- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- КЪДЕ СТЕ СВИНЕ
В момента и ти си част от тези общи, клиширани и наизустени теории. Думите ти звучат като на човек, мислещ си, че само той е живял. Не, не си живяла само ти и не, не си достигнала само ти до тези изводи. Както казах добре си се оправям.
Поне да ме бяхте посъветвали преди 3 години, въпреки че и тогава знаех в какво се вкарвам.
Впрочем темата беше за футбол
Последно редактирано от shadow4e : 05-22-2013 на 12:27
Именно ти си един пример за модел от определено стадо. Коренни промени са настъпили при теб, тъй като си последвала изцяло чужд модел на мислене, държание и действие. Всички тези твои разбирания са чути и повлияни от хора/съфорумци(не ми се изброяват сега никове, а и ти си ги знаеш).
Представяш ли си каква си била преди да се повлияеш? Пълна противоположност? И това всичко от един тийн форум, от постове на определени хора, а след това приема по-силно развитие. И сега ти си доволна, харесваш се такава новопросветена. Разбира се, в това няма нищо лошо, но до кога? След някоя друга година нов модел ли ще има? И да, няма нужда да си обясняваме, растем, променяме се, срещаме нови хора, въпросът е за хамелеоните като вас, които се променяте така бързо под чуждото влияние. Не съм сама, не се приемам като нечуванамегаинтереснанекл иширанаиуникалнапосебеси личност, но не допускам лесно чуждото влияние, което ми позволява да имам една кошничка повече индивидуалност.
Права си за темата, съжалявам, че излязох от нея, но аз от футбол не разбирам така или иначе.![]()
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
Само не разбрах как вие решихте кое е истинското ми аз, експерт психолози. Това, което мислите, че е било, всъщност е период, в който бях в дупка и бях сдухана. Сега съм си същата като преди това. Е може и да не ви харесва, но аз съм доволна и усмивката е отново на лицето ми.
Говорите обаче за различни неща. На РедАрми и прединят път му отвърнах тук, защото бяха пълни глупости за глобаловци и кофаджии. Педигрии обаче говори за нещо съвсем друго, а нямам намерение личния си живот да го изтипосвам тук, така че ще получи отговор на ЛС.
За колко пари бат Венци ще ни даде мача?
А) 6000 марки
Б) 100 000лв.
В) Карвальо+Гаджев и 3кг свински врат без кост
Г) пост зам.мустакат боклик, агент Тара2
А шадоуката е от СЗ и е една от арестуваните в акцията!
бат венци си го биете и без да ви го дава, ама тоя път ще играят и пачките на домуса
Ами да де, нали това казвам и аз... колко трябва да даде Мустакатия, за да не ни скачат, ами да полегнат?
70% от офертата на тотогорец мисля, че ще свърши работа. :д
модерният футбол е... толкова жалък, такава мафия, такова нежелание за игра.. че дори не искам да си губя времето да го гледам, без значение български, английски или какъвто и да е.. и все пак с малки изключения
http://www.youtube.com/watch?v=TE--go1OAGg
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
Разград - горд побратим Орла,если вы ,болгары,понимаете о чем я)))
I do, but the football team from Razgrad has nothing in common with the city. Just a mobster with millions and they became famous, and teams with history and tradition fade in dust.
Against modern football.
Под една публикация на новата ултрас фракция на Лудогорец - Green ladies
ахахахаххахаха :Д
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Ко каза, ко?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
ЛЕВСКИ СОФИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ
Опа, не![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Последно редактирано от prosto_chovek : 05-25-2013 на 17:14
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Не гледам футбол, ама един авер им е голям фен (ходи на мачовете с хора от агитката и тн) и мисля да се ебавам малко![]()
n00bs
аре ЧЕСТИТО шампиони хахахаха а да ви еба майката бе наркомани сектор б на хероин
ИМА ГОСПОД ЕЙ бухахахахах умирам си от кеф
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Та къде сте сега, шампиони?
Честита ви 27ма титла... оп, обърках... някой друг път в бъдещето...![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Много ми е интересно това, че третите се смеят на вторите, че не са шампиони.Иначе един фен е фен не тогава, когато ходи да чупи пейките на стадиона, а когато подкрепя отбора дори тогава, когато пада.
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Лудогорец са си най - силният отбор реално, никой не може да го отрече. Ама и ботев се бяха засилили, в един момент имаха шанс да се борят за първото място.
Вие не сте фенове на ЦСКА, вие сте АНТИлевскари, затова не мисля да се занимавам с вас.
Не знам с какви очи говорите, гледайте си вашия отбор.
А Кольо и НякваНиква, дето не сте стъпили на един мач и дори не сте от София и не разбирате от футбол, да ми плямпате и да се радвате само на загуби на Левски, защото това е в природата на антилевскарите... е толкова нелепо, колкото и жалко.
Мен пък не ме е срам, преди няколко месеца малцина са си правили илюзии, че ще станем шампиони, а все пак показахме някакъв дух и хъс, качества не, какъвто липсваше доста години.
В Левски се работи по абсолютно грешен начин в почти всяко едно отношение, но това няма да ме откаже от любовта ми и подкрепата към отбора и по-скоро името и идеята, не ръководството и футболистите...
Всички сте фенове, когато отбора ви печели.
Да ви е честита титлата, днес сте фенове на Лудогорец, другата година, ще бъдете на Ботев Пловдив...
Това си е пълно описание на "феновете" на ЦСКА и Левски. След 1-2 лоши мача и остават само обичайните заподозрени по стадионите, после след 1-2 добри мача почва леко-полека посещаемостта да придобива прилични размери. Миналата година бяха така беше при ЦСКА, сега при вас. Просто в България няма много "истински" фенове, които да им пука за любимите им отбори и в лошите дни. Да не говорим, че все повече подрастващи са "фенове" на Барселона, Юнайтед и т.н...
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-