наистина се правят проверки,дори сега всяка година началото на лятото ги засилват доста,глобите също са добри,така че не са ''глупости'' ...на 16 е нормално да искаш да излизаш,но пък всяка вечер за какво ти е дискотека и бар ? ако беше по рядко можеше и да опитваш да ги навиеш... и не че нещо,но до някъде и ти имаш вина,че не те пускат - може би не си им показала,че си отговорен човек,а като ти гледам и писаниците и на мен ми прави впечатление,че далеч не си информирана колкото трябва ( това повярвай ми ти го казва човек със строги родители) аз също на около 14 се прибирах когато ми кажат,не ходех където нашите не даваха и т.н. след като видяха,че ги слушам,че не пуша,не пия ей така изведнъж почнаха да ме пускат навсякъде.. в момента ако кажа на баща ми ''тая вечер съм на дискотека/бар с приятели/съученици'' ще ми каже само ''пари имаш ли си '' ... обаче това доверие съм го изградила и повярвай ми не по лесния начин... от много неща съм се лишавала,прибирала съм се в 9,а приятелите ми са били навън до 11 ( примерно щото тогава за мен това беше късен час) и т.н. .. за това вместо да мрънкаш гледай да ги слушаш и от време на време ( за рожден ден,събиране някъде - абе неща,които не стават през ден) да ги помолиш да те пуснат и да ги убедиш,че нищо лошо не правиш ( и наистина да е така щото иначе и следващите 2 години ще се прибираш в 10)