.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 86

Hybrid View

Супер фен Аватара на kosder
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Всички сте фенове, когато отбора ви печели.
    Това си е пълно описание на "феновете" на ЦСКА и Левски. След 1-2 лоши мача и остават само обичайните заподозрени по стадионите, после след 1-2 добри мача почва леко-полека посещаемостта да придобива прилични размери. Миналата година бяха така беше при ЦСКА, сега при вас. Просто в България няма много "истински" фенове, които да им пука за любимите им отбори и в лошите дни. Да не говорим, че все повече подрастващи са "фенове" на Барселона, Юнайтед и т.н...
    МОМЧЕ

Penguin power!!
    Империята се разраства-.-

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    Цяла седмица слушам от приятели ДУХАЙТЕ ПРАСЕТА 27 и сега след като се осрахте и ни обяснявахте кви сте шампиони и колко сте велики ние сме антифеновете ли бе? Я виж само тоя дето е направил темата кво му е заглавието КЪДЕ СТЕ СВИНЕ ,а не ШАМПИОНИ СМЕ примерно. И да супер много ми е кеф ,че е така по най-болезнения начин загубихте титлата . Първо,защото изобщо не я заслужихте и второ ,защото наглостта на повечето ви фенове и ръководни фактори в отбора е безгранична. Всичко се връща. А и не ми обяснявай как ти не си се кефел миналата година лудогорец като ни би в последния кръг.
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Супер фен Аватара на kosder
    Цитирай Първоначално написано от cunt Виж мнението
    Всичко се връща.
    Дано! Тамън вие с говедата няма да видите титла близо 40 години.
    МОМЧЕ

Penguin power!!
    Империята се разраства-.-

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от cunt Виж мнението
    Цяла седмица слушам от приятели ДУХАЙТЕ ПРАСЕТА 27 и сега след като се осрахте и ни обяснявахте кви сте шампиони и колко сте велики ние сме антифеновете ли бе? Я виж само тоя дето е направил темата кво му е заглавието КЪДЕ СТЕ СВИНЕ ,а не ШАМПИОНИ СМЕ примерно. И да супер много ми е кеф ,че е така по най-болезнения начин загубихте титлата . Първо,защото изобщо не я заслужихте и второ ,защото наглостта на повечето ви фенове и ръководни фактори в отбора е безгранична. Всичко се връща. А и не ми обяснявай как ти не си се кефел миналата година лудогорец като ни би в последния кръг.
    На мен ми е ясно, че и сред нашите също е пълно с дебили, които не знаят къде са намират и защо живеят.
    В тази или в другата тема направих забележка, че заглавието е тъпо.
    А аз не бързах да празнувам, бях наясно, че след най-голямата битка войната не е свършила и остана още една.
    Само, че аз гледам футбол от много време и знам, че всичко се случва, че Славия ще има сериозна мотивация да ни скочи, ако вземат нещо от нас...ама ние не сме Ман Юнайтед, които ще треснат Уиган (примерно), дори да им се дават всичките пари на света, защото нямаме класата, която би трябвало да имаме.

Еми да ти кажа бях със смесени чувства, защото мразя селяните много повече от чорбарите, все пак чорбари имам приятели, ама селяни - не.
    Иначе ако е имало някакво вътрешно удоволетворение, не съм го демонстрирал явно, освен на заслужилите го.

Иначе факт е, че селяните са по-добрия отбор, въпреки че ако нас са ни подпирали, тях също, не по-малко от нас, това с чиста съвест го казвам, но няма значение, бяха по-добри.
    Но този отбор трябва да спре да съществува в най-скоро време.
    Домусчиев да бъде разстрелян, "Лудогорец арена" да бъде превърната в трудов лагер ().
    Шибаните селяни убиват още повече футбола у нас.
    Футбола е за феновете! Не за болните селски комплексарски мечти на селски тарикат и мафиот...или пък за лелките и резаните селтаци, на които им се дават кебапчета и им се плаща, за да ходят на мачове.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си