И аз съм на 16 и не ви разбирам вас, връстниците ми, дето ходите по дискотеки, седите навън до към сутринта и е*ете или вас ви е*ат някви дето сте се запознали с тях преди 2-3 часа в дискотеката. Голяма забава, да седиш в задимено помещение с още 100 човека, да бучи някъв дъбстеп или мазна чалга и да се мяташ на "денсинга" пиян и дрогиран.
Не знам аз ли съм някаква загубенячка или приятелите ми и те, че не ходим по дискотеки и т.н., а си излизаме в нормално време и се прибираме преди 10ч. И да ти кажа, не сме умрели все още от този "проблем". Радвай се, че вашите ги е грижа, и се радвай, че те карат до 10ч. да се прибираш, щото не знаеш кви изроди има по света. Дори и 10 човека да сте, на никой не му пречи да ви стори нещо, да не изпадам в подробности, че и мен много ме е страх от хората като цяло.
Аз ли нещо не съм нормална, че предпочитам да се прибера по-рано вкъщи, да седна на масата и да си поговоря със семейството, после да гледаме някое риалити или филм, докато си говорим за най-различни неща? Аз ли не съм нормална, че не си развявам задника в обсипана с пайети минирокличка в някой бар или дискотека с фалшива лична карта в едната ръка и чашка с кой знае какво в другата? Радвай се на семейството си, докато още го имаш. Едва на 16 си, имаш цял живот да киснеш навън, ако щеш даже и клошар стани напук на вашите. Гледай си младостта и ученето, вместо да ходиш на купони в някоя дискотека и то с непознати в нея.
Може и за някои хора това да е забавление, ама мен лично не ме кефи особено. Разни хора, разни идеали.