.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Оф.... незаявяването на нежеланието когато такова присъства е признак на страхливост и неувереност. Съответно и при наличие на желание но неизразяването му. Поведение "Ще си седя на ушите, дано се усети че нищо не искам" е повече от смешно. А точно такова е присъщо в момента. Думичките са само от куртоазия, за да замажат положението.

Проблема не е в нежеланието, желанието, устройването или неустройването. Проблема е в неясното поведение, неизявяването на намеренията си или липсата на такива и залъгването на другия с плоски фрази с цел да се измъкнем по терлици без много шум.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Дай му време, но все пак излизайте от време на време като приятели. В един момент ще я забрави, защото ти си бъдещето му. Има опасност и да не я. тогава несъзнателно ще мисли, че я е превъзмогнал и нон-стоп ще ви сравнява.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Голям фен Аватара на sneering
    @@valdesbg
    Добре,отговори ми на един въпрос само.Кой се измъква на терлици,от нещо което го устройва в моментен етап?
    Точно проблема е в желанието,защото когато желанието расте,неувереността намалява!
    Плюс това той казва,че уж чувствата са споделени и използва баналния трик със старата любов,с което автоматично си противоречи и печели време да прецени,до каква степен го устройва.
    Следователно щом му трябва време да си помисли,автоматично се изключва опцията да има толкова силно желание.
    Къде виждаш неувереност?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си