Здравейте,гледах темите , но не видях някой да е пуснал тема с проблем като моя ,а ми трябват мнения !
Преди време ходех с момче,което е с 9 години по-голямо от мен.Разделихме се заради родителите ми ( и по-специално заради майка ми) -НЕ ГО ХАРЕСВАХА ,причините бяха много ,макар че никога не се е отнасял зле с мен,и не е показвал ,че ме използва ,а напротив даже искаше да живеем заедно и т.н.. Не издържахме и се разделихме .. Мина извесно време и аз започнах да излизам с момче на моите години ,нашите го харесват ,той прави всичко за мен,опитвам се да правя същото за него,но не се получава ..вече около 6 месеца сме разделени с бившия ми приятел ,ама всеки ден ми липсва по един и същи начин.. Той ми се обажда понякога,аз на него също ,знам че му липсвам както и той на мен ,но незнам дали е човека за мен ,освен нашите ,приятелите ми също са против него само 2-3 ме подкрепят,много съм объркана ..
Пиша тази тема,защото искам да разбера мненията на безпристрастни хора и най-накрая да реша какво да направя ,дали да остана с момчето което всички харесват,или да зарежа всичко и да съм с момчето,което не забравям .. Благодаря предварително ,приемам сякви коментари !