Здравейте на 16 години съм и от известно време всичките ми приятели излизат по купони и събирания. Родителите ми обаче не ме пускат след 10 часа с тезата, че това било вечерния час и имало проверки по заведенията. Това според мен са пълни глупости. Никога не съм чувал да правят проблеми, най-много ще ти кажат да се прибираш. А майка ми говори за глоби прибирания в ареста и такива глупости. Представете си колко абсурдно ми звучи това при положение че познавам хора които са по-малки от мен които се прибират по късните часове и никой не им прави проблем. На всичкото отгоре имам и сестра на 3 години което означава, че родителите ми излизат супер рядко и задължително баба е вкъщи да я гледа, а тя е по-параноична и от майка ми. Не знам писна ми вече сигурно и цяло лято ще е така. Всички ще излизат и аз трябва цяла вечер да стоя вкъщи пред компютъра. Говорел съм с тях и постоянно ми обясняват как щели да направят проверка и трябвало да плащат глоби. Дайте някакво предложение за решаването на този проблем.