

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    единствено Джони Деп ми харесва

Супер фен
    Град
    България
    http://www.youtube.com/watch?feature...&v=yGgTbqbCizM

този с русата коса е прекрасен :3
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Аз си мисля да пробвам да си пусна дълга коса, някъде малко под раменете, но още се чудя...

Зависи от момчето ... има такива които са супер сладките с дълга коса и такива на които просто не им отива. Аз лично нямам против момчетата с дълга коса, дори съм харесвала такива.
    А и определено предпочитам момче с дълга коса, отколкото остриган нула номер ...

Цитирай Първоначално написано от cvetitoyoy Виж мнението
    мен лично ме отвращават повечето момчешки дълги коси са неподдържани и мръзни ...а и до сега не съм виждала момче на което да му отива повече с дълга отколкото с къса коса. Когато са с къса много повече им се открива лицето
    напълно съгласна съм с теб

Ау ужас изобщо не ми харесва,отвращава ме,буквално,особено,ако е на по-възрастен мъж. (puke)

Супер фен Аватара на skornex
    Цитирай Първоначално написано от cunt Виж мнението
    Кур за метълите.
    кур за майка ти
    F$@k suicide silence!

Ето този е трепач http://i208.photobucket.com/albums/b...orgfashion.jpg сякаш ми казва ела тук котенце.. хаха има типове които ми допадат, но повечето момчета не си поддържат косата чиста.

Определено не ми допадат такива мъже :Д

Сякаш тази мода е отминала вече,много рядко виждам момчета с дълга коса,поне аз ..Строго индивидуално е на някои им отива-на други не.Зависи от човека и косата-ако примерно е някаква къдрава и да върви нагоре-няма да ми хареса.Каквото и да си говорим късата се поддържа много по-лесно,пък и лятото...Предпочитам къса.

Има момчета, на които им отива Но задължително да я поддържат добре - и най-готиното лице няма да направи добро впечатление, ако е обградено от мазна и проскубана коса

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си