Здравейте!Аз съм момиче от Велико Търново на 18 години и съм нова в този форум.Не знам дали темата е за тук,затова ще помоля да се премести,ако не е.
Та както казах съм на 18 и досега не съм имала полови контакти с момчета,по простата причина,че не съм срещнала точния човек.Но вече мисля,че ми е време,затова и пиша тук,да ми кажете вашето мнение по въпроса!
От скоро време излизам в компания,в която има две момчета,които доста си падат по мен и аз по тях.Истината е,че не знам кого да избера.Излизала съм и с двамата поотделно и мога да кажа,че са ми приятни и двамата.Само че тук идва и раздвоението,защото едното момче е от типа хора,които нямат определена цел в живота,а живеят за мига.Има хубаво тяло,красив е,държи се добре с мен,но това,че няма конкретна цел,не ми харесва.Второто момче,за което споменах,е също мил и ми допада като характер,прекарваме си супер,и най-важното е,че има цели,които гони,и учи доста сериозно.Честно казано,аз бих избрала второто момче,но всичките ми приятелки от компанията не го харесват,защото бил леко пълен и нямал мускули като другия!
Това е накратко,няма да влизам в повече подробности.Искам да чуя мнението на женската аудитория от форума и ако може без обидни коментари.Момичета,ако вие сте на мое място,как бихте постъпили.Дайте някакви съвети,защото не искам повече да съм сама,че след няколко месеца ще бъде късно,а не искам после да съжалявам,че съм направила грешен избор или не съм направила никакъв!
Благодаря предварително на отзовалите се!