.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    intstop
    Guest

Кондоми в жабката на колата

Здравейте. Интересува ме някой държал ли е презервативи в жабката на колата и при кратковремен престой от няколко дни би ли им имало нещо, понеже след като ги купих, бях забравил да ги прибера от там и си полежаха ден-два. Въпросът е, че са 30-тина и поради това ми се иска да не поставям годността им под съмнение.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Нищо им няма.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Здрави са спокойно.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

intstop
    Guest
    Смешно не виждам. До колкото знам е противопоказно да се държат на много топли места, а в колата макар и в жабката може да си стане около 40градуса(гадая). Та въпросът беше към тези, които са ги държали там. Не искам сакатлъци.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от intstop Виж мнението
    Смешно не виждам. До колкото знам е противопоказно да се държат на много топли места, а в колата макар и в жабката може да си стане около 40градуса(гадая). Та въпросът беше към тези, които са ги държали там. Не искам сакатлъци.
    Ами да, лошо е, но само над температури над 40 градуса вече почват да губят от здравината си. А то в жабката май не става толкова топло. Все пак вземи един от тях и тествай, опъни го 2-3 пъти, надуй го и ако не се спука, значи всичките би трябвало да са здрави.

intstop
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Uzerneim Виж мнението
    Ами да, лошо е, но само над температури над 40 градуса вече почват да губят от здравината си. А то в жабката май не става толкова топло. Все пак вземи един от тях и тествай, опъни го 2-3 пъти, надуй го и ако не се спука, значи всичките би трябвало да са здрави.
    Нямат проблеми, мисля. А щом мога да си държа ръката в жабката, едва ли е много над 40градуса. Горещото време поставя въпрос къде да се държат на по-незабележимо място, което през по-хладните месеци беше колата.

Голям фен Аватара на UniCoWN
    Спокойно, не би трябвало да има проблеми. Тествай един все пак.

к'ва е тая жабка с 40 град., тя да не е печка раховец.. на повечето коли обикновено има и отвор да се обдухва от климатика с цел освежаване на напитки/храна през лятото; на други модели същото го има в подлакътниците..

Град
    Sofia/London
    Не би трябвало да им има нещо, ако е 40 градуса в жабката виж дали някой друг предмет там е по-топъл от ръката ти.

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Нахлузвай ги, нищо им няма.

Повече от фен Аватара на KokoDjambo
    Ако почнат да миришат значи са свършили
    Вива канари...!!

Мега фен Аватара на 102
    Вече не стават за ядене, съжалявам.

Banned Фен
    В багажника траят повече да знаеш, защото се стерилизират там и ако е било с аспирин още по-добре защото дори да се скъса не може да забременее!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си