.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Просто не я разбирам тази тъпа математика :@

Какво да правя бе хора (седми клас съм) не я разбирам хич ама хич няма нито една задача с отворен отговор която да мога да реша :X:X:X УЖАС не знам кфо ще правя :X:X:X

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Намери си свястна учителка(за уроци) с връзки и учи за себе си, не за оценките. Вярно, не на всеки му се отдава математиката, ама ако си седнеш на гъза и почнеш да учиш, ще видиш че ще има резултат. и побързай, нямаш много време.И аз почнах уроците някъде по това време, но за щастие и по БЕЛ и по математика попаднах на супер добрите учителки и много ми помогнаха
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Запиши на уроци, питай учителят си по време на часа или ходи на консултации.
    Аз лично разбирам по-лесните задачи, но тези, които са за изпит - не. Затова и се записах на курс по математика към моето училище и определено сега нещата повече ги разбирам.

И аз изобщо не я разбирам тая наука, ама кво да се прави...

Решавай задачки, ходи на уроци (консултации), старай се малко повече. Всичко се постига с труд. звуча като баба ми
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Мега фен Аватара на L0ST
    Сега ще те посветя в света на математиците, ще ти открия как се става математик. Тайната е един чудотворен елексир. то ти рецептата:
    1. Два аспирина
    2. Три аналгина
    3. 100мл водка
    4. 300мл ракия (колкото повече %, толкова повече задачи ще решиш)
    5. Черен пипер и сол на вкус, може да сложиш и малко пилешки бульон
    Може да добавиш и малко бира, според вкуса

Всичко това се смесва добре, пие по 100 мл преди всяка сесия решаване на задачи и успеха е гарантиран.

А сега по темата. Няма как да ти помогнем. ного е важно дали ти е добър преподавателя по математика. След това също е адскиважно далити отделяш достатъчно време за нея - освен омашното трябв да решаваш и всички задачи от учебника и да можеш да решаваш без проблем решените задачи....
    Lexynnka

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    То и аз не я разбирам и никога не съм.Седми клас ходих на уроци и определено имаше полза.

Аз изобщо ама капка не разбирам математиката и даскала ми пише 3 щото се разбирам с него Просто след 5 клас математиката стана кат' китайско писмо поне за мен

Голям фен Аватара на SkyEatsAirplane
    Град
    Dreamland
    аз я разбирам ама ме мързи да ги решавам задачите
    а и не съм бележкарка за разлика от някой хора в моя клас дето се циганят за една шестица хахахах

върви на уроци не е толкова трудно
    в 7ми клас математиката е много лесна даже!
    понапъъъни го тоя мозък
    и помни че с нерви нищо няа постигнеш
    (#) ...thats a cookie...

Аве и аз не я разбирам,понеже с даскала си пасваме много здраво ми пише 5-ци...
    ся лятото ще почна да ходя на уроци,че това което ще кандидатсвам е свързано с математика

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    И аз също съм седми клас..И си я разбирам математиката..

Иначе ходи на частни уроци,на пробни изпити,купи си сборници - направи всичко възможно,за да го разбереш..
    Ако искаш - дай ми някакви задачи на ЛС да ти ги обясня..
    Но не седи само пред компа и не си казвай,че не я разбираш..Всичко става с желание и малко повечко труд
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    заглавието на темата ти адски много ме дразни, не математиката е тъпа, а ти, нали се сещаш, че щом в 7-и клас не можеш да решаваш задачи (т.е. се пак тогава са по-леснички), представям си нагоре, но това е... трябва да се примириш, колкото и пари да потрошат вашите по уроци, пак ще си останеш тъп/а

и аз ама ми минава през това,дет го нямам...Търси учителка и ако трябва 300 пъти прекъсвай даскала в час,когато не разбираш нещо
    тази,която никога не се отказва да постигне целите си дори с цената на щастието

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Е и?Какво очакваш от нас?Да дойдем да ти решим задачите ли?Я си сядай на задника и решавай, а не стой по форуми..
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Учители

Ето ти учители:
    http://www.topobiavi.com/професионал...dno138279.html

http://matematika-varna.hit.bg/

http://www.kursove-neg.com/contact/contacts/3.html

http://www.kursove-neg.com/contact/contacts/index.html

Това е.Просто се разрови из интернет и ще намериш учители.

И така...Според мен трябва просто да лсушаш повече в час.Това стига.Вместо да се отплескваш и да си мислиш за нещо странично мисли върху това какво ти говори даскала...И с упражнения вкъщи ще постигнеш успех..уверявам те.Няма нужда да си даваш парите по уроци извън клас...ако си впрегнеш малко мозъка ще ги схванеш.Все пак си 7 клас на тази възраст лесно се помни
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Прочети си урока, реши си задачите от учебника , купи си сборници, решавай от тях. Ако имаш спънки - пиши ми на ЛС.

Голям фен Аватара на CryToDie
    Град
    Razgrad

с

И аз тази година не ги разбирам, предполагам, че е защото се смени учителя. Сега УЖ ни преподава голяма математичка, пък успеха на класа по математика е 3.33 Напрао я мразя Пък аз от шестици сега съм на тройки и четворки

Повече от фен Аватара на sian4eto
    запиши се някъде на уроци
    `only God can judge me!

Олеле защо чак сега казваш,че математиката ти е трудна?!?!
    Май е малко късно да се сетиш ,извинявай,че ще ти го казвам и все пак дай да не те виня.Не мисля,че би могъл да я научиш за 8 седмици,които остават до изпита освен ако не седнеш и не се напънеш ЗДРАВО!
    Мога да ти дам следния съвет:по български нещата,ако ти вървят що годе както трябва,седни след 15 юни и научи няколко теми по история,пък пробвай в НГДЕК (там няма математика!)И все пак искам да ти кажа,че тва е възможно нааай,най-добрия пример за училище,което мога да ти дам!Не уча там,но знам,че училището е доста добро!

Мега фен Аватара на teenems
    И така като викаш ,че не можеш няма да успееш скоро.
    Почнеш ли да решаваш задачата си казваш МОГА ДА Я РЕША ! ..
    и като цяло са ти дали много добри съвети ..

Голям фен Аватара на rammstein123
    По-малко висене пред компютъра и излизане, повече упражнения. Сигурно един цял раздел от Пенка не си решил, пък ни се оплакваш. С бездействие не се учи.
    Saatana! Vittu! Perkele!

тука има един шибан "математик" на име чОчо
    хич не му се доверявай ако тръгне да ти решава щото всяка втора му е грешна
    иначе ако е алгебра 7 клас може да питаш мен :P

Глупаво е да пръскаш пари за частни уроци,като не разбираш питай (все пак за тва им се плаща на учителите,да ни научат на нещо)или вземи отвори учебника,прочети внимателно и после се пробвай да решиш някоя задачка...аз така правя и нямам проблеми + тва математиката за 7 клас не е хич трудна

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от fgirl14
    чОчо
    Вече и на галено ли почнахме? И аз те обичам :>

ПС: Математиката е като срането. Колкото повече се напъваш, толкова повече успяваш.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    И на мен до 7ми клас ми беше лесно,ама след тва ... Не на всеки му се отдава,аз се отказах вече,въпреки,че 9ти клас е лесно и имам 6ци и 5ци
    Ама ходи на уроци ..ще има все някакъв резултат
    Шофирай разумно - стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си