.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 70 от общо 70
    Мега фен Аватара на RagioL
    ся кво ше ми прайш проблеми само щото съм на 20 ли?

+ това питах за копчета.

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    една твоя сбъркана дума ли? Ми ти и с пунктуационните знаци си скарана май?
    Ти си яко просто момиче като гледам ...
    Твое е само това, което си изял и изпил!

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Сама си плюеш на тезата с подобен аргумент.
    Нищо подобно. Тя е кристално ясна. Ти като си мн отговорна, ако преди 20-30 години майка ти щеше да бъде спокойна за теб точно по тази причина, сега не е така. Ти можеш да си с приятели и те да кажат: хайде да ходим в тъмната уличка, а ти понеже си разумна и си имаш винаги скътани еди колко си пари, за да се прибереш, пък на всичкото отгоре си си гледала цяла вечер чашата и не си надрусана, заявяваш, че ще си хванеш такси по живо по здраво, ама таксиджията пак може да ти направи нещо, докато чакаш таксито може някой да мине и да ти лисне киселина в лицето, може някви келеши да ти хвърлят пиратка в краката и да се сбогуваш с някои части от тях, може да стане катастрофа и да те отнесе някоя кола и т.н. (Дано на никого не се случват тези неща естествено, просто давам примери от реалността.)

та тезата: има свят около теб и ти зависиш от външните фактори, не само от себе си. толкова.

Мега фен Аватара на Зайче..
    към всички, които пак се сетиха за мен - говорите някви празни работи като цяло
    няа филм направо, айде със здраве :*
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на draid
    Празна ти е главата, не нашите приказки.

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Като познаваш някъв дрисък дето е управител на дискотека не значи, че някоя пияница няма те хване от вън и да ти сложи 1 пишка в устата да мълчиш ....
    Твое е само това, което си изял и изпил!

Малко офф топик стана. Съвсем далеч съм от идеята да отида на някоя селска дискотека пълна с оигофрени и такива манячета дето ха да си порледнал кадето не трябва ха са ти е**ли м*****а. Става въпрос за някое място, посещавано от нормални хора, някое участие на група, нещо такова 2-3 пъти в месеца. Пил съм, и си знам мярката 1-2 бири най-много. Такъв голям прблем ли е да излезеш да пийнеш с приятели? Не говоря за излизане от типа "ае да се напраим леща" просто ей така да си прекараш приятно.

Мега фен Аватара на RagioL
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    към всички, които пак се сетиха за мен - говорите някви празни работи като цяло
    няа филм направо, айде със здраве :*
    Не ми отговори на въпроса.

Намери си пълнолетни приятели, които да заслужат довериетно на вашите и да те водят с тях. Работи безотказно, където и да е. Хем имаш пълнолетен придружител, хем си правиш кефа. Или пък излизай с приятели на вашите, които са пичове.)

anonymous708973
    Guest
    Пълнолетният ти придружител може да спечели доверието на вашите, но пред полицията не струва пет пари.

Мега фен
    Град
    Earth...
    ъъъъ на 16 си... Какво очакваш?

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Ако ти бях майка и аз нямаше да те пускам.
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Можеш да извикаш приятелите си във вас.

Знам, че искаш и ти да излизаш на вън вечерта, но послушай родителите си, защото те никога не ни забраняват някои неща напразно. Относно вечерния час, глобите са 300 лв. Имах един приятел, който го хванаха и трябваше да си плаща от касичката .. така че потрай си още 2 години, а после седи до колкото си искаш

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Аз на 14 не съм си и помисляла да ходя по дискотеки. Зайче, никой не казва да стоиш по цял ден у вас, излизай си, ходи по кафенца и тн, обаче мисля, че ти е малко рано за барове и дискотеки в 2-3 часа през нощта.
    И аз на 16 ходих наляво-надясно, имаше ги тия истории с фалшивите лични карти и прочие, но сега осъзнавам колко смешно е било.
    А и определено разликата в акъла между 14 и 16 е много по-голяма, отколкото между 16 и 18.

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    от Бургаския окръг сме такива от малки

Мега фен Аватара на trabi_bs
    Цитирай Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx Виж мнението
    от Бургаския окръг сме такива от малки
    особено ти ли

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    Цитирай Първоначално написано от trabi_bs Виж мнението
    особено ти ли
    майка ти

Мега фен Аватара на trabi_bs
    Цитирай Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx Виж мнението
    майка ти
    опитууу

Голям фен Аватара на sneering
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Нищо подобно. Тя е кристално ясна. Ти като си мн отговорна, ако преди 20-30 години майка ти щеше да бъде спокойна за теб точно по тази причина, сега не е така. Ти можеш да си с приятели и те да кажат: хайде да ходим в тъмната уличка, а ти понеже си разумна и си имаш винаги скътани еди колко си пари, за да се прибереш, пък на всичкото отгоре си си гледала цяла вечер чашата и не си надрусана, заявяваш, че ще си хванеш такси по живо по здраво, ама таксиджията пак може да ти направи нещо, докато чакаш таксито може някой да мине и да ти лисне киселина в лицето, може някви келеши да ти хвърлят пиратка в краката и да се сбогуваш с някои части от тях, може да стане катастрофа и да те отнесе някоя кола и т.н. (Дано на никого не се случват тези неща естествено, просто давам примери от реалността.)

та тезата: има свят около теб и ти зависиш от външните фактори, не само от себе си. толкова.
    Много final destination си гледала ..
    Единственото опасно нещо което виждам до момента на нощния живот са,групите пияни правещи се на мъже селяни от чалга баровете,който ако имаш пари и водиш по-различен от тях живот,няма да имаш никакъв допир с тях.А,има и един вид футболни хулигани,който са повече филмирани отколкото опасни.Останалото е плод на фантазиите,в тая малка и скромна държава.

Аз ако съм родител,ще възпирам до едно време и ще го пусна да ходи,и ако му хареса българския начин на забавление с кичеците и разредения алкохол,няма да има опция да се прибере повече при мен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си