- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Не ме пускат да излизам вечер
ся кво ше ми прайш проблеми само щото съм на 20 ли?
+ това питах за копчета.![]()
Нищо подобно. Тя е кристално ясна. Ти като си мн отговорна, ако преди 20-30 години майка ти щеше да бъде спокойна за теб точно по тази причина, сега не е така. Ти можеш да си с приятели и те да кажат: хайде да ходим в тъмната уличка, а ти понеже си разумна и си имаш винаги скътани еди колко си пари, за да се прибереш, пък на всичкото отгоре си си гледала цяла вечер чашата и не си надрусана, заявяваш, че ще си хванеш такси по живо по здраво, ама таксиджията пак може да ти направи нещо, докато чакаш таксито може някой да мине и да ти лисне киселина в лицето, може някви келеши да ти хвърлят пиратка в краката и да се сбогуваш с някои части от тях, може да стане катастрофа и да те отнесе някоя кола и т.н. (Дано на никого не се случват тези неща естествено, просто давам примери от реалността.)
та тезата: има свят около теб и ти зависиш от външните фактори, не само от себе си. толкова.
към всички, които пак се сетиха за мен - говорите някви празни работи като цяло
няа филм направо, айде със здраве :*
http://ask.fm/iwwkaa
Като познаваш някъв дрисък дето е управител на дискотека не значи, че някоя пияница няма те хване от вън и да ти сложи 1 пишка в устата да мълчиш ....
Твое е само това, което си изял и изпил!
Малко офф топик стана. Съвсем далеч съм от идеята да отида на някоя селска дискотека пълна с оигофрени и такива манячета дето ха да си порледнал кадето не трябва ха са ти е**ли м*****а. Става въпрос за някое място, посещавано от нормални хора, някое участие на група, нещо такова 2-3 пъти в месеца. Пил съм, и си знам мярката 1-2 бири най-много. Такъв голям прблем ли е да излезеш да пийнеш с приятели? Не говоря за излизане от типа "ае да се напраим леща" просто ей така да си прекараш приятно.
Намери си пълнолетни приятели, които да заслужат довериетно на вашите и да те водят с тях. Работи безотказно, където и да е. Хем имаш пълнолетен придружител, хем си правиш кефа. Или пък излизай с приятели на вашите, които са пичове.)
Пълнолетният ти придружител може да спечели доверието на вашите, но пред полицията не струва пет пари.
ъъъъ на 16 си... Какво очакваш?
Ако ти бях майка и аз нямаше да те пускам.
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Знам, че искаш и ти да излизаш на вън вечерта, но послушай родителите си, защото те никога не ни забраняват някои неща напразно. Относно вечерния час, глобите са 300 лв. Имах един приятел, който го хванаха и трябваше да си плаща от касичката .. така че потрай си още 2 години, а после седи до колкото си искаш![]()
Аз на 14 не съм си и помисляла да ходя по дискотеки. Зайче, никой не казва да стоиш по цял ден у вас, излизай си, ходи по кафенца и тн, обаче мисля, че ти е малко рано за барове и дискотеки в 2-3 часа през нощта.
И аз на 16 ходих наляво-надясно, имаше ги тия истории с фалшивите лични карти и прочие, но сега осъзнавам колко смешно е било.
А и определено разликата в акъла между 14 и 16 е много по-голяма, отколкото между 16 и 18.
от Бургаския окръг сме такива от малки![]()
Много final destination си гледала ..
Единственото опасно нещо което виждам до момента на нощния живот са,групите пияни правещи се на мъже селяни от чалга баровете,който ако имаш пари и водиш по-различен от тях живот,няма да имаш никакъв допир с тях.А,има и един вид футболни хулигани,който са повече филмирани отколкото опасни.Останалото е плод на фантазиите,в тая малка и скромна държава.
Аз ако съм родител,ще възпирам до едно време и ще го пусна да ходи,и ако му хареса българския начин на забавление с кичеците и разредения алкохол,няма да има опция да се прибере повече при мен.